Şimdi Ara

harita konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 20 lvlim ama 22 23 24 lvl canavarlara nerden gidildigini bilen varmı acaba lütfen acil

• Evet birisi harita rehberi yapabilirse çok iyi olur şahsen bi gittiğim yeri bir daha bulamıyorum.
  • öl townda doğarsın boylece kolaylıkla bulursun
  • buldum yinede saolun
  • Senden başka o kadar ilerleyen olduğunu düşünmüyorum o yüzden kendin bulucaksın sanırım
  • Nerdeymiş?
  • Biz Gotsumon'ları bi' adam gibi keselim de.:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :D
  • cok hızlı kasılıyo yav 15 ten 19 olmam 40 dk bile sürmedi :S
  • karakteriniz yani tamerler 11 lvl ve üstü olunca digi yakalama olanagı yüksek arkadaslar diyim size 11 lvl de ancak aprlak yumurtaalr düşüyor benden demesi karakteri kasmakta zor ama ne yaaplım elimizden gldigi kadar
  • 20 leveller nerdeymis hacı söylesene yaf belki tüm evoyu vererek aliriz.
  • arkadasım bak şimdi şehirde iki kapı var digilerin bölgelerine giden soldakine gir orası 13 lvliklerin ordan dewam et hmn ordalar sağdan gidersen 19 lvliklere kadar ama soldan gidersen 26 lvl kadar sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyin345 -- 18 Temmuz 2009; 13:24:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hüseyin345

arkadasım bak şimdi şehirde iki kapı var digilerin bölgelerine giden soldakine gir orası 13 lvliklerin ordan dewam et hmn ordalar sağdan gidersen 19 lvliklere kadar ama soldan gidersen 26 lvl kadar sanırım

Tamam çok sagol bari bende oraya gidem 14 lv i 12 lerde kasiyoruz ..
  • iyi yapmıs olursun bnm serverım 1 3/4 ama şimdi oyuna girmiyor
  • Evet girmiyor ben 1b1 deyim ayrıca
  • Benim oyun giriyor
  • ben de 1b1 de basladım 11 lvl yaptım 30 dk sürdü en fazla

Bide siz 23 lvl felan bulamıonuz ben 66 lvl Wargreymonlara gittim

lan yanından geçince bile dalıolar ve bi tanesininb arkasından geçim dedim normal vuruşla tak tak benim agu yerdeeeeee

daha 51 lvl skullsatamonlar 56 lvl feln metalgreymonlar 60 lvl skullgreymonlar felan hepsini gördüm.

hepside beni aşar hemde baya aşar

• dsotum nerdeymiş anlamadım ben ya açıklayıcı anlatsana
  • ben saber leomon boss gordum
  • 25 lwl da başka bi haritaya ışınlanıosun ama 23-25 digiler orda oluyor.trenle gidiyorsun dediğim yere
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.