Şimdi Ara

Harita mı Bilgisayar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki mühendislik arasında kaldım. Harita mühendislinde üniversite zor mudur sıkıcı mıdır , nerelerde çalışır, maaşları ne kadardır ?Bilgisayar müh. De iş bulmada sıkıntı olur mu ? Biraz aydınlatın lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up yardım

• az çok bilgisi olan herkes yorum yapın

• Günümüz şartlarında tabi ki harita mühendisliği en azından devlette ataması çok rahat ve özel sektörde de kolay iş bulursunuz.
  • Bende PC istiyordum ama iş imkanları azaldı gibi :(
  • harita mühendisliği bence devlete heöen kolayca rahat rahat iş buluyon paşa paşa paranı alıyon
  • peki haritada üni okuması zor mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayat gibi

peki haritada üni okuması zor mu

harita okuyorum liseden kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

quote:

hangi dersleri görüyosunuz ve hangi üni kaçıncı sınıf ?

• quote:

İki mühendislik arasında kaldım. Harita mühendislinde üniversite zor mudur sıkıcı mıdır , nerelerde çalışır, maaşları ne kadardır ?Bilgisayar müh. De iş bulmada sıkıntı olur mu ? Biraz aydınlatın lütfen.

harita mühendisliği öğrencisiyim devlete ataması kolay diyenlere bakma eğer kendini geliştirmeyi seven monoton bir hayatı sevmiyorsan devlet istisnai durumlarda sana göre değil ama istisnai dediğim devletteki yüksek mevkiler yada parayı aliyim memur gibi sabah 9 akşam 5 gibi kafadaysan devlet tam sana göre yok ama bunların tam tersi zihniyetteysen harita mühendisliğinin özel sektörüde iyidir sektörü geniştir önemli projelerde yer alır okula gelip bir program veya dil veya neyi neden yapıyorsun bilmezsen iş hayatında çok sıkıntı yaşarsın eğer kendini geliştirir sen rahatta edersin okuması zevkli ve üniversiteye hazırlanan bir öğrenci temposunun yarısını bile sergilersen rahat geçersin derslerini aklına takılan soru olursa okulla bölümle ilgili sorabilirsin iş sektörünü az da olsa biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

quote:

Hocam gerçekten liseden kolay mı? Hangi üniversite kaçıncı sınıf

• Pc okuyacaksan ipler senin elinde olcak. Yazılım dillerini biliyor olman önemli. Okul sana bi yere kadar öğreticek. Senin kendini geliştirmen lazım. Hatta kendini aşıp java veya android ios programcılığıda yaparsan her yerde rahatlıkla iş bulursun.

Yada ona buna internet sitesi yapıp paraları götürürsün. Çok seçeneğin var yani. Sınır yok. Devlet, özel, bireysel…

Ben çalışkanım yazılıma meraklıyım diyorsan direk yap bence

• Bilgisayar mühendisliğinden sonra bilgisayar ve yazılım ile en iç içe bölümlerden birisi harita mühendisliği bölümüdür. Örneğin; veri tabanı tasarımı, coğrafi bilgi sistemleri, sayısal görüntü işleme gibi dersleri vardır harita mühendisliğinin. Kendinizi verirseniz birçok programın yanı sıra en az bir programlama dili ve en az bir veri tabanı dili (sql) öğrenerek mezun olursunuz.

• ettunc kullanıcısına yanıt

7 yıl önce açılmış başlığı hortlattığınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Holding -- 15 Mart 2021; 20:56:59 >
  • Nolduki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.