Şimdi Ara

MAKİNE MI UCAK MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makinede yüksek yapıp uçak üzerine yoğunlaşmak için makine istiyorum

Uçak istiyorum lakin sadece uçak alanında bilgi sahibi olmak ne kadar mantıklı ve is imkanı nasıl olur gözüm kesmiyor

Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ucak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucak muhendisliginde yaninda makine muh de oluyorsun ayrica

• autoheartt kullanıcısına yanıt
    Ama neden ayrıntılı bilgi verebilir mısınız ?

O nasıl oluyor acaba ben hep uçak mühendisi diplomasi veriliyor diye biliyorum

• Ben mezuna kalmasaydim ve bu yil dis hekimligi gelmeseyfi ucak yazacaktim baya bi arastirmistim. Bahsedeyim :tr ucak gemisi yapacak, hava tasitlarinda kendini gelistiriyor vs. Ama benim bariz dikkatimi ceken suydu gecen yil erude ucak acildi ilk defa ve akademisyen acigindan bahsediliyordu.Amcamin tanidigi bir bayan ucak muhendisiymis ve onun kontrollleri olmadan ucak kalkmiyormus. Eger ucak muh is bulamazsan makine muh diplomasi aldigin icin ordan avantajin var ustelik.

MAKİNE mühendisliği diplomasını hangi uniler veriyor uçak muhendisligi programında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harita mı Bilgisayar mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ancak odtu havacilik uzaydan mezun bir tanidigim ucak muhendisligini onermemeisti ben bile 7 aydir aselsandan cevap bekliyorum dedi. Gecen yil da thy den bir ucak muh.le konusmustum o da onermisti.yurt disi imkanlarindan bahsetmisti

Bu is imkanları yüzünden acaba makineden yüksek yapıp uçağa geçme fikri daha cazip geliyor en azından uçakta is bulamazsam diğer alanlarda da çalışabilirim

• Hangi uni dusunuyordunuz

Ya aslında kafamda tüm uçak muhendislikleri var lakin odtü ve itü tutmuyor onun dışında antep(%100 ing) ,erciyes(%30 ing),ondokuz mayıs (%30 ing) var konya erbakan istemiyorum , ingilizce eğitim istiyorum ve antep çok cazip geliyor ve antep odtuden ayrılma bir yermiş onu okumuştum geçenlerde eğitim bakımından zorlayıcı ve bu iyi bir şey kolay olmaması öğrenmeyi arttırır ama işte iş imkanı olmaz diye babam makine okumani isterim diyor bu da benim kafamı karıştırıyor yoksa uçağı çok istiyorum

• Acikcasi hangi unilerde oldugunu ya da mak diplolamsi da aliniyor mu tam olarak bilmiyorum kusura bakmayin ama duyumlarim boyleydi cogunlukla makine derslerinin aliniyormus. Sizin detayli bir arastirmanizi tavsiye ederim uanlis yonlendirmek istemem

MAKİNE ile dersleri %60-70 civarında aynı evet onu bende araştırmıştım Ama MAKİNE diplomasi aldıklarını hiç gormedim okumadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabuket -- 9 Ağustos 2018; 23:11:0 >
  • Hocam samsun ve gaziantep ucak uzay muhendisligi konya itu eru ucam muh. Ikisinin bir farki yok aslinda ama ben ucagin daha iyi oldugunu dusunuyorum hem itude var hem de siralamalari daha yuksek. Necmettin erbakan guzeldir ama onda hazirlik var erudekinin hazirligini gecebilirsiniz ingini zorlarlar yalniz ama eru degerlenecek gecen yil yeni acildigindan siralamasi digerlerine gore dusuk. Size ing hazorlik okumanizi tavdiye ederim havayolu sirketleri ozellikle dilkat ediyor buna yurt disina cikma durumunu da gozonunde bulundurun

Sectigim tüm mühendislikler ingilizce hocam kafamda bitirdim ben ingilizceyi benim kafamda sadece uçak mi okumak daha mantıklı yoksa MAKİNE okuyup uçağa yönelmek mi daha mantıklı bunun finansal yönü vs de önemli tabi yani sonuç olarak her şey is imkanları maaşı gelişime olan katkısı önemli

• Hocam ben uçağı makine mühendisliğinin özelleştirilmiş bir dalı olarak biliyorum. Eğer dediğim gibiyse uçak mühendisleri makine mühendislerinin yaptığının %80-90 ını da yapabilirler. Ama diploma olarak uçak alırsınız diye biliyorum.
  • Abim makine muhendisi makine okumanin daha iyi olacagini soyledi cunku makine okuduktan sonra lisans programlariyla ucaga elektrige vs yonelim olurmus ama ucak muhendisliginde makine muh yetkisi alamazmissin

• ort kas çap yap ortak zaten cogu dersleri
  • Evet dersler ortak büyük bir çoğunlukta MAKİNE okumak daha mantıklı sanki , acaba abinize ulaşmanız mümkünse sorabilir mısınız uçakta yüksek yapınca uçak mühendisi diplomasi alınıyor mu yoksa başka bir belge mi veriliyor ve uçakta yüksek yapınca nerelerde nasıl bir avantaj sağlayabilir

• nYselmech kullanıcısına yanıt
    Evet ben de sizin dedikleriniz gibi okudum hocam araftayim anlayacağınız makine uçak ikilisi kaldım arada

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.