Şimdi Ara

Harita uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar note 4 5.1.1 orjinal rom kullanıyorum google mapste bir bölgeye yaklaşınca hiç net gözükmüyor daha çok bozuluyor sorunun çözümünü bilen var mı acaba bir de swarmda checkin yapmak istiyorum konum açık 3g açık değilse mümkün değil konum bulmuyor hatta 3g açıkken bile bulmuyor çoğu zaman çok basit şeyler değil mi bu kadar para veriyoruz yaşadığımız sorunlara bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Google haritalarda genel bir problem var galiba. Uygu görüntüleri yüklenmiyor. Bir süredir var bu. Harita görünümünde sorun yok. O modu kullanın. Uydu görüntüsü şartsa Google Haritalar yerine yine Google uygulamaı olan Haritalarım (kullanım amacı farklı biliyorum) uygulamasını ya da Yandex Haritaları kullanabilirsiniz.

GPS'de ise GPS modunun yüksek doğrulukta olduğundan emin olun. Note 4 GPS'e 5 saniyeden daha uzun sürede bağlanmaz. Ayarlar kurcalanmıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya zayıf B kullanıcısına yanıt
    Yüksek doğrulukta o konuda bi sıkıntı yok ama bağlanmıyor deli oluyorum arkadaşımın s4ü var çok daha hızlı bağlanıyor hatta 3g bile açık değilken hemen buluyor ama benim note 4 konum bulunamadı diyor swarmda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.