Şimdi Ara

Harley davidson iron 883mü forty eightmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaza ikisinden birini almayı planlıyorum size göre avantaj ve dezavantajlarını yazıp karşılaştırırsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dış görünüş olarak 883 daha güzel bence

• Görünüş olarak banada 883 daha güzel geliyorda asıl aklımı kurcalayan cc biri 883 biri 1200 hız olarak ne kadar fark yaratır bu acaba

• Forty Eight daha performanslıdır. 883 onun 2-3 altıdır. Zaten 883 en aşağıda hemen 2-3 üstünde Forty Eight bulunmaktadır. Ancak ikisi arasındaki fark alırken vereceğiniz fiyat farkını kapatacak kadar tatmin edici olmadığındna ve 883 ün dış görünümü daha hoş olduğundan 883 tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 29 Mayıs 2016; 21:43:39 >
  • Jr09 kullanıcısına yanıt
    aradaki performans farkı çok hissedilirmi acaba

• Aklınızda ne var bilmiyorum ancak tahmin ettiğiniz kadar büyük bir fark yok , ah bee keşke onu alsaydım dedirtecek büyük bir fark kesinlikle yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 29 Mayıs 2016; 21:44:07 >
  • Jr09 kullanıcısına yanıt
    bende merak ediyorum aynı konuyu açıkcası şu video beni etkiledi bayağıhttps://youtu.be/HKUawHa42l0 883de bu düzeyde bir performans gösterebiliyorsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar harley davidson ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forty eight yakıt deposu çok küçük 8 litre bende onu düşünüyordum fakat şimdi superlow modeline döndüm superlow 883 düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 12 Haziran 2016; 23:54:36 >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    superlow yerine iron çok daha iyi bir tercih bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Desert Rat

superlow yerine iron çok daha iyi bir tercih bence

Tercih meselesi ben iron da olan jantları beğenmedim superlow daha klasik

• Forty Eight test sürüşünde kullandım o nasıl bir titremedir öyle her daim titriyor ışıktasınız resmen can veriyor, sakin sakin yolda gidiyorsunuz zangır zangır. İnsanı motordan soğutur.
    Dayanamadım satış yetkilisine de söyledim.

Her iki motorda HD giriş seviyesi motorları, adı HD olur ama tadı HD olmaz seni motordan nefret ettirir
  • WanDoGa kullanıcısına yanıt
    öneriniz varmı başka bütçemde çok fazla değil ancak bunlara yetiyor şuan

• iki etken var tork ve para, motordan beklentin nedir.

Tork ve Beygir gücü arıyor musun? Yoksa yavaş yavaş gezeyim pat pat egzoz gürültüsü olsun ahali bana baksın mı? Bu işe kaç para harcamayı düşünüyorsun.
  • WanDoGa kullanıcısına yanıt
    bütçe 35-40 max öle çok fazla basayım derdim yok ama ihtiyacım olduğundada yarı yolda bırakmasın beni patır patır egsoz sesi isterim harley alıyosam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.