Bildirim
HARLEY DAVİDSON KULLANICILARINA ÇAĞRI..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gerçekten hiç kullanıcı yok mu forumda ??? -
Geçelim Harley'i, ben 600cc ve üzeri makina kullanan sayısını merak ediyorum -
Buradan zor çıkar gibi kendi forumları varken burası çok pasif kalır gibime geliyo. -
resimdeki sen misin ? -
Koca forumda bir tane bile mi harley kullanıcısı yok?? -
hocam harley sahibi isen onların kendi clubları organizasyonları var biliyorsundur. Bu foruma takılanların çoğu 3000TL lık motosiklet sormaya gelir cevabını alır gider. -
Otomobil bölümünde de geçenler birisi 300 bin bütçeyle araba tavsiyesi istedi bi dövmedikleri kaldı -
haklılar -
cbf 150'ye kurye motoru dedim diye eksi veren oldu. Buradan Harley biraz zor çıkar :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
motor bulabilirsem bende olucam inş iron 883 için bugun baktım sahibindene 2014 model 30bine anlaşabilirsem alıcam 2-3 ay önce baktığımda vardı o fiyatlara şimdi 36-37 civarı hep 1-2 kişiyi aradım inmedilerde zam felanmı geldi noldu anlamadım 30bin civarı 2014 model bildiğiniz varsa yada görürseniz haber verin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 14 Şubat 2017; 19:24:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apec 150 cc motor yorum
- mondial wing 50 hangi yağ kullanılır
- yuki casper s 50cc yorum
- 125 cc scooter önerisi
- elektrikli bisiklet alınır mı
- honda hornet 750 fiyat
- bmw ce 04 menzil
- honda activa 125 yakıt tüketimi
- en uzun menzilli elektrikli motosiklet
- aprilia tuareg 660 teknik özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X