Şimdi Ara

HARMAN KARDON AVR 137+ HKTS 7 + DVD 29

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir mağzada HARMAN KARDON AVR 137+ HKTS 7 + DVD 29 set yapmışlar. Fiyatı 1.999 TL
    Fiyat ve özellik olarak nasıl sizce.Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler

• Arkadaşlar kimsenin bir fikri yok sanırım. Kararsız kaldım. Ne yapsam bilmiyorum.
  • Arkadaşlar tekrar merhaba.

Ben sistemi aldım.
    Avr 137+Dvd 37+Hkts 7

Sistemi dün akşam kurdum. Daha önce ses sistemi kullanmadığımdanmıdır bilmiyorum ama ses inanılmaz.
    Daha önce tv den film izlemiyormuşum meğer?
  • Arkadaşlar niye kimse cevap yazmıyor.
    Kötü bir tercih yaptım da bana söylemek mi istemiyorsunuz,
    yoksa kimsenin bir fikri mi yok
  • slm makinanın fotolarını koyabilir misin bir de nerden aldın ?
    hayırlı olsun ben de harman kardon almak istiyorum ama bakamadım daha son durum nedir en son ne vardır hangi kombinasyonları almalıyım.
  • Selam
    Bu akşam çekip koymaya çalışırım. Ben ses sistemlerinden fazla anlamıyorum.Med.Marktan aldım. Orada onkyo da vardı baktığım.Ama kardonun sesi ona pek benzemiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin_turgay -- 17 Haziran 2009; 10:29:34 >
  • iyi günlerde kullan
    bende hkts 7 hopörler sistemi var. Hs 300 ile yaklaşık olarak 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum.
    Fotoları koyarsan iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harman Kardon Avr 255 Hk
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pakette hkts 11 olsaymış daha iyi olurmuş,iyi dinletiler.
  • Konuyu hortlatmak olacak ama bende teşhirden HS 300 aldım. HKTS 7 ses sistemi pakete dahildi. Kumanda ve kablolar yok ama kabloları karaköyden temin edeceğim. Kumanda içinde harmony 525 düşünüyorum. Cihaz bana 1050/6 taksit olarak geldi. Sizce bu fiyatı hak ediyormu? Henüz evde deneme imkanım olmadı ürünü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.