Şimdi Ara

HARMAN KARDON AVR 142 + HKTS 7 HOPARLÖR SETİNİ TAVSİYE EDERMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar başlıkta yazdığımı bu seti tavsiye edermisiniz.
    Kullanan arkadaşlardan özellikle yorum bekliyorum .
    MM. de 1499 tl.
    Hoparlörler küçük mü. Receiver yeni nesil mi , yakında modası geçecek bir cihaz mı ?
    Özellikle sinema performansı önemli benim için.
    Bütçem maksimum 1500 tl. Bu setin haricinde bu paraya şu seti alabilirsinz diye önerilere de açığım.

• RECEİVER ESKİ NESİL BOŞUNA ALMA hoparlör seti ise film için fena değil subbbası 100 watt rms.hkts 11 ise 200 watt rms
  • Receiver' in ne gibi eksileri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

Receiver' in ne gibi eksileri var

Aynı seti birkaç ay önce ben de almıştım.Aslında parasına göre oldukça iyi bence.avr 142 hdmi den sesi iletmiyor.Ses için optik bağlantı yapman lazım.Yeni nesil ses kodeklerini desteklemiyor.Hdmi swicth yapıyor.Yani bağladığın diğer cihazları kumanda üzerinden seçip tv ye gönderiyorsun.Benim iade sebebim 4 adet ayakla kullanmak istiyordum.Ayaklara o parayı verdikten sonra hkts 11 alıp buna uygun bir amfi almak istememdi.Zaten bu setin geleceğini duyuran da bendim.Aslında fiyata göre hem iyi hem de çok estetik hele ayaklarıyla.Eğer geri vermeyi düşünüyorsanız,şöyle bir duyum daha aldım.Hk avr 255 ve hkts 11 sizin için daha uygun olabilir.Bu amfili setin birlikte mediamarkt ta satılacağı ve fiyatının da şimdikine göre uygun olacağı.Ancak tarihi bilemiyorum.Ancak fiyatı 1500 tl yi oldukça aşacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1964 -- 1 Kasım 2010; 12:49:15 >

• ayakların fiyatıda baya yüksekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1964

quote:

Receiver' in ne gibi eksileri var

Aynı seti birkaç ay önce ben de almıştım.Aslında parasına göre oldukça iyi bence.avr 142 hdmi den sesi iletmiyor.Ses için optik bağlantı yapman lazım.Yeni nesil ses kodeklerini desteklemiyor.Hdmi swicth yapıyor.Yani bağladığın diğer cihazları kumanda üzerinden seçip tv ye gönderiyorsun.Benim iade sebebim 4 adet ayakla kullanmak istiyordum.Ayaklara o parayı verdikten sonra hkts 11 alıp buna uygun bir amfi almak istememdi.Zaten bu setin geleceğini duyuran da bendim.Aslında fiyata göre hem iyi hem de çok estetik hele ayaklarıyla.Eğer geri vermeyi düşünüyorsanız,şöyle bir duyum daha aldım.Hk avr 255 ve hkts 11 sizin için daha uygun olabilir.Bu amfili setin birlikte mediamarkt ta satılacağı ve fiyatının da şimdikine göre uygun olacağı.Ancak tarihi bilemiyorum.Ancak fiyatı 1500 tl yi oldukça aşacaktır.

gökhan 1964 yorumlarınız için çok teşekkür ederim..
    Başka kullanan arkadaş yorum yapacak mı ?
    Özellikle onların görüşleri önemli çünkü bir problem olup olmadığı, kullanımı vs. çok önemli ..

• Bu seti baska kullanan yok mu.. Su an yorumlar dolayisiyla biraz sogudum ama nihai karari hala veremedim.bir kere hk. Marka olarak dogru bir secim midir o da onemli . Yoksa bu markanin soyle sikintilari vardir veya cok iyi markadir mi dersiniz. Benim icin onemli olan sinema performansi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harman Kardon HKTS 11 Nasıldır?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok mu bir bilen...
    Bu hdmi switch ne demek , sakıncası nedir. , switch yapmayan modeller hangileridir.Çok önemli midir.
  • quote:

Yok mu bir bilen...
    Bu hdmi switch ne demek , sakıncası nedir. , switch yapmayan modeller hangileridir.Çok önemli midir.

hdmi den direk görüntü aktarıyor ama upsale özeligi yok fazla beklentiniz yoksa iş görür .
  • Arkadaşım millet söylemiş söyleyeceğini ... Alma diyorsak alma :) ... Avr hakikaten çok eski speakerlar ise bir okadar .... Ayrıca bütcen okadarsan sana bir kaç alternatif yazayım .

Yamaha RZ-V467
    Denon Avr-1611
    PİONEER VSX-520

Avr olarak yukarıdaki avrl erden birini seçebilirsiniz . En ucuzu 750 en pahalısı 1.000 tl dir.

Speaker olarakda Sanan bomba gibi bir ürün

CANTON MOVİE 85 MX yada JBL SCS-200 De olabilir.

Şimdi yenilik olarak neler eklendi onları söyleyelim .

HDMI Sayın arttı
    HDMI dan ses ve görüntü aktarımı sağladın
    HDMI versiyonu 1.4 oldu
    3D Uyumlu bir avr sahibi oldun
    Yeni nesil ses formatlarını kazandın DTS HD / DOLBY TRUE HD MASTER AUDİO gibi
    Speakerların Daha küçük ( kimine göre iyi kimine göre kötü )

Bu artılara sahip olmanın sana ek bir maliyeti ise kocaman bir yooookkkk ...

Selamlar ...

• quote:

Orijinalden alıntı: 0sedan

Arkadaşım millet söylemiş söyleyeceğini ... Alma diyorsak alma :) ... Avr hakikaten çok eski speakerlar ise bir okadar .... Ayrıca bütcen okadarsan sana bir kaç alternatif yazayım .

Yamaha RZ-V467
    Denon Avr-1611
    PİONEER VSX-520

Avr olarak yukarıdaki avrl erden birini seçebilirsiniz . En ucuzu 750 en pahalısı 1.000 tl dir.

HDMI Sayın arttı
    HDMI versiyonu 1.4 oldu

Selamlar ...

Osedan hocam çok teşekkür ederim. istediğim buydu tecrübeli kişilerin tecrübelerinden istifade ederek yanlış birşey yapmamak..
    Şimdi birşey daha rica edecektim : Bu ürünleri en uygun fiyatla nereden alabilirim..
    Ve de yukarda yazdığınız seçeneklerden bir takım yapsak , hangi takımı 'ben olsam şunu alırdım' dersiniz.
    Hürmetler...

• Bu arada sanan speaker ı bulamadım,bir yazım hatası olmasın...
  • yarın MM larda

HK AVR 142+HKTS 9 =1399 tl
    bende hi-fi sistemler üzerinde duruyorum,

ayak fiyatları denmişde yukarda , ne kadar denmiş göremedim, ?

bende çelişkideyim, prologic II özelliğide var aslında işimede yarar,

kolonlar zayıf geldi gibi bana,

geçenlerdeki yamaha 365 ve kolonlarla 999 tl yi kaçırdım.

bari buna yetişeyim diyorum ama !!! kafam karışık....
  • Evet bu ilani bende gordum hkts 9 hoparlor ile 1399 tl.Iyi fiyat ama receiver i onermiyor ustalar.Yoksa fiyat ve ozellikler fena degildi.Ancak ben bu yorumlardan sonra vazcaydim gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0sedan

Arkadaşım millet söylemiş söyleyeceğini ... Alma diyorsak alma :) ... Avr hakikaten çok eski speakerlar ise bir okadar .... Ayrıca bütcen okadarsan sana bir kaç alternatif yazayım .

Yamaha RZ-V467
    Denon Avr-1611
    PİONEER VSX-520

HDMI Sayın arttı
    HDMI versiyonu 1.4 oldu

Selamlar ...

Bu bilgiler şimdi bile işime yaradı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.