Şimdi Ara

Harman Kardon HK3490

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harman Kardon HK3490 almak istiyorum. Fakat distributorun elinde olmadigindan dolayi urunu bulamiyorum. Daha dogrusu bulabiliyorum 2 yerde var fakat onlarda cok yuksek fiyat istiyorlar kimsenin elinde olmadigi icin. Acaba HK3490 alabilecegim bir yer biliyormusunuz? Tesekkurler. Isstanbulda ankarada her sehirde olabilir.

• elektro world ve media markt lara bir bakın, bilgisayarlarından bütün Türkiye'de ki mağazaları görebiliyorlar.
  • wf 9.6ları satarken bir arkadaş takas için önermişti,ancak mesajını silmişim,belki mesajını görür.
  • elektro world ve mediamarkt lara baktim. Fakat hicbir magzasoinda gozukmuyor. Yani eskiden stoga girmis fakat hepsi satilmis ne yazikki ellerinde yok.
  • bilgisayar 2. ele gir orada var 1 adet harmankardon
  • yardim icin tesekkurler fakat orada sadece soundsticks var. HK3490 yok.
  • http://www.enplus.com.tr/urun-727-HK_3490.html

fiyatı oldukça yüksek görünüyor,stokta var mı bilmem,

ayrıca Turkeyforum ve dh nin 2. el bölümlerine ilan verebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harman Kardon Avr 255 Hk
    15 yıl önce açıldı
    HARMAN KARDON HKTS 210 SUB 230
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • harman kardon hk3490 serisi beylik düzü media markta temmuz 2009 da vardi elim ilk önce ona gitti sonra hk3380 i aldim gelidm ve cok memnunumm hatta bnm aldiğim saatte satildi gliba.... :(
  • bu hk3490 in stereo performansi wharfedale 9.6 lar ile nasildir bilen var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamf

bu hk3490 in stereo performansi wharfedale 9.6 lar ile nasildir bilen var mi?

hk ların zaten kendisi çok güzel ses verdiği için bazı tutulmayan/tavsiye edilmeyen hoperlörlerdede güzel sonuçlar veriyor.
  • Ankara electro world olması lazım görmüştüm yanlış hatırlamıyosam
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Ankara electro world olması lazım görmüştüm yanlış hatırlamıyosam

satılmıştı sanırım o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.