Harman Kardon HK3490 almak istiyorum. Fakat distributorun elinde olmadigindan dolayi urunu bulamiyorum. Daha dogrusu bulabiliyorum 2 yerde var fakat onlarda cok yuksek fiyat istiyorlar kimsenin elinde olmadigi icin. Acaba HK3490 alabilecegim bir yer biliyormusunuz? Tesekkurler. Isstanbulda ankarada her sehirde olabilir.
elektro world ve media markt lara bir bakın, bilgisayarlarından bütün Türkiye'de ki mağazaları görebiliyorlar.
wf 9.6ları satarken bir arkadaş takas için önermişti,ancak mesajını silmişim,belki mesajını görür.
elektro world ve mediamarkt lara baktim. Fakat hicbir magzasoinda gozukmuyor. Yani eskiden stoga girmis fakat hepsi satilmis ne yazikki ellerinde yok.
bilgisayar 2. ele gir orada var 1 adet harmankardon
yardim icin tesekkurler fakat orada sadece soundsticks var. HK3490 yok.
harman kardon hk3490 serisi beylik düzü media markta temmuz 2009 da vardi elim ilk önce ona gitti sonra hk3380 i aldim gelidm ve cok memnunumm hatta bnm aldiğim saatte satildi gliba.... :(
bu hk3490 in stereo performansi wharfedale 9.6 lar ile nasildir bilen var mi?
quote:
Orijinalden alıntı: adamf
bu hk3490 in stereo performansi wharfedale 9.6 lar ile nasildir bilen var mi?
hk ların zaten kendisi çok güzel ses verdiği için bazı tutulmayan/tavsiye edilmeyen hoperlörlerdede güzel sonuçlar veriyor.
Ankara electro world olması lazım görmüştüm yanlış hatırlamıyosam
quote:
Orijinalden alıntı: of dead
Ankara electro world olması lazım görmüştüm yanlış hatırlamıyosam
satılmıştı sanırım o
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme