Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.554
Cevap
49
Favori
337.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar avr 360 için stabil ayarları bulabılecegımız bır sıte varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

en iyi ayar oda yer kolon yerleştirme gibi faktörlere göre değişir aksiyonu bol olan bir dvd tak ona göre ayar yap mesafe ve kabloda önemli kaliteli ve etli kaplo olmalı 145 de akıli kumanda özeliği varsa 2.side kontrol edilir.

Kesinlikle size katılıyorum yerleşim sorunum yok gibi her sey tam yerinde kablolarım ise muhteşem etli altın uçlamalı gayet kaliteli kablolar benim tek sıkıntım HK AVR yi tanımamam yinede bilgi ve alaka için tşkler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

en iyi ayar oda yer kolon yerleştirme gibi faktörlere göre değişir aksiyonu bol olan bir dvd tak ona göre ayar yap mesafe ve kabloda önemli kaliteli ve etli kaplo olmalı 145 de akıli kumanda özeliği varsa 2.side kontrol edilir.

Kesinlikle size katılıyorum yerleşim sorunum yok gibi her sey tam yerinde kablolarım ise muhteşem etli altın uçlamalı gayet kaliteli kablolar benim tek sıkıntım HK AVR yi tanımamam yinede bilgi ve alaka için tşkler .

devamlı kurcalayarak ögrenmek en iyisi ben hiç kılavuz kulanmam zaten menüye girdinmi sistematik şemayı takip ettinmi çok kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

arkadaslar avr 360 için stabil ayarları bulabılecegımız bır sıte varmı ?

yabancı siteler var ama kendiniz yapmaya çalşın kolay gelsin.l
  • beni de unutmuşsun.HK avr 255+hkts11
  • quote:

quote:

güncel liste ptesi teşekürler.

başka hk kulanan arkadaş varmı?LİSTE AYDA BİR GÜNCELENECEKTİR.

Biraz gec gordum ama ben de 255 kullaniyorum. Beni de eklerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bz

quote:

quote:

güncel liste ptesi teşekürler.

başka hk kulanan arkadaş varmı?LİSTE AYDA BİR GÜNCELENECEKTİR.

Biraz gec gordum ama ben de 255 kullaniyorum. Beni de eklerseniz sevinirim.

siz ve gokhan listeye eklendiniz
  • Orijinalden alıntı: samsungx

1-samsungx
    2-sertaçs
    3-tutu75
    4-lion-koç
    5-rg206
    6-johnmason
    7-sinemaforum
    8-qtrendy
    9-alpican
    10-dante81410
    11-focsf
    12-hummer8
    13-kalimaki
    14-sakgoz79
    15-cinali 35
    16-keyman2
    17-gokhan 1964
    18-bz
    19-beyazruzgar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEVLANA CELALETTİN -- 18 Aralık 2010; 23:18:44 >
  • HK 254 ve HKTS11 kullanıcısıyım. Bu üçüncü hatırlatmam
  • quote:

samsungx Tşkler aslında ayarlar konusunda yardımınız olur ve püf bir iki şey aktarsanız beni mutlu edersiniz .
    ilaveten bu avr145 kumandası akıllı kumandamıdır malum dvd27 de var elimde tek kumanda ile yönetmek mümkünmüdür saygılar.

keyman2,
    internette HK avr ve HKTS11 üzere en geniş bilgiyi buradan bulacağına inanıyorum. Gözatmanızda fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazruzgar

quote:

samsungx Tşkler aslında ayarlar konusunda yardımınız olur ve püf bir iki şey aktarsanız beni mutlu edersiniz .
    ilaveten bu avr145 kumandası akıllı kumandamıdır malum dvd27 de var elimde tek kumanda ile yönetmek mümkünmüdür saygılar.

keyman2,
    internette HK avr ve HKTS11 üzere en geniş bilgiyi buradan bulacağına inanıyorum. Gözatmanızda fayda var.

Tşkler hemen bakıyorum pure ler baya iyi aslında sesten gitgide mutlu oluyorum ama HKTS lere karşı fena bir takıntım oldu bizim gibi hobi kullanıcıları için sanırım en iyi sistem al unut yeterli tatminkar ne iyi ne kötü tam kararında hop lar birde şöyle uygun bir fiyat kampanyasına denk getirmek lazım ki daha keyifli olsun
    ama sadece HKTS ile alakalı kampanyay denk gelen arkadaş olursa 1000 tl yi aşmadan süper olur

• Merhaba,

Ben de 2 adet HTFS 2 almak istiyorum. Ancak Silver. Şu ana kadar bulamadım. Gören duyan olursa haber verirse çok memnun olurum.

2. Bir alternatif Elimdeki HKTS11 silver'ı satıp siyahını almak. 2.el HKTS11 Silver almak isteyen var mı? Kaça gider sizce?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazruzgar

HK 254 ve HKTS11 kullanıcısıyım. Bu üçüncü hatırlatmam

tamamdır .hayırlı olsun.
  • Orijinalden alıntı: samsungx

1-samsungx
    2-sertaçs
    3-tutu75
    4-lion-koç
    5-rg206
    6-johnmason
    7-sinemaforum
    8-qtrendy
    9-alpican
    10-dante81410
    11-focsf
    12-hummer8
    13-kalimaki
    14-sakgoz79
    15-cinali 35
    16-keyman2
    17-gokhan 1964
    18-bz
    19-beyazruzgar
    20-meminatak
    21-xenkebikec
    22-pıncır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEVLANA CELALETTİN -- 28 Aralık 2010; 12:36:11 >
  • CÜMLETEN İYİ AKŞAMLAR. Bende H.K AVR-132 kullanıcısıyım. Sizlerle tanışmaktan memnun oldum. Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meminatak

CÜMLETEN İYİ AKŞAMLAR. Bende H.K AVR-132 kullanıcısıyım. Sizlerle tanışmaktan memnun oldum. Saygılarımla.

hayırlı olsun bizde memnun olduk.
  • evet bu avr lerin stabil ayarları var mıdır?
    film için su müzik için su oyun için su gibi?
    nerde nasıl bulunur .teşekkürler.
  • Malesef her mekan ve kulak için farklı ayarlar gerektiğinden bu işin şablonu yok, hangisi kulağa hoş geliyorsa onu kullanmak lazım.
  • ondan bahsetmiyorum.tabi ki herkesin beğenisi başka.ama bu tip cihazlarla film ve müzik için belli başlı kombinasyonlar geliyor mu?mesela dts neo6 veya başkası genel olarak su şekil kullanımlarda daha iyi sonuç verir şeklinde düzenleme var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalimaki

ondan bahsetmiyorum.tabi ki herkesin beğenisi başka.ama bu tip cihazlarla film ve müzik için belli başlı kombinasyonlar geliyor mu?mesela dts neo6 veya başkası genel olarak su şekil kullanımlarda daha iyi sonuç verir şeklinde düzenleme var mıdır?

kesin şu iyi bu değil diyemeyiz ama muzik ve sinema için seçenekler zaten belirtilmiş seçenekleri dinle ve karar ver ben şahsen hiç birine baglı kalmayıp devamlı değiştiriyorum.mükemmel şu diye birşey diyemeyiz
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.