Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.553
Cevap
49
Favori
337.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manual in de yazanlar harici bir bilgim yok, çok da önemli ve gerekli değil bence. Zaten kullanacağın 2-3 ayar var, mesela ben cd dinlerken 2 ch stereo, dts veya dolby film izlerken surround modu auto select e getiriyorum.Gerisi biraz kulak zevki..
  • teknik sorunlar kolon avr sub ve kablo seçimi gibi bunlar daha önemli bunlar doğru yapılırsa sorun olmaz .

• HK 255 saturnde 998 TL ye gördüm bugün.
    Bence iyi bir seçenek olur bu düzeyde anfi ile başlamayı düşünenler için
    Bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

HK 255 saturnde 998 TL ye gördüm bugün.
    Bence iyi bir seçenek olur bu düzeyde anfi ile başlamayı düşünenler için
    Bilginize

Evet teşhir ürünü ama fiat çok iyi
  • Merhabalar, benide listenize yazabilirseniz sevinirim. AVR değil gerçi benimki HK 3490 modeli. Çokta memnunum cihazdan beklediğim gibi çıktı.

Sizlere buradan bir soru sormak istiyorum. Cihazın arkasındaki GND bağlantısından toprak hattına kablo çekiyormusunuz. Yoksa o bağlantı sadece pikap kullanıldığı zaman mı? Kısaca bu cihazlar toprak hattına bağlanıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenkebikec

Merhabalar, benide listenize yazabilirseniz sevinirim. AVR değil gerçi benimki HK 3490 modeli. Çokta memnunum cihazdan beklediğim gibi çıktı.

Sizlere buradan bir soru sormak istiyorum. Cihazın arkasındaki GND bağlantısından toprak hattına kablo çekiyormusunuz. Yoksa o bağlantı sadece pikap kullanıldığı zaman mı? Kısaca bu cihazlar toprak hattına bağlanıyor mu?

hoş geldiniz ne tip hk kulanıyorsanız farketmez hk nın stereo çihazlarıda güzeldir bende 3380 kulanıyorum bildiğim kadarı ile bağlanır.
  • Teşekkür ederim cevabınız için, Harman Kardon ların pişme süresi ne kadardır? Yabancı incelemelerde okuduğum çok fazla bir pişme süresinin olmadığı doğrumudur acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenkebikec

Teşekkür ederim cevabınız için, Harman Kardon ların pişme süresi ne kadardır? Yabancı incelemelerde okuduğum çok fazla bir pişme süresinin olmadığı doğrumudur acaba.

bence kişiye göre degişir ama 15 gün yeterli bir süre.
  • mm lerde çok hesaplı hk modeleri gelmiş alacaklar bir baksın incelemede fayda var.
  • samsungx, hk nın 460 gibi üst modellerinin en uygun fiyaları ne dir bilgin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

samsungx, hk nın 460 gibi üst modellerinin en uygun fiyaları ne dir bilgin var mı?

460 3000 tl cıvarı spot falan araştırırsan 2500 ve altı bulunabilir dışardan getirirsen 1700 cıvarı.
  • 660 için bir fiyat almıştım ben PM den gönderdim
  • hindistana gidebilseydim çok ucuza getirebilirdim ama uçak pahalı firma bir kampanya yaparsa gidebilirim.
  • Benide eklediniz mi listeye? HARMAN KARDON AVR 145 ve DREAM77 Seti.

Hatta bu konuda daha önce bir başlıkta açmıştım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_22768447/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pıncır

Benide eklediniz mi listeye? HARMAN KARDON AVR 145 ve DREAM77 Seti.

Hatta bu konuda daha önce bir başlıkta açmıştım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_22768447/mpage_1/key_/tm.htm

hayırlı olsun yeni listeyi p.tesi günceleyeceğim.
  • Merhabalar sizleri tanimak güzel ben de ses sistemi hastasiyim ama teknik olarak bilgim olmadan kendimce sistem tamamladim su an cok memnunum

Harman kardon AVR 355
    HKTS 200 subwoffer
    bose ciftli hoparlörler ve bir de merkez bose hoparlor .
    Bose hoparlörlerin yanabilecegini söylediler ama 2 aydir kullaniyorum hicbir sorun cikmadi.
    ayrica AVR 355 e 1 adet Wii cihazi 1 adet PS3 1 adet DVD player ve 1 adet Dreambox 800 hd HDMI ile bagli.
    araniza katilmaktan mutluluk duydum sizleri takip edecegim..
  • bizlerde memnun olduk hayırlı olsun.
  • tesekkürler
  • hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • tesekkürler

bu arada bir sorum olacak. belki kimsenin basina gelmemistir ama sormak istiyorum belki bilen olur diye.
    Harman kardon Avr yi kumanda ile yada On OFF dügmesine basarak kapatmak istedigimde Kirmizi stanby isigi degil de hala Led beyaz isik yanmakta.
    Fakat marketlerde digerlerini denedigimde hepsi kirmizi standbey isik moduna girerek kapanmakta. bende sadece ekrani kapaniyor ve hoparlorlerden sadece cok az kapandi sesi geliyor beyaz isik yanmasina ramen.
    oncelikle sizde standy durumunda iken hangi renk isik yaniyor kirmizi mi beyaz mi ?
    ikinci sorum. sayet benim cihaz arizali ise UPDATE yaparak bu sorunu asabilirmiyim.
    yoksa 5 yil garantisi var SATURN den dogrudan garantiye mi gondereyim.
    uzun süre ayri kalmak istemedigimden updateyi denersem garanti kapsami disina cikar mi ne dersiniz ?

vereceginiz cevaplardan dolayi simdiden tesekür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.