Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.554
Cevap
49
Favori
337.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben adam gibi şöyle film izlerken beni mest edecek bir sinema sistemi kurmak istiyorum, tercihim harman kardondan yana ancak okuduğum kadarıyla HK 5+1 yada HK 7+1 ile yamaha SubWfr gibi kombinasyonlar öneriliyor, forumlarda okadar çok karşılaştırma yapılmışki kafam çok karıştı bende bugün bestbuydan baktım 5+1 sistem HKardon hkts (kaçolduğunu alamadım) 5+1 hop 799TL onkyo sr308 amfi 799TL ama ikisini bir alırsak 1399TL.
    yada 5+1 yine HK (hangis seriyi almalıyım) amfi avr260 (1899TL)
    yada şöyle sorayım arkadaşlarım: ben harman kardonun hangi 5+1'ini ve amfisini almalıyım?
    yada bana güzel bir kombinasyon önerin ama ortalama fiyatlarıyla :)
    önerilerinizin hepğsini değerlendiricem çok önemli sizin burada bana söyleyecekleriniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: csar

arkadaşlar ben adam gibi şöyle film izlerken beni mest edecek bir sinema sistemi kurmak istiyorum, tercihim harman kardondan yana ancak okuduğum kadarıyla HK 5+1 yada HK 7+1 ile yamaha SubWfr gibi kombinasyonlar öneriliyor, forumlarda okadar çok karşılaştırma yapılmışki kafam çok karıştı bende bugün bestbuydan baktım 5+1 sistem HKardon hkts (kaçolduğunu alamadım) 5+1 hop 799TL onkyo sr308 amfi 799TL ama ikisini bir alırsak 1399TL.
    yada 5+1 yine HK (hangis seriyi almalıyım) amfi avr260 (1899TL)
    yada şöyle sorayım arkadaşlarım: ben harman kardonun hangi 5+1'ini ve amfisini almalıyım?
    yada bana güzel bir kombinasyon önerin ama ortalama fiyatlarıyla :)
    önerilerinizin hepğsini değerlendiricem çok önemli sizin burada bana söyleyecekleriniz...

avr 260 + hkts 11

• yani gayet uyumlu olur ikisi değilmi herhangi bir problem yaşamam! yada o fiyata daha iyi kombinasyon olmazmı biraz daha açıklasanız :) buarada hd 1.4 sanırım 3d ile ilgili değilmi? bende led tv var 3d değil.
  • ibeyoglu ve samsunx öncelikle cevaplar için tşkler benim kafama aslen HKTS11 VE HKTS11BQ arasındaki agırlık farkı ki yazan arkadaşlar dogru yazmış ise bayagı farklı ben nette aradım ama malesef net bi şeyler bulamadım .
    kısacası eskiden agır demek eger teknik veriler denk ise daha iyi olan demekti eger hala o mantık gecerli ise HKTS11BQ lar bariz agır bu bir fark yaratmazmı buradan yardımcı olursanız iyi bir sonuç olur benim kafamdakiler için şimdidien tşkler
  • Bir şey daha sormak istiyorum ebaydan bakıyorumda HK avr260 yok 2600 var acaba ikisi aynı ürün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

ibeyoglu ve samsunx öncelikle cevaplar için tşkler benim kafama aslen HKTS11 VE HKTS11BQ arasındaki agırlık farkı ki yazan arkadaşlar dogru yazmış ise bayagı farklı ben nette aradım ama malesef net bi şeyler bulamadım .
    kısacası eskiden agır demek eger teknik veriler denk ise daha iyi olan demekti eger hala o mantık gecerli ise HKTS11BQ lar bariz agır bu bir fark yaratmazmı buradan yardımcı olursanız iyi bir sonuç olur benim kafamdakiler için şimdidien tşkler

Arkadasim bunun ikisini Alman sitelerinde karsilastirmislar. Aralarindaki tek fark bayi farkliligidir. HKTS11 Gümüs renk Digeri ise siyah renk diye. Ben görmedim bilmiyorum sadece yorumlar hakkinda bilgi veriyorum.
    ayrica agir olan daha kaliteli mantigi eskide kaldi. bircok seyde bunu cürütme sansin var simdi. örnegim benim kullandigim Bose hoparlörler cok kücük ve hafif ama kocaman hoparlor gibi ses veriyor:))

• quote:

Bir şey daha sormak istiyorum ebaydan bakıyorumda HK avr260 yok 2600 var acaba ikisi aynı ürün mü?

Hayir ikisi de birbirinden farkli ürün.
  • Samsungx ve ibeyoglu arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ama sorun bir türlü çözülmüyor.Dedikleriniz de bir fayda etmedi maalesef.En temizi haftaya amfiyi media markt a götürüp orada bir televizyonda denemek.yine aynı sıkıntı olursa değişim isterim belki üst modelini falan uygun fiyata bırakırlar falan:) [gerçi bunu yapacaklarını çok sanmıyorum ama neyse] ya da belki bir update falan istiyordur.orada yapılır.

Bir de benim TV HDMI larım 1.4 acaba bu bir etken olur mu diye düşünüyorum ama bunun akla yatan bir tarafı gözükmüyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poqop

Samsungx ve ibeyoglu arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ama sorun bir türlü çözülmüyor.Dedikleriniz de bir fayda etmedi maalesef.En temizi haftaya amfiyi media markt a götürüp orada bir televizyonda denemek.yine aynı sıkıntı olursa değişim isterim belki üst modelini falan uygun fiyata bırakırlar falan:) [gerçi bunu yapacaklarını çok sanmıyorum ama neyse] ya da belki bir update falan istiyordur.orada yapılır.

Bir de benim TV HDMI larım 1.4 acaba bu bir etken olur mu diye düşünüyorum ama bunun akla yatan bir tarafı gözükmüyor bana.

ayrıca birde optikle dene bir çihazı görmeden tarif yapmak zor belki görsek bir dakkikalık iştir mm götürmen mantıklı.
  • herkesin yeni yılını kutlar mutlu seneler dilerim.
  • Konuya yorum yazan ve takip eden tüm arkadaşlara teşekkürler, paylaşım sayesinde bilgilerimiz daha berrak ve kalıcı oluyor .sn. ibeyoglu malesef artık nufus kagıdımız baya eskidi o sebeple yeni sistem ve kurallara adapte olana kadar sizlerin bilgileri bizler için up date olacak sanırım bilgi için sagolun
    herkeze mutlu yıllar
  • Samsungx yeni yıl dileklerimiz senin içinde geçerli teşekkür ederiz forum boyunca değerli bilgi paylaşımların için bende HK kullanıcı olmak üzreyim fakat hala kombinasyonumu kuramadım yardımcı olursanız sevinirim maksimum 3 bin TL ayırdım avr+5+1. bana güzel bir önerin var mı acaba yada herhangi bir arkadaşımın önerisi olursa sevinirim
  • quote:

Samsungx yeni yıl dileklerimiz senin içinde geçerli teşekkür ederiz forum boyunca değerli bilgi paylaşımların için bende HK kullanıcı olmak üzreyim fakat hala kombinasyonumu kuramadım yardımcı olursanız sevinirim maksimum 3 bin TL ayırdım avr+5+1. bana güzel bir önerin var mı acaba yada herhangi bir arkadaşımın önerisi olursa sevinirim

benim elde ettiği bilgilere göre ayırdıgınız bütçe tam olarak H/K AVR 355 veya 360 yanında da HKTS11 e çuk oturuyor sanırım güzel bir konbinasyon olur tabi 355 ila 360 arasındaki farklara bakıp karar verebilirsiniz yine benim anladıgım kadarı ıle 355 steryo olarak daha güçlü ama 3 d tv kullanacak iseniz ihtiyaç avr360 yok led lcd felan a göre 355 yeterli ve daha iyi yazılanlar buna işaret ediyordu yinede farklı yorumlarada bakın derim

• Çok teşekkürler bu bilgi çok işime yaradı o kadar çok bilgi varki inanın kafam allak bullak oldu bu teşekkürler
  • est bu kadar bilgiyi aylardır özümsemeye çalışıyorum sadece kendime sistem kurmaya yarayacak ise bir manası yok paylaşımda bulunmak en güzel yanı böyleçe herkez faydalanır .
    yukarıdaki kombinasyon gayet kaliteli ve tatminkarda olaçaktır zira amatör denilmeyecek kadar kaliteli bir takım giriş sevyesinin bayagı üstünde zira hatta araştırmalarıma göre iyi araştırısanız 200-300 tl extra paranız bile arta bilir buda orta karar bir buleray player e yahut kaliteli baglantı kablolarına dönüsebilir.
    ve Şahsen benim için mükemmel bir takım zira bende aynı sistemi kurmaya çalışıyorum .
    tek fark ben ugraşmaktan keyif alıyorum
  • sub olarak 20-30-60 falan deniliyor bu hkts11'in içindeki subwofer değilmi?Ve hkts 11 in içindeki sub kaç oluyor 10 mu? :) biraz açıklarsanız memnun olurum
  • Peki dostum Hkts 11'in yanına avr olarak 260 koysak olmazmı, yada ne eksiklikleri olur?
  • yine bildigim kadarı ile 200W lık bir sub a sahip HKTS 11 buda ev için fazlası ile yeterli standart bir evde ortalama salon m2 si 20 ila 40m2 arasında gider gelir komuşu etkeni v.s de hesaplarsanız zaten fazla fazla gelir ama benim için önemli olan yüksek ses degil aslen alt seslerde net ve kaliteli ses almak ve bu kaliteyi alt orta ve üst seslerde muhafaza etmek yorumlar HKTS11 in bu baglamda çok iyi oldugu yönünde tabi yazdıklarımın cogu okuduklarımla sabit dün gidip dinleme sansımda oldu benim için gayet tatminkardı ama sonuçta uzman degilim baslarıda gayet temiz ve stabildi bana göre çatlama patlama yoktu ama şunuda kabul etmek lazım piyasada 1000 ila 10.000 tl arasında bir suru 5+1 var bu paraya süper demek aslında en dogrusu birde kolonlar için yer sorunu varsa ki bende var compaq oluşu super bas ise fazlası ile buyuk ve yeterli bence
    ama tekrarlıyorum uzman görüşü degil uzmanların yazdıklarından ve araştırmalarımdan ellde ettigim bilgiler bunlar tek iddam baya incelemis ve arastırmıs olmam yanılma payım cok degildir bu manada guvenebılırsınız bunuda beilirtmek isterim .

• quote:

Peki dostum Hkts 11'in yanına avr olarak 260 koysak olmazmı, yada ne eksiklikleri olur?

olur niye olmasın bütçenize göre yazdım 145 bile koysanız olur hatta 2. el temiz dolu piyasada bi cuvalda paranız artar ama 355 360 bütceyi aşmıyor kasmıyor ise süper olur baya bi unutursunuz bu işleri ama ben ole hastası degilim kaliteli ses olsun tv ps3 kaliteli muzik falansa agırlık yeterde artar bile
  • anladım teşekkür ederim bende aynen dediğiniz gibi yüksek sesten ziyade temiz ses istiyorum net ve temiz hem subta hem kolonlarda, en başta kule tipi kolonlarda da kararsız kalmıştım ama 1+1 evim için oda yaklaşık 14m kare sanırım compaq en iyi sonucu verecek bana, kule tipleri koyarsam sanırım tv yi onların üzerine oturup seyretmek zorunda kalıcam :)

3128TL tutuyor evsinemam.com'da avr355+hkts 11
    biraz aştı ama biraz daha araştırcam sanırım biraz daha uygun fiyata alabilirim, eminim yurtdışından alsak 1500Tl ye falan gelirdi gözünü sevdiğimin memleketi taşı toprağı altın memleketim
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.