Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.553
Cevap
49
Favori
337.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uydu cihazlarıda ısınıyor zaten önemli birşey olsa çihaz kendini kapatır.
  • Merhabalar, yaklaşık 15 gündür forumdaki konuları okuyarak konu hakkında bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Edindiğim bilgilere göre ve maddi imkanlarıma göre bir sistem almak istiyorum, kendimce 4 farklı sistem buldum. Ne yazık ki İzmirde çok fazla seçeneğimiz yok.
    Benim Kullanımım daha yoğun olarak film zilemek üzerine, Fiilmleri internetten indiriyorum, bugüne kadar TV nin kendi media playerini kullanıyordum, ama böyle bir sistem kurduktan sonra Harici bir media player almam gerekecek.
    Elemanlar böyle olacak:TV + UYDU ALICISI + MEDIA PLAYER (DVD PLAYER veya PS3 veya Wİİ olmayacak)

SİSTEM1:
    ONKYO TX-SR308 AVR ve Harman Kardon HKTS 7 BQ (İzmir BB'den 1400 TL) Dinledim gerçekten güzel ses veriyor.
     HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU

SİSTEM2:
    HS 350 BQ (HKTS 11 BQ 5.1 set içeriyor.) (İzmir BB'den 2170 TL) Bu seti dinleme şansım olmadı, Amfiden şüphem var biraz ama DVD ve USB birarada bulunması güzel.

SİSTEM3:
    Harmon Kardon AVR 142 ve Harman Kardon HKTS 9 BQ (İzmir MM 1400 TL) Bu setin de sesi güzel. Ben diğerinden farkı anlayamadım.

SİSTEM4:
    ONKYO TX-SR308 AVR ve JAMO A 407 (İzmir BB'den AVR 800 TL + İzmirde yerel satıcıdan JAMO 1200 TL= Toplam 2000 TL )

Onkyo 308 in kağıt üzerindeki HK 142 den üstün özellikleri HDMI 1.4 desteği, Üstün codec bileşenleri, Çıkış fazlalıkları olarak gözüme çarptı.
    yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler. Herkese iyi seneler.

1. Seçim alındı, 4cü seçeneği alamadım kablodur wd tv live felan derken çok şişti maliyetler.
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zardhuist -- 7 Ocak 2011; 11:18:23 >

• 4 .çü seçenek hem uyumlu ve yeni nesil hemde bütçe olarak en ekonomiği. tabi bu kendi görüşüm karar sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

bilgisayar bolumunede yazdım sımdılık cevap yok ama beklıycem. asıl sorun şu hk nın ayarlarına gırdıgımde ps3 un baglı oldugu hdmı ve optık cıkıs ayarlarında hk menusunde "audio format from source: PCM " yazması ve bu ayara girilememesı yanı gırmek ıstedıgımde dırek onu atlayarak alttakı secenege gelıyo bu arada ps3 ayarlarında da bitstream ayarlı nasıl oluyo bu onu anlayamıyorum

fat kasa ps3 ler bitstream ses aktaramıyor dite hatırlıyorum. çözülmemiş ses aktarımı sadece slim kasada vardı galiba.
  • Herkese selam. Askere gitmeden önce Harman Kardon HS 350 bir ev sinema sistemi almıştım. Ben askerdeyken abim kolonları alıp aletin kendisini bırakmış. Ürünün kumandası da kayıp. Ürün kozmetik açıdan 10 üzerinden 9 alır. Ürün hiç kullanılmadı gibi bir şey. Üst kapakta bir kaç kılcal çizik var ama ön kısımda hiç çizik yok çünkü ön jelatinleri hala üzerinde. Sizce bu ürün bu haliyle ne kadar eder. Eğer almak isteyen olursa da fiyatta kolaylık sağlayabilirim.

http://www.hepsiburada.com/Liste/harman-kardon-hs-350-ev-sinema-sistemi/ProductDetails.aspx?productId=evharmanhs350&categoryId=152492#Gorseller

• Sonunda HKTS 11 BQ larıma kavuştum ama aklıma tek bir şey takıldı .
    Öncelşkle ürün orjinal H/K TR distibirtör malı aldım 2 yıl garantili fakat tesadüfen ürünü aldıgım yerde o sırada H/Knın yetkiliside vardı ve ban HKTS 30 u Önerdi üstelikde 11 le arasında fiyat farkı yok denecek kadar az idi ama ben 11 tercih ettim umarım yaptıgım hata degildir. en büyük sebebim ise 30 larda sub daha ufak vataj aynı ama kendi küçük ben çanak apının basda önemli oldugunu düşünüyorum ama çoda emin degilim .
    bu arada o gazla arada bide AVR 155 alı verdim 2 li takım alınca hesaplı geldi die şimdi elimde pure slim avar 145+155 im ve HKTS 11 lerim oldu kendimce HKTS ler hariç hepsini satayım ve AVR 360 alayım diyorum böylece bu konuda kapansın sizlerin yorumlarını alabilirmiyim arkadaşlar ozellikle HKTS 11 ve 30 konusunda ve AVR 360 düşüncem hakkında uzman yorumlarınızı bekliyorum Şimdiden tşkler.

• hayırlı olsun öncelikle hocam daha yeni almışsın avr 155 i hemen ne satması:) kaça aldınız hkts yi ve avr 155 i? ben hkts ve avr 360 kullanıyorum tavsıye ederim eger avr 360 nıyetınız varsa bence fazla gün gecmeden iade edin sonucta iade şansınız var satmanıza gerek yok burda önemli olan avr 155 i kaça aldıgınız nitekim avr 360 ın fiyatı ciddi boyutlarda
  • Dostlar 5-6 aylık HK 260 ım satılıktır. Faturası, kutusu vs. mevcuttur. Kozmetik ve teknik olarak 0 dan farksızdır.
  • quote:

hayırlı olsun öncelikle hocam daha yeni almışsın avr 155 i hemen ne satması:) kaça aldınız hkts yi ve avr 155 i? ben hkts ve avr 360 kullanıyorum tavsıye ederim eger avr 360 nıyetınız varsa bence fazla gün gecmeden iade edin sonucta iade şansınız var satmanıza gerek yok burda önemli olan avr 155 i kaça aldıgınız nitekim avr 360 ın fiyatı ciddi boyutlarda

Üsdat önçelikle tşkler .155 i inatla aldım HKTS 11 leri çok istiyordum fakat istedigim fiyatı TR distiribitor garantili bulamıyordum rast gele garantiylede almak istemiyordum bu arada aslen bütçe sıkıntımda yok ALLAH a şükür ama müsrifligi sevmiyorum netice itibariile 1300 tl denaşagıya dogru duzgun HKTS11 bulamayınca 2 sini takım olarak 2000 tl ye aldım olay bu bana göre çok hesaplı geldi hatta 155 iaçmadan satsam sanırım 1000 tl eder gibi böylece klnlar makul gelmiş oldu ever biraz fazla para verdim ama saglık olsun nasılsa geri doner eski sitemi bladere hediye edecegim kısmetse sözüm vardı zaten ya 155 yaza kadar kullanır satarım yada açmadan satar 360 alırım şimdilik bütçem ve önceliklere bakıp kararvermeye calışıyorum. bu arada HKTS 11 VE 30 yorumunuz var ise sevinirim sizce dogru bir secimmi olmşaslen derdim bu yanlış secim yaptı isem bu beni cok uzer bu arada keşke uygunbir yerim olsaydı da HKTS60 alıp drek konuyu kapatsaydım ama malesef 12 m2 odada bu bile cok aslında :)
    işin pis yanı ise dün aldım dükkana koydum seyehatteyim cuma aksam yada c.tes,i anca deneme sansım var bekle bekle bu zaman nasıl gecer bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

hayırlı olsun öncelikle hocam daha yeni almışsın avr 155 i hemen ne satması:) kaça aldınız hkts yi ve avr 155 i? ben hkts ve avr 360 kullanıyorum tavsıye ederim eger avr 360 nıyetınız varsa bence fazla gün gecmeden iade edin sonucta iade şansınız var satmanıza gerek yok burda önemli olan avr 155 i kaça aldıgınız nitekim avr 360 ın fiyatı ciddi boyutlarda

Üsdat önçelikle tşkler .155 i inatla aldım HKTS 11 leri çok istiyordum fakat istedigim fiyatı TR distiribitor garantili bulamıyordum rast gele garantiylede almak istemiyordum bu arada aslen bütçe sıkıntımda yok ALLAH a şükür ama müsrifligi sevmiyorum netice itibariile 1300 tl denaşagıya dogru duzgun HKTS11 bulamayınca 2 sini takım olarak 2000 tl ye aldım olay bu bana göre çok hesaplı geldi hatta 155 iaçmadan satsam sanırım 1000 tl eder gibi böylece klnlar makul gelmiş oldu ever biraz fazla para verdim ama saglık olsun nasılsa geri doner eski sitemi bladere hediye edecegim kısmetse sözüm vardı zaten ya 155 yaza kadar kullanır satarım yada açmadan satar 360 alırım şimdilik bütçem ve önceliklere bakıp kararvermeye calışıyorum. bu arada HKTS 11 VE 30 yorumunuz var ise sevinirim sizce dogru bir secimmi olmşaslen derdim bu yanlış secim yaptı isem bu beni cok uzer bu arada keşke uygunbir yerim olsaydı da HKTS60 alıp drek konuyu kapatsaydım ama malesef 12 m2 odada bu bile cok aslında :)
    işin pis yanı ise dün aldım dükkana koydum seyehatteyim cuma aksam yada c.tes,i anca deneme sansım var bekle bekle bu zaman nasıl gecer bilmiyorum

Öncelikle hayırlı olsun bende arayış içerisindeyim mevcut hoparlörlerimi ebat olarak küçültmeyi düşünüyorum, ürünü aldığınız yerde HKTS 60 varmıydı varsa fiyatı hakkında bilginiz var mı.

• üstad hkts 11 konusunda bence oldukca dogru bır karar verdınız o konuda hıcbır endısenız olmasın ancak size nacizane önerim bütçe konusunda sıkıntı yoksa mutlaka hkts 11 leri htfs 2 lerle kullanın 2 çift alın görsellik olarakta nirvanaya ulaşın derim ben size:) hkts 11 ve 60 kıyaslamasına gelince hkts 60 dinleme şansım hiç olmadı ama teknik detaylar üzerinden konuşursak uyduların ebatları farklı sub olarak ilginçtir hkts 11 13 kilo daha ağır:) tabiki hkts 60 daha iyidir ama hkts 60 ı en aşağı avr 460 la sürmek lazım ki hkts 60 ın bir anlamı olsun yoksa avr 460 dan aşağı bir avr için gereksiz kalıcağı fikrindeyim yine üstadlar daha net açıklamalar yaparlar.avr 155 konusuna tekrar gelirsek kullanım amacını göz önüne almak lazım avr 155 te yeni nesil ses codeclerinin birçoğu desteklemez ayrıca 7+1 desteği yoktur DSP Processor eski nesildir uydu başına desteği 355 veya 360 a göre düşüktür upscale özelliği yoktur 3 hdmi girişi vardır avr 360 da 4 adet vardır kaç adet kaynak bağlıycagınızda önem kazanır bunun dışında başka farklılıklarda vardır eğer bütöeniz müsaitse ben size avr 155 i kullanmadan satın ve 360 alın derim bunu dememin başlıca sebebi bütçe sorununuz olmamasıdır onuda belirtiyim saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: furai

quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

Öncelikle hayırlı olsun bende arayış içerisindeyim mevcut hoparlörlerimi ebat olarak küçültmeyi düşünüyorum, ürünü aldığınız yerde HKTS 60 varmıydı varsa fiyatı hakkında bilginiz var mı.

sanırım belirtmeyi unutmuşum H/K ları M.M merter den aldım bölüm müdürü ALTUĞ BEY sağolsun çk yardımcı oldu eni seri HKTS ler henüz magazada yok ama dün H/k tr den yetkili bir bey orada idi sanırım stoklarında var zira ben 11 e yogunlaşıgım ve 30 hakkında düşündüğüm içn malesef 60 geldimi geliyormu konusu malesef geçmedi ama mhteşem oldugukonusunusu konuştuk zaten ödüllü ve üst segment bir ürün sanırım kimse itiraz etmez eger niyetli iseniz telefonlada bilgi alabilirsiniz altuğ bey gerekli alakayı gösterecektir merter M.M Ben bayagı yordugum için SLm söylerseniz anımsayacaktır sagolsun akraba olduk adam cagızla Bu arada ismim Kubilay fiyatta yapacaktır mutlaka ben baya yordum tarzımı biliyor :)

• arkadaşlar bende eski model sony dhc-fl7d hi-fi sistem var. spesifikasyonları 60*5 watt (8ohm at 1kHz,10%THD) olarak verilmiş. şimdi ise harman kardon avr142 model almaya karar verdim.ancak tereddütlerim var. hk 142 spesifikasyonları 35watt*5 (8ohm 20Hz-20kHz, %0,07 THD) şeklinde. bu konuda çok bilgim yok fakat anladığım hk 142 den daha temiz ses alabileceğim ama sony de sesi daha yüksek dinleyebileceğim yönünde zira thd nin anlamı sanırım bu. bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim.
  • quote:

üstad hkts 11 konusunda bence oldukca dogru bır karar verdınız o konuda hıcbır endısenız olmasın ancak size nacizane önerim bütçe konusunda sıkıntı yoksa mutlaka hkts 11 leri htfs 2 lerle kullanın 2 çift alın görsellik olarakta nirvanaya ulaşın derim ben size:) hkts 11 ve 60 kıyaslamasına gelince hkts 60 dinleme şansım hiç olmadı ama teknik detaylar üzerinden konuşursak uyduların ebatları farklı sub olarak ilginçtir hkts 11 13 kilo daha ağır:) tabiki hkts 60 daha iyidir ama hkts 60 ı en aşağı avr 460 la sürmek lazım ki hkts 60 ın bir anlamı olsun yoksa avr 460 dan aşağı bir avr için gereksiz kalıcağı fikrindeyim yine üstadlar daha net açıklamalar yaparlar.avr 155 konusuna tekrar gelirsek kullanım amacını göz önüne almak lazım avr 155 te yeni nesil ses codeclerinin birçoğu desteklemez ayrıca 7+1 desteği yoktur DSP Processor eski nesildir uydu başına desteği 355 veya 360 a göre düşüktür upscale özelliği yoktur 3 hdmi girişi vardır avr 360 da 4 adet vardır kaç adet kaynak bağlıycagınızda önem kazanır bunun dışında başka farklılıklarda vardır eğer bütöeniz müsaitse ben size avr 155 i kullanmadan satın ve 360 alın derim bunu dememin başlıca sebebi bütçe sorununuz olmamasıdır onuda belirtiyim saygılar...

Üstad yorumlar için sagolun biraz içim rahatladı sayenizde 2 konsunda malesef inanınki yer sorunum o kadar fazlaki bunlara bile yer yok şimdilik inşallah büyük bir daireye geçince ilk işim olacak bu arada 155 konusunda sanırım haklısınız ben onu acmamayım satıp 360 yapayım 460 a ise gerek yok zaten 360 la en buyuk fark yan odada da sistem kurup tek avr ile 2 oda idare edebilmek gibi bir sey dunde konusu oldu HKTS 60 lar ise eger gercekten bütçe müsait söyle 20-30 m2 kare oda ve yeterince kullanacak iseniz kesinlikle mükemmel olur ben genelde sadece geceleri %70 tv %20 radyo %5 ps3 ve %5 de dvd/blueray kullanıyorum dolayısı ile bana cok kısıkda cok kaliteli ses gerekli gerisi bana sadece tatmin oluyor varmı var malesef yıllardır en son istemleri alıp koyardım ama kullanmadan modası gecer yine yenilerdim yaş biraz ilerleyince baya durulduk üstelik 4-5 tane hobiniz olup hepside genelde pahalı zevkler olunca malesef müsrifli oluyor bu sebeple kendimi tutnaya çalısıyorum zira sonunu hiç bulamadım ben alıyorum o degişiyor ben alyorum o degişiyor biraz yordu açıkcası ama 360 lazım ona hem fikirim sizle iyice bir araştırıp makul b,ir 360 alayım bakarsınız kampanya felan olur bide yanında kln takımı gelir onuda satarım ticaretine başlayacam bu gidişle

• üstad AVR 360 için umranıye mm ye bır ugrayın derım ben ordan aldım hemde 1750 tl ye 2 gunluk teşhir cihazıydı ama jelatınlerı dahı ustundeydı bırkez bıle acılmamıs belkı sizde düşürürsünüz öyle bir cihaz
  • Aslında şunuda eklemekisterim keşke forumda denk getirebilsekde mesela bana HKTS11 lazım başka bir arkadaşada AVR 155 birlkde takım kampanyadan alıp bölsek o zaman acayip ekonomik oluyor yahut olur iki tarafta karlıçıkar zira genelde böle farklı farklı çok kamanya oluyor böyle bir başlık elan açsak herkez kampanyayı yazsa ve istediigi kısmını belirtse diger kısmada ihtiyacı olan yazsa felan hoş olmazmı
  • üstad genelde o kombine paketlerde verilen cihazlardan en az birisi elde kalan satılmayan cihazlar oluyo yani bir nevi o satılmayan cihazı ellerinden çıkarabilmek için cazip diğer ürünle birlikte veriyolar sizin örneğinizde olduğu gibi hkts 11 (cazip) avr 155 (elde kalan) o yuzden denk getirmek zor oluyo yinede deneyebilirsiniz tabiki:)
  • quote:

üstad AVR 360 için umranıye mm ye bır ugrayın derım ben ordan aldım hemde 1750 tl ye 2 gunluk teşhir cihazıydı ama jelatınlerı dahı ustundeydı bırkez bıle acılmamıs belkı sizde düşürürsünüz öyle bir cihaz

önümüzdeki hafta içi bakmakisterim rakkam baya güzel oradanda beşiktaşyaparım ama şu 155 i satmam lazım o zaman acil ilan felan vereyim valla size imrendim bu arada şu an keyfini sürüyor olmanız çok hoş güle güle kullanın darısı en kısa zamanda başıma insallah

alana kadar 145 le sürecez artık
  • teşekkürler üstad ama ne imrenmesi sizde keyfini çatarsınız sonuçta sizde kasetçalar kullanmıyosunuz o kadarda abartmayın:) bu arada beşiktaşa geldiğinizde buyrun gelin bir çayımı kahvemi için benim ofisimde beşiktaşta:)
  • quote:

üstad genelde o kombine paketlerde verilen cihazlardan en az birisi elde kalan satılmayan cihazlar oluyo yani bir nevi o satılmayan cihazı ellerinden çıkarabilmek için cazip diğer ürünle birlikte veriyolar sizin örneğinizde olduğu gibi hkts 11 (cazip) avr 155 (elde kalan) o yuzden denk getirmek zor oluyo yinede deneyebilirsiniz tabiki:)

aslında haklısınız ama giriş sevyesi ve bütçe manasında 155 de iyi cihaz aslında hala avr 45 bile kullanan var
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.