Keyman ustad topigin son sayfalarinda cok iç çeker oldun iyi gelmedik mi size nedir?:)
Eski günleri hatırladı galiba kumkapı geceleride bir başka olur malum.
valla 32 yasındayım keyman ve sizinde yaş olarak büyük olduğunuzu biliyorum artık kumpakı eğlencesini yeni neslin anlayabılecegını hıc sanmıyorum
benim bildigim yeni neslin herşeyi sanal hayırlı cumalar.
sizede hayırlı cumalar
şöyle bir fırsat var,fiyat nasıl bilmiyorum ama iyi gibi, ancak şu an başkasının sepetindeymiş, o kişi vazgeçerse alınabilirmiş,adam vazgeçse de sepetinden çıkarmayı unutursa ne olacak
Harman Kardon Cineshot Ev Sinema Sistemi (AVR155 + HKTS9) 1799lira
belli süre sonra sepetten otomatik olarak siliniyor...
quote:
Orijinalden alıntı: feelulive
şöyle bir fırsat var,fiyat nasıl bilmiyorum ama iyi gibi, ancak şu an başkasının sepetindeymiş, o kişi vazgeçerse alınabilirmiş,adam vazgeçse de sepetinden çıkarmayı unutursa ne olacak
Harman Kardon Cineshot Ev Sinema Sistemi (AVR155 + HKTS9) 1799lira
cokta cazip degil daha dogrusu hem hoparlör seti hemde avr eski seri
Daha önce Samsungx unda dediği gibi MM lerde HK kampanyası hızlanacak gibi. Bugün Beylikdüzü MM de HIFI odasına çok sayıda HK 155 yerleştirirlerken gördüm. Ayrıca JBL Balboa kolileride gördüm. JBL lerle mi eşleyecekler acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: aticus3
Daha önce Samsungx unda dediği gibi MM lerde HK kampanyası hızlanacak gibi. Bugün Beylikdüzü MM de HIFI odasına çok sayıda HK 155 yerleştirirlerken gördüm. Ayrıca JBL Balboa kolileride gördüm. JBL lerle mi eşleyecekler acaba?
Evet doğrudur sadece alt değil üst serilerdede kampanya olacakmış.
Arkadaşlar gördüğüm en sıcak topluluk ya bişi sorucam benim AVR 142 var optik dışında TV den sesi nasıl alırım ,HDMI taktım ses gelmiyor. Optikte NMT ye bağlı olduğundan boşta değil
rca dan al beyaz ve kırmızı renkli olanlar
fazladan HDMI kablo var bolcada girişler var HDMI kablo iş görmezmi
quote:
Orijinalden alıntı: belmont
fazladan HDMI kablo var bolcada girişler var HDMI kablo iş görmezmi
142 de hdmi üzerinden ses destegi yok.
coax yok mu nmt de? eger varsa dırek koaksıyelden baglayın
quote:
Orijinalden alıntı: sakgoz79
coax genelikle tv .lerde bulunmuyor
onu biliyorum üstadım arkadas optiği nmt ye bagladım demiş nmt de coax varsa optiği boşa cıkar boylece kullanabilir anlamında sormustum:)
quote:
Orijinalden alıntı: samsungx
quote:
coax genelikle tv .lerde bulunmuyor
quote:
valla 32 yasındayım keyman ve sizinde yaş olarak büyük olduğunuzu biliyorum artık kumpakı eğlencesini yeni neslin anlayabılecegını hıc sanmıyorum
Evet dostlar sonunda istanbulda evimdeyim lakin hala HKTS11 lerim ofiste bende sabırsızlıkla kurmayı bekliyorum :) Üstad bizde kırka merdiven dayamış son basamaga çıkmış durumdayız artık Kumkapı konusunda ise sizlerden az farklı düşünüyorum.
Bende genelde delikanlı zamanlarımızda Kumkapı müdaimi degildim aslen ( pacha,zihni,trapicano,kemancı v.b) yapardık ama bağzı mekanlar daha ziyade kültürdür mesela eski balık pazarı şimdiki nevizade gibi mesela cem yılmazında meşhur oldugu Leman kültür gibi ( hala varmı net bilmiyorum ) mesela Anadolu kavağı gibi Kumkapıda bir kültür sayılır ki verdigim diğer örneklerdeki istiklal gibi mutlak o renkleri tanımak lazım bence tabiki illa Alkollü mekanlarda her oturan alkol alır diye düşünmeden, görüşlere saygı duyarak
M.M konusunda ise evet benim konuşmalarımda hem H/K yetkilisi hemde M.M yetkilisi daha çalışmalarının yeni oldugu daha komplike ve profesyönel Projelerin ortaya çıkabileçeginin sinyallerini veriyordu tabiki net ve somut bir şey henüz yok dedigim gibi proje bazında şimdilik .
quote:
Orijinalden alıntı: keyman2
quote:
Evet dostlar sonunda istanbulda evimdeyim lakin hala HKTS11 lerim ofiste bende sabırsızlıkla kurmayı bekliyorum :) Üstad bizde kırka merdiven dayamış son basamaga çıkmış durumdayız artık Kumkapı konusunda ise sizlerden az farklı düşünüyorum.
Bende genelde delikanlı zamanlarımızda Kumkapı müdaimi degildim aslen ( pacha,zihni,trapicano,kemancı v.b) yapardık ama bağzı mekanlar daha ziyade kültürdür mesela eski balık pazarı şimdiki nevizade gibi mesela cem yılmazında meşhur oldugu Leman kültür gibi ( hala varmı net bilmiyorum ) mesela Anadolu kavağı gibi Kumkapıda bir kültür sayılır ki verdigim diğer örneklerdeki istiklal gibi mutlak o renkleri tanımak lazım bence tabiki illa Alkollü mekanlarda her oturan alkol alır diye düşünmeden, görüşlere saygı duyarak
M.M konusunda ise evet benim konuşmalarımda hem H/K yetkilisi hemde M.M yetkilisi daha çalışmalarının yeni oldugu daha komplike ve profesyönel Projelerin ortaya çıkabileçeginin sinyallerini veriyordu tabiki net ve somut bir şey henüz yok dedigim gibi proje bazında şimdilik .
not: walla bunlar güzel bi 360 kampayası patlatırsa bende fazladan bi HKTS11 yada muhtemel 30 la eşlerler otuzum olur .
quote:
Orijinalden alıntı: keyman2
quote:
M.M konusunda ise evet benim konuşmalarımda hem H/K yetkilisi hemde M.M yetkilisi daha çalışmalarının yeni oldugu daha komplike ve profesyönel Projelerin ortaya çıkabileçeginin sinyallerini veriyordu tabiki net ve somut bir şey henüz yok dedigim gibi proje bazında şimdilik . kurunca yorumlarını bekliyoruz benim çoçuklugum nişancada geçtigi için eski kumkapıyı iyi bilirim ortadaki çeşme bile birsürü şekil değiştirdi alkol konusuna katılıyorum bir mekana gidince alkol alınacak diye bir kural yok. ben şahsen içki ve sigara kullanmam.