Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.553
Cevap
49
Favori
337.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ustadlar muhabbetiniz bol olsun :) HK sayfasının ayrı bi sıcaklıgı var, kanka durumları baslamıs, spor olayına girdiniz mi? floryada :)

Ben bu arada sorumu da araya sıkıstırayım, HK larda stereo cıkıs diye bir kavram var. Yani HK ları hem streo ampli hem de cinema icin de kullanabilecegimiz anlamına mı geliyor. ve bu yuzden mi pahalı bu cihazlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Herkeze Slm

Dostlar sonunda yarım yamalakda olsa HKTS11 leri kurdum ilk izlenimlerim Şöyle

1. Bunlar çok ağır mutlaka 2 kişi taşıyın
    2. ise Bü güne kadar nie beklemişim die aglamak üzereyim verdiğim Her kuruş Helali hoş Olsun beklentilerimi aştı hemde Doğru düzgün ayar v.s yapmadan bu ne güzel alet bayıldımmmmmmm..................

Hayırlı olsun daha iyilerini alman dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nailefendi

Ustadlar muhabbetiniz bol olsun :) HK sayfasının ayrı bi sıcaklıgı var, kanka durumları baslamıs, spor olayına girdiniz mi? floryada :)

Ben bu arada sorumu da araya sıkıstırayım, HK larda stereo cıkıs diye bir kavram var. Yani HK ları hem streo ampli hem de cinema icin de kullanabilecegimiz anlamına mı geliyor. ve bu yuzden mi pahalı bu cihazlar?

hk asıl ününü müzik konusunda yapmış ayrıca o kadar pahalı değil araştırılırsa mesela yamahada sinemada iyidir .
  • keyman ustad hadi gözün aydın sırada avr 360 var:)
  • Valla üstadlar sagolun gerçekten tek kelime ile bayıldım bir şeyler bekliyordum ama bu derece degil benim kulak yapım ses anlayışım ve beklentilerimi fazlasi ile karşıladı hatta aştı bile HKTS60 ı hayal bile edemiyorum .

Tabiki konuda en çok emegi geçen samsunx üstad a ayrıca teşekkürü borç bilirim bu topikle hem harika bir hop takımı ve bundan daha önemlisi sanal alemi sanallıkdan çıkartan çok degerli dostlar edimiş oldum ,en sevindigim yanı ise sanırım üstad yaşça bendende büyük o sebeple bagzı konularda daha rahat anlaşırız sanıyorum malum bizler kartuşlu teyp zamanından kalmayız

bu arada kurulum hala devam ettigi için resim ekleyemedim ortalık birbirinde eski takımlar koliler kablolar işim baya sürecek sanırım hatta bu gun bitmez monte işlemi matkap işi felan baya bi iş var bu arada bir suru aparat cıktı koliden sanıırm bunlar duvar için (tabi becerbilirsem )

bu arada hala avr 145 le sürüyorum bu bile dehşet eger 360 la sürersem fark olacakmıdır bariz bunu çok merak ediyorum
    sakgoz üstad sen en iyisi şu senin microfonla birlikde 360 ıda kargola ben çatlarım

• bebeğimi alma benden keyman üstad:) ama istersen gel birgün almadan önce bir test et performansını bende?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Valla üstadlar sagolun gerçekten tek kelime ile bayıldım bir şeyler bekliyordum ama bu derece degil benim kulak yapım ses anlayışım ve beklentilerimi fazlasi ile karşıladı hatta aştı bile HKTS60 ı hayal bile edemiyorum .

Tabiki konuda en çok emegi geçen samsunx üstad a ayrıca teşekkürü borç bilirim bu topikle hem harika bir hop takımı ve bundan daha önemlisi sanal alemi sanallıkdan çıkartan çok degerli dostlar edimiş oldum ,en sevindigim yanı ise sanırım üstad yaşça bendende büyük o sebeple bagzı konularda daha rahat anlaşırız sanıyorum malum bizler kartuşlu teyp zamanından kalmayız

bu arada kurulum hala devam ettigi için resim ekleyemedim ortalık birbirinde eski takımlar koliler kablolar işim baya sürecek sanırım hatta bu gun bitmez monte işlemi matkap işi felan baya bi iş var bu arada bir suru aparat cıktı koliden sanıırm bunlar duvar için (tabi becerbilirsem )

bu arada hala avr 145 le sürüyorum bu bile dehşet eger 360 la sürersem fark olacakmıdır bariz bunu çok merak ediyorum
    sakgoz üstad sen en iyisi şu senin microfonla birlikde 360 ıda kargola ben çatlarım

kolay gelsin biraz yorucu ama tatlı bir uğraştır bir nebze faydamız olmuşsa ne mutlu bize bizim nesil makaralı teyp nesli bi ara bunların muabetinide yaparız bu ara bende barselona maçını izliyorum maç merakıda var hastalık derecesinde tekrar kolay gelsin sorun olrsa ara.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

bebeğimi alma benden keyman üstad:) ama istersen gel birgün almadan önce bir test et performansını bende?

Sağolasın :) yorumlarınızın kanıtı ortada şu an test ediyorum 145 böyle ise 360 ın kalite katacagına mutlak eminim
    En büyük ihtiyacım düşük volümlerde kaliteli ses idi tam olarak aradıgımı verdi sanırım müzik dinlemeye başlatacak bu alet beni yorumlarınıza emeginize saglık
  • bu aksam barcelonayı begenmedım ama ben hic istekli görünmüyolar:)

keyman ustad ozellıkle 360 ın streo performansıda oldukca tatmın edıcı haberın olsun:)
  • ben fenerliyim keşke bugünki barselona gibi oynasak keyman hk ile eminim müzige doyar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEVLANA CELALETTİN -- 9 Ocak 2011; 0:06:17 >
  • bende besıktaslıyım bırak barcelonayı deportıvo gıbı oynasak ben ona bıle razıyım:):)
  • quote:

bende besıktaslıyım bırak barcelonayı deportıvo gıbı oynasak ben ona bıle razıyım:):)

Aynen katılıyorum bu arada meside süper gol attı.
  • Dostlar tek merakım olmayan şey malesef futbol nacizane Galatasaraylıyım ama ne anlarım ne bilirim yegane bilgim 11 lik 2 takım bir saha 2 kale gerektigi :)

ama bizim takıma o 360 ilk fırsatta transfer olacak bu kesin, evet bu sistem beni müzik tutkunu yapacak üstad haklısınız .
  • keyman üstad sen sahıbınden com uzerınden dırek satısa cıkar elındekını hıc acmadan en yakın zamanda da avr 360 a bayrağı öptür:) sonra transformers 2 nın blu ray ını al ve tv nın karsısında duyduklarına inanama ve kendınden geç:)
  • HK 360 a kule tipi kolonlardan hangisni tavsiye edersiniz?
  • quote:

keyman üstad sen sahıbınden com uzerınden dırek satısa cıkar elındekını hıc acmadan en yakın zamanda da avr 360 a bayrağı öptür:) sonra transformers 2 nın blu ray ını al ve tv nın karsısında duyduklarına inanama ve kendınden geç:)

mantıklı blueray konusunda sony fena ilgimi çekiyor hiç bakma inceleme şansınız oldumu tabiki sadece ön incelemem var derin bi araştırma yapmadım ama baya bi fonksiyonel alet yapmış adamlar bdp s770 mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: nailefendi

HK 360 a kule tipi kolonlardan hangisni tavsiye edersiniz?

ben olsam illa kule ise bütceme göre bir HKTS alır,çok şık ayakları var onlarla kule olarak kullanırdım
  • üstad hıc blu ray almana gerek yok ps3 fazlasıyla yeter fılm ızlemek ıcın ben sırf bu test ıcın arkadasın slım ps3 getırdım eve bendekı fat true hd desteklemıyo dıye ama gercekten ınanılmaz bır tecrube oldu sımdı slım ps3 alıcam ıste fatı satıcam sırf bu yuzden:)
  • ayrıca jbl ilede çok iyi uyum sağlıyor kökenleri aynı mesela jbl es 100 ve 80 serileri
  • barselonada çoştu aynı hk gibi
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.