Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.553
Cevap
49
Favori
337.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla üstad acıkcası bende kumkapıya bır aksam gittim balık yemeye o da arkadaslarımın zoruyla bana gore degıl eglencesı ama samsungx ustadın dedıgı gıbı cok seven ınsanları bılıyorum o manada demıstım bu arada bende kurucesme ve ortaköy hattında eglenmeyı tercıh edenlerdendım:)
    quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

valla 32 yasındayım keyman ve sizinde yaş olarak büyük olduğunuzu biliyorum artık kumpakı eğlencesini yeni neslin anlayabılecegını hıc sanmıyorum

Evet dostlar sonunda istanbulda evimdeyim lakin hala HKTS11 lerim ofiste bende sabırsızlıkla kurmayı bekliyorum :)
    Üstad bizde kırka merdiven dayamış son basamaga çıkmış durumdayız artık
    Kumkapı konusunda ise sizlerden az farklı düşünüyorum.

Bende genelde delikanlı zamanlarımızda Kumkapı müdaimi degildim aslen ( pacha,zihni,trapicano,kemancı v.b) yapardık ama bağzı mekanlar daha ziyade kültürdür mesela eski balık pazarı şimdiki nevizade gibi mesela cem yılmazında meşhur oldugu Leman kültür gibi ( hala varmı net bilmiyorum ) mesela Anadolu kavağı gibi Kumkapıda bir kültür sayılır ki verdigim diğer örneklerdeki istiklal gibi mutlak o renkleri tanımak lazım bence tabiki illa Alkollü mekanlarda her oturan alkol alır diye düşünmeden, görüşlere saygı duyarak

M.M konusunda ise evet benim konuşmalarımda hem H/K yetkilisi hemde M.M yetkilisi daha çalışmalarının yeni oldugu daha komplike ve profesyönel Projelerin ortaya çıkabileçeginin sinyallerini veriyordu tabiki net ve somut bir şey henüz yok dedigim gibi proje bazında şimdilik .

• Aslen sizlerede katılmamak elde degil eskiyi koruma konusunda malesef yıllarca eksik kaldık hatta mevzunun ucu o kadar derinki tarih ve tarihimizi koruma konusunda malesef hep avrupaya göre duyarsız olduk o bilince malesef yeni yeni geliyoruz sonunda sultanahmet meydanı bile yeni yeni kıvama geliyor .

Kısmetse bu gün 11 leri kurmaya niyetliyim inşallah hayal kırıklıgı yaratmaz zira hkts11 lere baya bir misyon yuklemiş durumdayım Pure Akustic lere göre ciddi bir fark bekliyorum inşallah yakalarım ve kurulum biter bitmez sizlerlede paylaşmaya can atıyorum
    tembellik etmez isem 1-2 resimde eklemeye çalışırım :)

bu arada merak ettigim bir sey var H/K nın bir ayar mikrofonu var sanırım (yahut adı başka bir seyde olabilir) malesef bende yok o acaba 155 in kutu içeriginde varmıdır yahut kullanıyorsanız yorumunuz nedir tek satılırmı fiyatı nedir gibi bilgileriniz varmıdır .
    bu arada yine bir ara hepberaber online denk gelsekde biraz kaynatsak

• avr 155 te varmı bılmıyorum ama 360 da var EzSet/EQ sanırım avr 155 kutu ıcerıgınde olmaması muhtemel kalibre ıcın koymuslar manuelde yapabılırsınız cok buyuk bır sorun degıl bende olmasına ragmen kullanmadım bıle cok kafanıza takarsanız bendekını kargolarım sıze sorun etmeyın:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakgoz79 -- 8 Ocak 2011; 14:32:52 >
  • quote:

avr 155 te varmı bılmıyorum ama 360 da var EzSet/EQ sanırım avr 155 kutu ıcerıgınde olmaması muhtemel kalibre ıcın koymuslar manuelde yapabılırsınız cok buyuk bır sorun degıl bende olmasına ragmen kullanmadım bıle cok kafanıza takarsanız bendekını kargolarım sıze sorun etmeyın:)

Çok sağolun nezaket göstermişsiniz :)
    İnşallah yakın zamanda 360 ı saflarıma katmaya niyetliyim sadece uygun zaman ve kampanyayı kolluyor durumdayım malum M/M atağa kalkarsa mevzilenmiş bekliyorum benim asli merakım acaba benim ayar yaptıgımla o aletin ayarı arasında ne gibi farklar doğar şeklinde .
    Daha öncede belirtigim gibi ben ağırlıklı olarak TV de kullandıgım için sadece HD ve dts destekli programlar hariç stereo yahut sanal surraund kullanıyorum o eski sony avr sistemimden aldığım naturel sesi henüz H/K da yakalayamadım ( belkide yılların alışkanlıgı) açaba bu alet bi şey katarmı umudu zaten istedigim ses i yakaladıgım an bir daha el sürmem bu sebeplerle eger sabır gösteremez isem sizden ricam olur deneme amaçlı
    bu arada bu sistemi desteklediginiz diger ekipmanlar hakkında da bilgi paylaşımı olsa topik dagılmışmı olur ?
    Mesela ben uydu cihazı olarak Dreambo 800 hd kullanıyorum ve tv çok izliyorsanız ısrarla tavsiye ederim muhteşem bir alet tv ise eski samsungum var ama yeni bir model buldum lakin yazdan önce saflarıma katamayacagım ama ihtiyacı olan var ise gördügüm en iyi led 3d degil ama inanın 3d halt etmiş öyle bir model üst modellerinede baktım 3d li ama beni o model kadar etkileyen malesef olmadı v.s v.s yorumalarınaza göe konuyu genişletebiliriz

• üstad bendeki ekipmanlar ;

Samsung 40LEB652 TV

Dune Base 3.0 Media Player

Ps3

Digiturk Plus

Optik cıkıs olarak ekstra pc yide avr ye bagladım
  • quote:

üstad bendeki ekipmanlar ;

Samsung 40LEB652 TV

Dune Base 3.0 Media Player

Ps3

Digiturk Plus

Optik cıkıs olarak ekstra pc yide avr ye bagladım

Üstad sendeki tv yeni sayılır bende samsung 40m87 var artık yavaş yavaş degiştir beni diyor bende cözüm olarak bunu ofise atmayı düşünüyorum zaten orada hala tüplü tv var bu ofis 4-5 yıldır kapalıydı teknolojide oylece kaldı çaktırmadan up date etmek lazım :)

bense şu sıralar samsung UE46C6820 tv ye resmen bayıldım hatta 7000-8000-9000 modellerine baktım ki diger 3 model 3d olmasına ragmen aklım 6820 de kaldı yanlız diger 3 modeli M/M de inceledim 6820 yide bir dostuma İBM den aldım dolayıs ile baya bir inceleme sansım oldu 100hz olmasına hatta 3d olmamasına ragmen ben böyle bir görüntü görmedim hatta öyle bir durumdayımki gönül 3d 200hz tv derken gördügüm görüntü illa beni al diye beynimi kemiriyor bakalım ne yapacaz gerci yaz başı diye hesaplıyorum daha düşünmeye vakit var ama şeytan işte birinden birini alıp rahatlayana kadar beynimi kemirir bu arada henüz görmedim ama samsungun 3d fakat gözlüksüzde izlenebilen yeni tv si varmış onuda bi görmek istiyorum :)

ps3 konusunda ise ben hala 60gb eski kasa kullanıyorum nedense o cihaza zaaf besliyorum fazldan var olan usb v.s için
    Digi T ve D.smart KOnusunda ise malesef salonda kullanıyorum ama Dreambox un tırnagı olamıyor aynı tv ye her ıkısınıde denıyorum drambox görüntüyü o kadar degiştiriyorki görmeniz lazım anlatmakla olacak sey degil SD yayınlar bile muhteşem hele extra HD kanallar ve DTS ses ile bakınca ( inanılmaz belgesel merakım var bu arada ) tavsiye edebilirim
    tabi bütün bunları yazarken en buyuk sansım 12m2 lik bir extra tv odasına sahip olmam ve evde ufak çocuk olmamsı
    gerci ben varken çocuga ne gerek tek yeterim valla
    media player e hiç sarmadım nedense genelde hiç normal pc de olmadı hep leptop o sebeple ben genelde media player olarak hep leptop kullandım idael olculerim 11" ila13" cihazlar yanına bir kablosuz klavye ve mausla her işimi goruyor
    en buyuk sorunum ise adam gibi bir FM anten neler aldım nafıle burada malesef cekmıyor osebeple muzık bıle pc den onlıne dınlıyorum winamp dan ve bu sartlar altında memnun sayılırım evde kalabalık ısenız Wİİ ve BORD unu tavsiye ederim hem evde spor oluyor hemde acayip eylenyorsunuz
    dvd ise şimdilik dvd27 var idare ediyor yerine bir sony buleray player niyetim var bu ara bunlara sardım malum kş ayları evde daha çok vakit geçiiriyorsunuz uzun bir zamandırda ( son 5 yıl ) textil sektöründe ) faliyetlerimiz vardı zaman malesef yokdu sektörden çekildik şükür kendimize vakit kalmaya başladı da yine günçele ufak ufak donüyoruz
    Benden yorumlar bu kadar ama tavsiye ve fikirlere açığım

NOT: BU arada dostumuz samsungx bize kızacak topigin konusunu baya bi sabote ettik ama insan frekansı tutan dostlar bulunca paylaşmakdan buyuk keyif alıyor afına sıgınıyoruz iyi niyet ve samimiyetimize verir artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyman2 -- 8 Ocak 2011; 16:30:59 >

• üstad media player a sar derim ozellikle dune 3.0 muthıs bır cıhaz gercektende şiddetle tavsıye derim. tv konusunda bence 3-d tv ler ıcın cok erken en azından 1 yıl beklemekte fayda var ps3 60 gb lık fat cıhaz sızdekı bende de 40 gb lık fat var ama sımdı slım alıcam neden dersenız yenı nesıl ses formatlarını fat cıhazların desteklememesı true hd dts-hd gıbı. digiturk bana yetıyo ne bılıyım baska cıhaz dusunmedım lıg tv sınema kanalları vs fazlasıyla yetıyo bana bu arada belgesel kanalı dersenız vahşi yaşamı okadar çok izledim ki inanının şimdi benı masai mara ya veya serengethi ye bırakın uzun süre ölmeden yaşarım okadar iyi tanıyorum bircok hayvanı ve davranıs sekıllerını:):):) zaten tv yı actıgımda her gun en az 2-3 saat belgesel ızlerım tam bir tutku bende
  • O zaman ps4 beklemek lazım bence 2012 başında geliyormuş sanırım kesin 3d olacaktır
    Player konusunda ise ilk fırsatta bi iki forum kurcalamakta fayda var anladıgım sözlerinizi mutlaka dikatte alacagım bu konuda
    Ben DT ve DS kullanıyorum zati ama sadece belgesel tarzı kanallar için zaten bi firma cıkıp su belgesellerin tamamını tek bir platformda yayınlasa başka hiç bir yayımcıya ihtiyac duymam zaten ofistede tv bu işe yarıyor yanında da bi iki haber kanalı oldumu yetiyor bana
    şu an bile bir yandan pc bir yandan NATIONEL.G HD acık bayılıyorum zaten bunca aletde genelde bu işe yarıyor bende
    Ve size katılıyorum karıca yesek kaktus kokü suyu içsek yeter
  • kendimi cogu zaman discoverydeki bear grylls gibi hissediyorum zaten:):) üstad tekrar söylüyorum bence suan 3-d tv ye yatırım yapmayın teknolojı bıraz otursun düşünün yıllar önce lanse edilen full hd tv ler bile ancak işe yaramaya basladı hd kanallar sayesınde gecen seneye kadar nerdeyse hd kanal tek tük dü şimdi ne hale geldi
  • aman hocam o adam fena ya normal yemek hariç ne var ne yok yiyor adama H/K versen ilk bakaçagı şey nasıl yerim olur herhalde yemek yerken izleyemiyorum sevgili dostumuzu
    tv konusunda slen cok haklısınız beni tek sıkıtıya sokan sey aslında su ue46c6820 yi izlemem oldu eve gelince benim tv den çamur akıyor sandım ama acele etmemekde fayda var çok haklısınız
    ben musadenizi alayım HKTS 11 lerimi getirip kurayım bu gün yoldan geldim die temellik edip evde kaldım ofis yakın sayılır gidip alayım bakalım neler olacak tavsiyeniz üzerinede ( ben dünden razıydım size yıktım olayı ) 155 i kurmayacagım 360 alana kadar 145 e devam gerci satıcı 145 ve 155 arasında ses kalıtesı barız farklı ama 360 baska bır sey de demılstı (H/K yetkılısı ) eski sistemde bizim biladere yarayacak ondakide diger bladere hehe bizde hala o hiyerarşi devam ediyor kıyafette olmasada bu tip sistemlerde onlar çok meraklı degil ama benim kalite tutkumu bilirler hediyede olunca ses etmiyorlar sagolsunlar
    akşam yorum eklerim hayırlısı ile

• tamam üstad mümkün oldugunca resimde ekleyin bir görelim sisteminizi bende en yakın zamanda resim ekliycem şimdilik görüşmek üzere diyelim
  • HK 360 ile beraber JBL L890 gibi kolonlarla kampanya yapsalar hiç fena olmazdı :) MM da bole bisey olsa ne kadara yaparlar sizce?
  • bügün takvime baktım foruma üye olalı bir yıl olmuş zaman çabuk geçiyor.
  • valla benım uye olalı 6 yıl olmus:)
  • quote:

valla benım uye olalı 6 yıl olmus:)

Maşallah biz bilgisayar işine biraz geç girdik nede olsa eski nesiliz bazen çoçuklar yardımcı oluyor.
  • üstad bende tesadüfen uye olmustum düşün işte siz 1 yıllık üyesiniz ben 6 yıllık mesaj sayımız nerdeyse aynı:)
  • benim küçüklükten beri elektronige merakım var uydu muzik avr .tv .vs gibi tüm sayfaları tarar elimden geldigince yararlı olmaya çalışırım asla üşenmem tabi bizde okudukça öğreniyoruz öğrenmenin yaşı yok biliyosunuz bilmemek değil öğrenmemek ayıp bu yüzden biraz measj sayım fazla .
  • yok üstad dogrusu sizinki zaten anormal olan benımkı :)
  • Herkeze Slm

Dostlar sonunda yarım yamalakda olsa HKTS11 leri kurdum ilk izlenimlerim Şöyle

1. Bunlar çok ağır mutlaka 2 kişi taşıyın
    2. ise Bü güne kadar nie beklemişim die aglamak üzereyim verdiğim Her kuruş Helali hoş Olsun beklentilerimi aştı hemde Doğru düzgün ayar v.s yapmadan bu ne güzel alet bayıldımmmmmmm..................
  • quote:

yok üstad dogrusu sizinki zaten anormal olan benımkı :)

yaşınız bize göre genç telafi edersiniz.ayrıca sayfaya diğer arkadaşlarıda bekliyoruz sizlerde katılın sorunuz olunca degil her zaman katılın okuyun sadece bu topiği degil digerlerinide.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.