tabiki var elinizdeki cihazda son derece kaliteli bir cihaz ama sizin isteklerinize ne derece karşılık vericek o önemli karar sizin ama sanki 360 almadan rahat etmiycekmişsiniz gibi bir hava var:)
quote:
Orijinalden alıntı: sakgoz79
teşekkürler üstad ama ne imrenmesi sizde keyfini çatarsınız sonuçta sizde kasetçalar kullanmıyosunuz o kadarda abartmayın:) bu arada beşiktaşa geldiğinizde buyrun gelin bir çayımı kahvemi için benim ofisimde beşiktaşta:)
inşallah sizinle avr sohbeti ve çay ikilisi kesinlikle keyifli olur ikisinede hayır diyemem bende Güneşl ve Bahçelievlerdeyim sizinde yolunuz düşerse beklerim
elektronik(TV,AVR,PS3 PC V.B) , dalgıçlık ve zıpkın ve motor sporları ( motorsiklet race ) ilgi alanlarım bilgi ve tecrübelerimimenuniyetle paylaşırım
quote:
tabiki var elinizdeki cihazda son derece kaliteli bir cihaz ama sizin isteklerinize ne derece karşılık vericek o önemli karar sizin ama sanki 360 almadan rahat etmiycekmişsiniz gibi bir hava var:)
haklısınız ben modellerede dahilim 360 alır rahatlarım yoksa uykum tutmaz
quote:
Haklısınız valla 360 almadan rahat uyuyamam var öyle bir rahatsız yanım
üstadım siz beşiktaşa gelmeden bir mesaj atın haber verin sizi ağırlayalım ofiste bende avukatım tabiki elektronik en büyük hobim ayrıca otomobilde bir diğer hobim başka bir avukat arkadaşımda dalgıçlık ve zıpkınla kafayı bozmuş durumda nerdeyse küvete balık atıp zıpkınla dalıcak o derece:):)
quote:
üstadım siz beşiktaşa gelmeden bir mesaj atın haber verin sizi ağırlayalım ofiste bende avukatım tabiki elektronik en büyük hobim ayrıca otomobilde bir diğer hobim başka bir avukat arkadaşımda dalgıçlık ve zıpkınla kafayı bozmuş durumda nerdeyse küvete balık atıp zıpkınla dalıcak o derece:):)
ilk fırsatta üstad meslek beilirtmenizde iyi oldu zira hukukcu dostlarımın adliye saatlerine aşinayım o sebeple sizlerin ziyaret saatleriniz iyi ayarlarım tabiki bazen dışarıda haciz, tesbit v.s gibi zamanları tenzi ederk konuşuyorum :)
ve evet o zıpkın işe fena bir şeydir yerde su birikse bi dalıp cıkmak istersiniz ki konuda zipkin tutkunu hukukcu arkadaşlarımda var inanın en buyuk rahatlama doga ve dogal davranmak oluyor onlar için tamamen o takım elbise gravat ve bürokrasiden kurtulmuş olmanın verdigi rahatlık ve huzurla doganın ve denizin guzellık ve dinginligi bir araya geldiginde yeniden dogmuş gibi oluyorsunuz heleki birde zevklibir av olmuş ise güzel trofeler vurmuş iseniz tadına doyulmaz tavsiye ederim inanın birden yüzüm güldü gözlerim parladı benim bile şu an sagolun valla
Ustadim o hukukcu zıpkıncı tanıdıdıklarinızdan birinin adı erdinç olabilir mi acaba?:)
sohbetinizi zevkle okudum Allah muhabetinizi bozmasın İnşallah sizde 360 a kavuşursunuz.
çok teşekkür ederim yolum düşerse gelirim bende sizleri florya ormanına spora beklerim haftada 5 gün giderim iş stresine iyi gelir.spordan sonra çay poça iyi gider.
inşallah üstad bende haftada 3 gün spor yapıyorum sporsuz olmuyo yoksa malum kilolar alıyo başını gidiyo:) harman kardon konusu nerelere geldi maşallah:)
hayata müzik ve sinemadan sonra en büyük zevkim spor yoksa sonumuz aşırı kilolu obez olur.
spor gerçektende insanı dinç tutuyor, bende haftanın beş günü akşam 1,5 saat yürüyüş yapıyorum. bazan sabah akam,
ses ve sinema sistemlerinden sonra ortak nokta spor ne güzel.
çoğu kişinin ortak yönü spor ve hifi burada,eskiden zevkten yapardım,şimdi göbeği dizginlemek için tabii arada abimin bulaştırdığı kıyı balıkçılığını unutmamalı
üstadlar valla meğer ne sportif adamlarmışız konunun son sayfasında ortaya çıktı:)
şöyle bir buluşup toplu yapalım
hatta kazanana avr 360 verelim bugün yakaladığı havayla benim tek favorim keyman2 üstad:)
bence yarışmadan verelim
quote:
Orijinalden alıntı: samsungx
bence yarışmadan verelim
yaw ben neler kaçırmışım AVR yazıyo 360 yazıyo H/K yazıyo keyman yazıyo verelim yazıyo ALLAH ........ walla çıkartıp 5000 tl verseniz bu kadar sevinmezdim
Şaka bir yana gercekten gündüz hoş ve dosthane bir sohbet oldu büyük keyif aldım . Ama ben yokken baya devam etmiş topik biraz çanlanmış hemde karşımızda kim var ne var daha net anlamış olduk heleki spor da konua dahil olunca süper olmuş daim olur insallah zira böyle çok daha keyifli :)
bu arada malesef erdinç degil ama tanışmak isterim mutlaka tanış çıkarız özellikle ben zipkici forum da mod ve admin olarak uzun zaman ve zipkinciforumda ise kuruculardan ve mod olarak baya faal çalışmalaım oldu oralardan mutlak beni tanır dostumuz sanırım. arkadaşlar konu spor oluncada ben biraz axion seviyorum tehlike seviyorum aranızda mutlaka vardır ama 170-180 kg 150-200 hp bi aletle saatde 300-320 km/s le gitmek ayrı bir keyif ve haz yahut dalgalar arasında Çanakkale de suya girip üstünden bazen koca koca çekici o turuncu römorkların tam surat geçmesi başka ben böyle şeylere bayılıyorum tabiki tedbirli ve mantıklı olmak kaydı ile insanı tamamen dertlerden ve stresten uzaklaştırıyor . tabiki evde avr lcd ve ps3 le olanda başka bence iyi harmanlanırsa hayat çekilir oluyor bu arada sohbete katılan herkeze tşkler frekansımız tutan göründüğü gibi olan tüm samimi forum dostlarım yolları düştügünde buyursunlar illa sıcak bir çay ve sohbet mevcuttur
quote:
Orijinalden alıntı: samsungx
şöyle bir buluşup toplu yapalım
aynen farklı forumlarda ve bir donem hastası oldugum OGAME de baya bir yapıyorduk böyle şeyler hala çok sevdigim görüştügüm dostlarım var
ahh ahh aklıma nevizadeler kumkapılar geldi birden .