Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.553
Cevap
49
Favori
337.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :) valla kule konusunda çok haklısınız bende su an önler kule ama tv nin yanında yer darlıgından eskıden anımsarım askerıyede üst düzey subayların arabalarında önde sag sol filama diregi olurdu aynen ole duruyor resmen kelebek konmuş misali bende o sebeple HKTS11 e dönüyorum ki m2 lerimiz hemen hemen aynı fiyat biraz yüksek geldi bana bence bir iki büyük market gezip takımı oradan kurun ve pazarlık edin faydası olacaktır dedigim gibi bence 3000 i aşmamsı lazım hatta iyi kötü artabilir bile
    şimdiden hayırlı olsun mutlu yıllar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyman2 -- 31 Aralık 2010; 14:22:06 >
  • teşekkürler, haırlısı olsun diyeli :) sonuçta alacağım bakalım artık en iyi fiyatı bulur bulmaz yapıştırcam :)

herkese mutlu yıllar herkesin her şey gönlünce olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: csar

teşekkürler, haırlısı olsun diyeli :) sonuçta alacağım bakalım artık en iyi fiyatı bulur bulmaz yapıştırcam :)

herkese mutlu yıllar herkesin her şey gönlünce olsun....

İnşallah en iyisini bulursun aramıza hoş geldiniz.
  • MM daki hk kampanyaları çok tutmuş konuştuğum yetkili yeni yılda hk kamyalarına daha fazla ağırlık verileceğini söyledi bende daha çok eski ve giriş seviyelerinde kampanya yapıldıgını ve 360 ve üzeri modelerdede yapılması gerektigini söyledim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEVLANA CELALETTİN -- 1 Ocak 2011; 15:00:16 >
  • sayın samsnugx. topiği inceledim. konuda uzmansınız. avr 142 hkts9/16 var. ben de mm den kampanyada aldım. ilk kez alıyorum. genel olarak iyi ama kullanımkılavuzu ok karışık. ayarlar konusunda yardımcı olabilirmisiniz. 2 aydır film izliyorum bazılarını az çok yaptım ayarların ama geçenlerde bilgisayardan mp3 dinleyeyim dedim sesler patlakgii geliyor sanki. şuanda sadece optik kablo ile bilgisayara bağladım. bilgisayar monitör bağlantısı ile idare ediyorum. Zor iş biraz bu av lerin optimizasyonu. birazda yaşlandık bu işler için herhalde en kolayından en çok ve hazır bilgiye nasıl ulaşabilirm onun yolunu arıyorum.

Saygılarımla
  • valla bende merak edıyorum bunu bende pc yı bagladım avr 360 a ama avr nın menuden ne zaman pc de bır muzık veya oyun acsam pcm96 ses koduyla gosterıyo ekranda ayarlara gırdıgımde pcm yazan yerı degıstıremıyorum acaba nedır bu PCM? :)
  • sımdı bırde ps3 u denedım ondada 48 pcm yazıyo hem pc yı hem ps3 u avr ye baglayıp kullanan varmı? eger varsa bı çözüm yolu göstersın ne dts nede baska bı kodek goruyorum avr nın ekranında sadece 48 pcm yazıyo pc ye gecıncede 96 pcm nedır bu pcm den cektıgımız yaw bır el atın üstadlar
  • ps3 slim ise ayarlarından bitstrem yaparak ilgili sesleri alabilir ekranda görebilirsin
  • ps3 fat versıyon aksamdan berı kafayı yedım ne pc ıcın nede ps3 ıcın receıverda pcm görmekten bıktım
  • pcm hızlı dijital ses aktarımı yapar 48 ve 96 ayarlarıdır ama seste bir miktar bozulma yapar bisteam ise sesi olduğu ğibi orjinali neyse aktarır ses kalitesinde kaynak ve ps nin ses kartı kaliteside önemlidir birde dvd deneyin farkı gözlemleyin.
  • valla pc dekı ses kartı creatıve xi-fi platinium hele ps3 konusunu hıc anlamıyorum acıkcası merak ettıgım su ben ps3 sesı hıc cozmesın dırek sesı avr çözsün istiyorum bunun ıcın ps3 te yapılması gereken ayarı merak edıyorum keza pc de de sesı hıc cozmeden dırek avr ye yollamanın yolu nedır bunları ogrensem yeter bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

valla pc dekı ses kartı creatıve xi-fi platinium hele ps3 konusunu hıc anlamıyorum acıkcası merak ettıgım su ben ps3 sesı hıc cozmesın dırek sesı avr çözsün istiyorum bunun ıcın ps3 te yapılması gereken ayarı merak edıyorum keza pc de de sesı hıc cozmeden dırek avr ye yollamanın yolu nedır bunları ogrensem yeter bana

2 aletide biestream getir işlem tamamdır .
  • arkadaşım yukarıda söyledimya işte.
  • guzel kardesım bende yazdım ya benım cıhazım slım degıl fat dıye ayarlarada baktım bende oyle bır menu goremedım
  • birde bu konuyu bilgisayar bölümüne yazın orda konuya uzman arkadaşlar var
  • bilgisayar bolumunede yazdım sımdılık cevap yok ama beklıycem. asıl sorun şu hk nın ayarlarına gırdıgımde ps3 un baglı oldugu hdmı ve optık cıkıs ayarlarında hk menusunde "audio format from source: PCM " yazması ve bu ayara girilememesı yanı gırmek ıstedıgımde dırek onu atlayarak alttakı secenege gelıyo bu arada ps3 ayarlarında da bitstream ayarlı nasıl oluyo bu onu anlayamıyorum
  • settigns>video settigns> BD/DVD Audio Output Format (HDMI) Bu menüye girerek Bitstream!ı seç.

Sonra;
    Settings> BD 1080p 24 hz output HDMI automatic seç

Settings>BD Video Output Format HDMI automatic seç

Settings> BD Audio Output Format (Optical Digital) Bitsetream Direct seç

Bu ayarlardan sonra gerekli ibareleri görmen gerekir.

Yalnız ps3 fat dst hd mstr desteklemiyor diye biliyorum. yanılmıyorsam.
  • p3 üm yok ama blueray ve dvd ve diger bağlantılarda hiç sorunum yok hata benim dizüstü hdmi üzerinden avr a bağlı tüm ses formatlarını sorunsuzca alabiliyorum.
  • Orijinalden alıntı: samsungx

Orijinalden alıntı: samsungx

1-samsungx
    2-sertaçs
    3-tutu75
    4-lion-koç
    5-rg206
    6-johnmason
    7-sinemaforum
    8-qtrendy
    9-alpican
    10-dante81410
    11-focsf
    12-hummer8
    13-kalimaki
    14-sakgoz79
    15-cinali 35
    16-keyman2
    17-gokhan 1964
    18-bz
    19-beyazruzgar
    20-meminatak
    21-xenkebikec
    22-pıncır
    23-ibeyoglu
    24-c-sar
  • Cümleten iyi akşamlar; Arkadaşlar benim cihaz bu gün fena şekilde ısındı. Bir türlü çare bulamadım.
    Cihazım avr-132. Abartısız bir örnek verecek olursam bir tava koysam üzerine 5 dakka sonra omlet hazır :)
    bu güne kadar böyle bir sıkıntı olmamıştı. hoparlörümde herhangi bir değişiklik yok. seri paralel bir bağlantım yok. kabloları kontrol ettim onlardada gözle görünen bir sorun yok. cidden moralim bozuk. Bu gün iyice soğudum cihazdan. saygılarmla.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.