Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.553
Cevap
49
Favori
337.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de JBL in yakısacagını dusunmustum :) Ama L890 gibi. ben de denk getirebilirsem MM den teshir urun alıcam...
  • gecenın bu saatlerı malesef hk ların mecburı uykuya gectıklerı saatler malum ses düzeyi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nailefendi

Ben de JBL in yakısacagını dusunmustum :) Ama L890 gibi. ben de denk getirebilirsem MM den teshir urun alıcam...

o sizin zevkinize kalmış maç bitsin bende yatacagım herkese hayırlı akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

üstad hıc blu ray almana gerek yok ps3 fazlasıyla yeter fılm ızlemek ıcın ben sırf bu test ıcın arkadasın slım ps3 getırdım eve bendekı fat true hd desteklemıyo dıye ama gercekten ınanılmaz bır tecrube oldu sımdı slım ps3 alıcam ıste fatı satıcam sırf bu yuzden:)

Üstad benim en büyük takıntım fan sesidirben ps3 le bi iki film izledim sinir oldum hatta bileptop aldımdı sony waio bluerayli felan uçak gibi sırf fan sesi yüzünden hemen zararına elden çıkartım malum genelde gece geç saatlerde kullanma sansım oldugu için avr nin seside bastırmayacak bu sebeple blueray cihaz düşünmüştüm inan ps3 de bile ses yüzünden kaç yıl oldu3 tane oyunum var biri bitmiş biri %60 biri %40 oynanmış fan sesine takıntım var benim ps3 o sebeple benden çok arkadaşlarda geziyor hatta daha önce belirtmiştim yıllardır llaptop kullanıyorum die en buyuk sebeplerden biri kasalarda fan v.s sesleridir .sanırım benimde takıntılı oldugum konulardan biride bu malesef

• sizede hayırlı aksamlar üstad
  • üstad fan sesini okadarda takma yaw sonucta alet bı sekılde sogumak zorunda valla siz oyle duruma gelmişsiniz ki nerdeyse fan sesi yüzünden herkesi siliceksiniz aman üstad yapma etme:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

Ben de JBL in yakısacagını dusunmustum :) Ama L890 gibi. ben de denk getirebilirsem MM den teshir urun alıcam...

Hayırlı Akşamlar üstad tekrardan yardımlarınız için sagolun .
    quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

üstad fan sesini okadarda takma yaw sonucta alet bı sekılde sogumak zorunda valla siz oyle duruma gelmişsiniz ki nerdeyse fan sesi yüzünden herkesi siliceksiniz aman üstad yapma etme:)

heheh yaw sizin gibi dostlara can feda degil fan uçak sesine bile silmemde ABD de olsak hazır hukukdan anlayan dostlarımızda varken sony i bu konuda mahkemeye verir pisikolojim bozuldu o kadarda para verdim felandan götürüdük 2-3 milyon kırışır elektornige gömerdik parayı

• sağolasın üstad sizlerde cok degerlisiniz ama fan sesi malesef bircok cihazda mevcut acıkcası beni hic rahatsız etmemıstır belkıde sesın bastırmasından dolayı bılemıyorum sonucta hıc kısık seste true hd dınlemedım :):)
  • Bu arada ben HK 355 i farkettim de 360 dan pek bi farkı yok hatta daha bile guclu. her ikisi de HDMI 1.3a kullanıyor.
  • ve 355 in fiyatı 1600 tl.. uygun mudur?
  • Şakası bir yanada malesef ki haklısınız bende elimden geldigi kadarı ile ürün alırken bu konuda hassas davranıyorum ama bazen secenek malesef fazla olmuyor ps3 de oldugu gibi .

bu arada saatlerdir büyük bir keyifle muzik dinledikden sonra şimdi DTS li National G hd izliyorum gerçekten HKTS ler övdüğünüz kadar varmış ben daha şimdiden ço memnunum birde cihaz biraz alışşın motorcu degimi ile rodajı bitsin daha da iyi olacagına eminim gercekten yardımlarınız için çok sagolun umarım benimde tecrubeli oldugum cihazlarda sizlere faydam dokunur çok mutlu olurum hobi olmasa da meslek dallarım olan iklimlendirme, tekstil, webtasarım konusunda bir ihtiyaç hasıl olursa seve seve elimden geleni yaparım .
  • quote:

Bu arada ben HK 355 i farkettim de 360 dan pek bi farkı yok hatta daha bile guclu. her ikisi de HDMI 1.3a kullanıyor.

360 HDMI 1.4 e up date olabiliyor yani 3d aloyı benim bildigim ki bu bile sadece başlıbaşına bir fark ve anımsayamadıgım bir iki fark daha olması gerekiyor sakgoz üstad sanırım biliyordur yazar sanırım .
  • @nailefendi 1600 tl dedıgınız o sahıbınden com da satan arkadas sa 2 kere düşünün derım o ürün her hafta fiyat degıstırıyo bır 1400 tl ye düşürüyo bir 1600 e cekıyo fıyatı acıkcası o cıhazsa eger hiç olumlu düşüncelerim yok kaldı kı o cıhaz ikinci el 5 aylık falan bır cıhaz onun dısında mm stok fazlası umranıye subesındekı avr 355 i kastedıyosanız eger ordada oyle bır urun yok işte ben onu almaya gıttım olmadıgı ıcın 360 aldım . teknık farklılıklar zaten sıtesınde mevcut 3 hdmi girisi var 360 da bu 4 onun dısında 355 te DTS-HD Master Audio destegı yok 3-d ıcın hdmı 1.4 destegı yok ama güç olarak evet 360 dan güçlü ama saydıgım eksılerde yadsınamaz şöyle özetlıyım sıfır kutusunda jelatınınde olarak 1.600 e 355 bulursanız alın onun dısında ıkıncı el vs almayın derım karar sızın
  • @sakgoz79, evet MM dakinden bahsediyorum. Ben HK nın sitesinden baktıgımda DTS HD MA için ikisindede HD diyordu. Bitnesinde bir tane YEs var digerinde ikitane Yes/Yes var. baktım baska site de DTS HD MA var diyor 355 için. 355 in eksisi usb girisi ve uptade olmayısı.

Yine arastırdıgım kadarıyla da hdmi 1.4 3D desteklemek için çıkmış bir olay ama bu sadece goruntu için ses 3D degil yani. Ben ilerde ( ki bu epey bi yıl alabilir ) media player 3D yi TV ye direk verir sesi mi de yine 355 den dinleyebilirim. AVR de 3D ready olmasını bir espirisini bulamadım acıkcası. ve o ilanı gorunce mantıklı geldi. Bu gun gidicektim ama sen ole yazınca kalmamıs diye yıkıldım :) Sen 2 gunluk bir teshir urunu almıstın sanırım degilmi. Ben de denk getirebilirsem senin yaptıgını yapmak istiyorum.
  • bence acele etme iyice araştır yangın alıcı olma ben bir ürün alacaksam bir ay araştırırım denk gelirsen veya bir kampanya olursa alırsın kolay gelsin.
  • aynen kampanya olmaadan almayın avr 360 cogu yerde 2600 tl ve yukarsına satılıyo okadar para vermeyın
  • Bende üstadların fikrine katılıyorum acele etmeden makul fiyatla almak lazım zaten dogru urun konusunda gayet guzel araştırmanızı yapmışsınız şimdi geriyedogruzamanı yakalamak kalmış .
    aynıürüne bende talibim ama dogru zamanı bekliyorum paramızı sokaga atacak halımız yok sonucta ciddi rakkamlardan bahsediyoruz fark olarak .
  • Bu arada üstadlar ben sub baglarken kataolgda gosterilen 3 çeşit baglantıdan farklı bagladım ?
    AVR den cıkan tek ucu cifte cevirdim sub un in L/R sine girdim aslında sadece tek L ye girişte yapabiliirm katologda oyle ama benım eski sub boyleydi bunuda boyle yaptım baslar harıka ama sorun yaparmı esas dert bu sorun degılse ses harıka bence fikirlerinizi alabılırmıyım
  • valla mm leri bir gezin derım ozellıkle umranıye mm yı ıllakı temız durumda bır teshır yakalarsınız ve sıkı pazarlık edın ben 2600 den düşürtmüştüm 1750 tl ye:)
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.