Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.553
Cevap
49
Favori
337.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim sub tada çift li jamo marka aynı çiftli aparat kulandım problem yok böyle daha garanti oluyor bence en iyisi.
  • keyman ustad tek uclu rca yı dırek avr ye gırmen gerekıyodu en azından ben oyle bılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

keyman ustad tek uclu rca yı dırek avr ye gırmen gerekıyodu en azından ben oyle bılıyorum

öyle ayarlayıp girsende olur çiftlide en azından yanlışlıkla ayar değişirse garanti olması açısından.
  • katalog da oyle gösteriyor önce kurdum dinledim öyle mest olunca baglantıları katalogdan kontrol etmek saatler sonra aklıma geldi ama baslar harıka eger sub yahut avr zarar gormeyecek ise ses muhtesem katalog 3 çeşit baglantı gostermiş ( BU ARADA H/K TR Yİ ESEFLE KINIYORUM TÜRKÇE BİR BELGE KOYMADIKLARI İÇİN )
    1. baglantı şekli: avr sub cıkısı sub dakı sub girişine
    2. baglantı şekli: avr sub çıkışı sub daki line level L girişine
    3. baglantı Şekli ise çok karışıkburada avr sub çıkısı boşta front/L - Center - front/R cıkışlarını kombine etmiş frontlar center ve sub seri paralel garip bir baglantı ile baglanmış durumda fırsat bulursam hafta içi bu resmi skynerle tarar foruma eklerim bence bu başlı başına bir tartışma konusu olur gibi geldi belki samsun üstad bu baglantıyı biliyordur ama ben ilk gordum
    sonuç olarak sizce boyle kalsınmı zarar gorurumu yoksa normal tekli kabloya donmelımıyım kolay iş 1 dk surmez ?

• keyman üstad resimler gelsın resımler:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

katalog da oyle gösteriyor önce kurdum dinledim öyle mest olunca baglantıları katalogdan kontrol etmek saatler sonra aklıma geldi ama baslar harıka eger sub yahut avr zarar gormeyecek ise ses muhtesem katalog 3 çeşit baglantı gostermiş ( BU ARADA H/K TR Yİ ESEFLE KINIYORUM TÜRKÇE BİR BELGE KOYMADIKLARI İÇİN )
    1. baglantı şekli: avr sub cıkısı sub dakı sub girişine
    2. baglantı şekli: avr sub çıkışı sub daki line level L girişine
    3. baglantı Şekli ise çok karışıkburada avr sub çıkısı boşta front/L - Center - front/R cıkışlarını kombine etmiş frontlar center ve sub seri paralel garip bir baglantı ile baglanmış durumda fırsat bulursam hafta içi bu resmi skynerle tarar foruma eklerim bence bu başlı başına bir tartışma konusu olur gibi geldi belki samsun üstad bu baglantıyı biliyordur ama ben ilk gordum
    sonuç olarak sizce boyle kalsınmı zarar gorurumu yoksa normal tekli kabloya donmelımıyım kolay iş 1 dk surmez ?

yazdıgım gibi hiç bir zarar görmez ben 2 yıldır kulanıyorum .maksat en iyi verimi almak .

• quote:

keyman ustad tek uclu rca yı dırek avr ye gırmen gerekıyodu en azından ben oyle bılıyorum

üstad bende sizin gibi biliyorum bu başka bir baglantı buda dogru samsunx üstadın deigi gibi bende biliyordum tek kafamı kurcalaya kataolgda gösterilmemiş olması yani hkts nin sabı bu sekilde uygunmu sorun cıkartırmı yoksa samsng üstadında dedigi gibi farklı bir cok sub bu baglantıyı destekliyor o manada sıkıntı yok yoksa 1 dk da kopru kabloyu soker normale cekerim maksad en iyi neticeyi almak aslında su an baslar kısıkken bile içinizi titretiyor sub hissi harika
  • Resimler
    üstad oda pasaklı kadın evi gibi toparlartoparlamaz gurula ekleyecem şemalarıda skyner ofiste fakat kurdurmam lazım eski firmada (textil) kullanıyorduk burda ıskarta ole duruyor kurdurup katalogdan indirmem yahut nette bulabilirsem pdf dosyası ordan atmam lazım

bu arada ben birazdan arazi olurum malum henüz bekarım ben ve benim hatun birazdan cıkartma yapar pazarları gün hatunun ben haftada bir gün kılıbık takılıyorum
    dayak yedireceksin bana valla

• yazmamasının sebebi ayrıntıya girmemesi yoksa zararlı olsa çiftli olarak bağlamayın diye belirtirdi yani aksi belirtilmemiş
  • hayırlı pazarlar bende hanımla pazara gidecegiz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

yazmamasının sebebi ayrıntıya girmemesi yoksa zararlı olsa çiftli olarak bağlamayın diye belirtirdi yani aksi belirtilmemiş

haklısınız sanırım üstad bencede kalsın zaten ses harika hatta kısmet olsun 360 gelsin sakgoz üstadla karşılıklı ziyaretler yapma şansımız olursa aradaki ses farkını mukayese eder ona göre devam ederiz hatta çatal kablosu varsa sakgoz üstad da denesin derim baslar nefis böyle
  • quote:

hayırlı pazarlar bende hanımla pazara gidecegiz .

sizede hayırlı pazarlar üstad kolay gelsin .
  • üstad ben baglantıyı yaptım daha kurcalamam suanda muthıs bır ses zıyafetı verıyo dinlemeye doyum olmuyo gercekten muthıs bır set herkese kısmet olur umarım.
    quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

yazmamasının sebebi ayrıntıya girmemesi yoksa zararlı olsa çiftli olarak bağlamayın diye belirtirdi yani aksi belirtilmemiş

haklısınız sanırım üstad bencede kalsın zaten ses harika hatta kısmet olsun 360 gelsin sakgoz üstadla karşılıklı ziyaretler yapma şansımız olursa aradaki ses farkını mukayese eder ona göre devam ederiz hatta çatal kablosu varsa sakgoz üstad da denesin derim baslar nefis böyle

• quote:

valla mm leri bir gezin derım ozellıkle umranıye mm yı ıllakı temız durumda bır teshır yakalarsınız ve sıkı pazarlık edın ben 2600 den düşürtmüştüm 1750 tl ye:)

@sakgoz79, bugun optimum MM a gittim, 355 zaten yoktu bi tek 360 var o da 2800 tl. Ordaki eleman pazr gunu cok kalabalık old için mi bilmem pek istekli degildi. Nedesem yalan dedi Umraniyede kampanya var dedim ( ki int de MM sayfasında var) yok dedi yalan onların hepsi DEdim arkadas teshirden su fiyata almak mumkun mu. onu da yalanladı. Peki dedim eyvlh.

Bu arada orda Yamaha 367 ile ns 777 leri sesine baktım son seslere dogru cızırtı yaptı. Nedeni AVR mi hop anlamadım. Yuksek sesle muzik dinlemiycek bile olsam actıgımda o cızırtıyı duymak istemiyorum. Bu tür kuleli sistemlerde hep boylemidir. Çok ta zorlamadım. HK yı test edemedim açıkcası. HK da ses daha iyidir diye dusunuyorum. Daha sakin bi zamanda Umraniyeye gidicem. B u arada haftaya JBL e100 modeli haftaya gelicek dedi ordaki eleman. Bakalım Onları HK ile deneme sansımız olucak mı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nailefendi -- 9 Ocak 2011; 16:49:01 >

• valla istersen pztesi ofise gittigimde faturayı scan edıp yuklıyım buraya artıslık yapmasın elımde kapı gıbı fatura var:)
  • Yok eleman biraz artisti :) ve yogundu gercekten. Her zaman gittigim kişi yoktu bu genc yeni biriydi. Teshirde farketse farketse 200 tl farkeder dedi. kıl etti beni de. Onun elinde olan bisey de yok zaten. Ümraniyeye hafta içi gidip senin yaptıgını yapmaya calısıcam. Varsa teshirde. Sana teshir fiyatını nasıl soylediler bir etikette yazmıyordu heralde di mi?
  • mm umranıyeye gıdınce stok fazlası 355 ı hatırlat sırf onun ıcın dunyanın yolundan geldım de butcem en fazla şu kadar falan de barı buraya kadar gelmısken 360 ı alıyım de 1750-1800 e verın alıyım gıyım falan de işte:)
  • Evet bunu deniycem Bir de bu AVR yakışacak bir kolon çifti lazım. Bu gun ns 777 den vazgectim. Bu AVR ye JBL L890 cok yakısıcak gibi hem tasarım hem kalite diye dusunuyorum. Sakgoz, Sen hangi hop kullanıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nailefendi -- 9 Ocak 2011; 17:18:06 >
  • ben hkts 11 BQ kullanıyorum ınanılmaz memnunum muthıs bır uyumu var
  • bendede var
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.