Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.553
Cevap
49
Favori
337.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: nailefendi

Evet o sistemin hakkını vermelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

gayet şık yanlız ben olsam kolonları duvar diplerine koyardım. nailefendi dediğiniz 367 zaten 777 nin sikletinde degil 367 güç bakımından zayıf yanlış eşleşme olmuş.

Sanırım ole ama MM daki eleman baska bisey baglıyamadı. Cok acayip kalabalıktı bugun. DAha sakin bir zamanda iyi bir avr ile denemek gerek. Farkettim ki HK 360 ile 777 de pek olmuyacak.
  • mümkünse hafta ıcı gıdın ozellıkle haftaıcı umranıye mm bombos oluyo bende haftaıcı gıtmıstım
  • quote:

quote:

gayet şık yanlız ben olsam kolonları duvar diplerine koyardım. nailefendi dediğiniz 367 zaten 777 nin sikletinde degil 367 güç bakımından zayıf yanlış eşleşme olmuş.

Sanırım ole ama MM daki eleman baska bisey baglıyamadı. Cok acayip kalabalıktı bugun. DAha sakin bir zamanda iyi bir avr ile denemek gerek. Farkettim ki HK 360 ile 777 de pek olmuyacak.

bu tür yerlerdeki algılamalar yanlış olur,çünkü o avrnin doğru düzgün eq ayarı bile yapılmamıştır,aynı olay tvlerde de oluyor,doğru düzgün ayar yapılmamış,skarttan bağlanmış tvlerin görüntüsüne bakan millet bu mu hd tv,tüplünün gözünü seveyim diyor.

• Oh üstad resimler felan baya şey kaçırmışım düzenlemem biter bitmez bende 2 resim atayım :)
    bu arada sen bende de beter hasta çıktın üstad bende sadece bende bu kadar çok kablo kıvır zıvır var sanıyodum maşşalah sende benden aşagı değilsin kumandalar aletler kablolar tam benim yerim valla bayılırım ben mıncıkla mıncıkla dur
    neyse vakitlice yarın yorumlarız

Dip not: o bilgisayar masasının sagında duran 4 adet uydu degil değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

quote:

bu tür yerlerdeki algılamalar yanlış olur,çünkü o avrnin doğru düzgün eq ayarı bile yapılmamıştır,aynı olay tvlerde de oluyor,doğru düzgün ayar yapılmamış,skarttan bağlanmış tvlerin görüntüsüne bakan millet bu mu hd tv,tüplünün gözünü seveyim diyor.

Dogru haklısın, mutlaka avr yi kullanmayı bilmek de gerekiyor. Bi dahaki gidisimde manuel lerini indirim okuyup gidicem. "Best practice" de denemek gerek

• Keyman ustad 2 uydu tv nin yaninda digerleri yer olmadigindan bilgisayarin yaninda zaten bu odadan tasiycam icerde daha buyuk bir odaya yakin zamanda allah izin verirse burasi cocuk odasi olucak:) diger odaya gecrigimde 2 uydu daha alip sistemi 7.1 yapmayi dusunuyorum zaten:)
  • 11BQ nun hop tek tek de satılıyor mu?
  • 7.1 yapmak ıcın bır setı var 2 uydudan olusan modelını tam hatırlamıyorum sımdı ama var oyle bır paket

• gözünü seviyim memleketimin yurtdısında 150 tl ye denk gelıyo burda 300 bu ürünü mümkünse yurtdısından getırtmek lazım zaten ebat olarakta cok buyuk degıl gumruktede sorun olmaz
  • Sakgoz79; kanına girip seni 7.1 e upgrade edicez. Eh artık 7.1 upgrade olunca bize yasadııgın tecrübeleri anlatırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nailefendi -- 10 Ocak 2011; 13:01:14 >
  • üstad koyucak yerim yok ki diğer odaya geçtiğimde ancak 7.1 yapabilirim:) ama bu aletler niyeyse polonyada çok ucuz tesadüf birini gördüm forumda konu acmıs polonyaya gidicem para lazım diye napsak acaba 40-50 tl verip onun vasıtasıyla mı getirtsek en azından hks 4 iki uyduyu yerde kaplamaz ne dersiniz?

www.h-online.com
    The H is closing down - The H Open: News and Features
    http://www.h-online.com/priceinsight/eu/a106729.html

• Şahsen bana 5+1 yetiyor 7 ye geçmek ihtiyaçsal yahut oda kapasitesi olarak gereksiz ama bende belki daha büyük bir oda tasarlama şansına sahip olursam (20 m2 ve üzerinde) o zaman düşünebilirim tabi bu kadar kabloyu önceden ankastre olarak döşemek kaydı ile buda tadilat zamanı felan olmalı öte yandan HKTS 11 lerle AVR 145 bile inanılmaz tatminkar oldu benim için genelde stereo kullanım söz konusu kısacası şu ana kadar olan kısmı ihtiyacı karşıladı artık her ilave keyfe keder ve egomun tatmini benim adıma ama olsun oda bi ihtiyac degilmi
  • keyman üstad hala resimler gelmedi bak senin göz bebeğini göremedik bir türlü yükle bi resimde iyice şenlensin buralar:)
  • Bu akşam oldugu kadarı ile yollarım fakat karmaşayı idare edin kötü bir HiFi dükkanı gibi duruyo ortalık yatak döşek altı sakladıklarımda cabası :)
  • üstad sende gördün benim odanın halini işte hiçbirimizin ki inci gibi değil ne yazık ki napalım artık oldugu kadar deyip idare ediyoruz:)
  • Walla haklısın üstad paramızla rezil olmak böle bir şey galba allah bizim gibi olan tüm Hi Fi Hobicilere gönlüne göre sistemler Siteme görede mekan versin en azından fazladan kendine ayıracak kadar :)
    tam bir HiFi ci duası oldu .
    akşam eve geçer geçmez ekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Walla haklısın üstad paramızla rezil olmak böle bir şey galba allah bizim gibi olan tüm Hi Fi Hobicilere gönlüne göre sistemler Siteme görede mekan versin en azından fazladan kendine ayıracak kadar :)
    tam bir HiFi ci duası oldu .
    akşam eve geçer geçmez ekliyorum

amin demekten başka birşey kalmıyo heralde:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Keyman ustad 2 uydu tv nin yaninda digerleri yer olmadigindan bilgisayarin yaninda zaten bu odadan tasiycam icerde daha buyuk bir odaya yakin zamanda allah izin verirse burasi cocuk odasi olucak:) diger odaya gecrigimde 2 uydu daha alip sistemi 7.1 yapmayi dusunuyorum zaten:)

Üstad arada nasıl olmuş ise en önemli bilgiyi atlamışız ALLAH Hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsin analı babalı saglıklı büyütmeyi ailesine vatanına miletine faydalı kılmayı nasip etsin .
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.