herkese iyi akşamlar bugün işler yoğundu ançak açabildim keyman dostumuz evlenir sakgoz dostumuzunda hayırlısı ile baba olursa odalar ve sistemler düzelir.
iyi dileklerin için tesekkurler üstad
quote:
Orijinalden alıntı: samsungx
herkese iyi akşamlar bugün işler yoğundu ançak açabildim keyman dostumuz evlenir sakgoz dostumuzunda hayırlısı ile baba olursa odalar ve sistemler düzelir.
quote:
Hayırlı akşamlar üstad inşallah hayırlısı ile oda nasip olur ama öncelikle sizler gibi evlilik konusunda tecrübeli üstadlar birde bu konuda bi başlık açsada bizlerde doğru seçimleri yapıp başarılı şekilde aile kursak yoksa odadanda görüldüğü gibi halimiz harap :) Şakası bir yana ama bu saaten sonra beni kim çeker bu kadar habi ile yahut benim kafam ne kadar kaldırır allah bilir
Üstadlar bu ne yahu biz mesaj yazmasak konu dibe vurucak:)
Ben yine takipteyim :) MM de 255 e bi kampanya yapmıslar fiyat 1300tl nasıl sizce?
Ustad ona 1300 vericegine sahibinden com da 355 satan adamla gorus derim 1450 ye ilan vermisti simdi 1600 yapmis dersiniz gecen hafta 1450 tl idi o fiyattan verirseniz alirim falan diye
bencede 255 eski seri 360 daha mantıklı.
Evet eski serilere okadar para baglamayin en asagi 355 olsun derim alacaginiz avr
sabırlı olursanız mutlaka uygun bulursunuz yok benim için para önemli degil derseniz o başka ben şahsen hiç bir zaman yeni çıkan malı hemen almadım hep sabırla bekledim bol bol dolaşıp araştırdım.
Bende katılıyorum bu işler sabır işi bütçeniz müsaitse bile fuzuli fazla bedel ödemek mantıksız aradaki fark kablodur kolon ayaklarıdır bir çok yerde değerlenebilir.
Ben harman kardonun sitesine baktıgımda cok fazla fark goremiyorum 255 ile 360 arasında. Bu modellerin ikisini de update edebiliyorsunuz.
Benim bir de 3D olsun ısrarım da yok. Yani acele etmiyorum aslında sadece bir fikrinizi alayım dedim
Benim almama daha cok var
@keyman; sen neden 155 den memnun degilsin? 360 ucuzlayana kadar seni epey idare eder bence.... nacizane fikrim. ama denk gelirse beraber 360 alalım , hatta pazarlık edelim biz iki tane alıcaz, DH den geliyoruz diyelim
makul bir fiyat olursa evet 260 da alınabılır cıhazlardan bırı
kardeşimiz yamaha 3067 iledeilginleniyor alırsa şampiyonlar liğine terfi eder
merhaba bende hk 970 entegre stereo amfi var. buna subwoofer bağlamak mümkün mü? arkasında PRE OUT çıkışı var ama sub girişi yok. bu PRE OUTa ne işe yarar? subwoofer bağlanabilirmi? bi cevap alabilirsem çok memnun olurum.
quote:
kardeşimiz yamaha 3067 iledeilginleniyor alırsa şampiyonlar liğine terfi eder
yok sadece fiyatını merak ettim. cok uygun olursa ve alırsak ona hop de bulamayız sımdı cok zor!