Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.553
Cevap
49
Favori
337.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pissisipsi

merhaba
    bende hk 970 entegre stereo amfi var. buna subwoofer bağlamak mümkün mü? arkasında PRE OUT çıkışı var ama sub girişi yok. bu PRE OUTa ne işe yarar? subwoofer bağlanabilirmi? bi cevap alabilirsem çok memnun olurum.

buraya başka bir cihaz bağlayabilir mesela bir avr baglarsan avr ın in baglantısına hem stero olarak hemde sinema sistemi olarak 2 cihazı birleştirirsin .970 de sub ve optik bağlantısı yok analoğ ağırlıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nailefendi

quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

kardeşimiz yamaha 3067 iledeilginleniyor alırsa şampiyonlar liğine terfi eder

yok sadece fiyatını merak ettim. cok uygun olursa ve alırsak ona hop de bulamayız sımdı cok zor!

kolonuyla falan 10 a yakın mebla çıkar.

• Maşallahı varmış alacagımdan degil ama yine de merak ediyorum, ne tur bir kolon baglanır buna?
  • en az ns 777 veya suavo 1 gibi kolonlar olabilir.
  • @nailefendi üstad bak kaşınıyosun yapma kendine bunu yoksa oturur aylarca neden yaptım ben bunu dersin sen al harmanı bak keyfine :)
  • :))) bilmemki suavo larda pek şıkmış canım...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

@nailefendi üstad bak kaşınıyosun yapma kendine bunu yoksa oturur aylarca neden yaptım ben bunu dersin sen al harmanı bak keyfine :)

bence de orta seviye bir amfi ve hkts11le güzel bir başlangıç yapabilirsin,çok kafa yormana gerek yok,zamanla bütçene,zevkine göre yavaş yavaş sistemi değiştirirsin.
  • Yok o konuda ciddi degilim, takılıyorum benim de ayırdıgım butce cok degil 2500tl ye kadar dusunuyorum. Acelede etmiyorum bir iki kampanya cıksın bakalım MM da onları bekliyorum. Belki teshir falan alırım...
  • Hocam avr 355 i 1.450 den veriyolar sahibinden com da cihaziniz cok guzel ama şahsen 100 tl daha verip 355 almak daha mantikli gibi sanki yinede hayirli satislar
  • en sonunda avr 360 hkts 30 ve htfs 3 aldım.dün akşam kurdum yarın sabah servis gelip ayarlarını yapacak.
    malesef mikrofonuyla ayar yapamadım.bitince resimlerini atarım.benide kayıt edebilirsin artık samsungx
  • quote:

Orijinalden alıntı: can akgün

en sonunda avr 360 hkts 30 ve htfs 3 aldım.dün akşam kurdum yarın sabah servis gelip ayarlarını yapacak.
    malesef mikrofonuyla ayar yapamadım.bitince resimlerini atarım.benide kayıt edebilirsin artık samsungx

Guzel haber! Gule gule kullan....! Nerden ne kadara aldın onları da bizimle paylaşabilir misin? fotoları bekliuyoruz. Her anını cek

• Hayirli olsun nerden aldiniz acaba ve ne kadara aldiniz ayiptir sormasi:)?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Hocam avr 355 i 1.450 den veriyolar sahibinden com da cihaziniz cok guzel ama şahsen 100 tl daha verip 355 almak daha mantikli gibi sanki yinede hayirli satislar

Tabiki karar sizin, ben olsam 100-150 TL daha az verip yeni seri, daha az kullanılmış ve daha güncel olan 260 modelini alırım
  • ne kadara aldığı sorulmaz normalde biraz ayıp olmuş. 2000 tl ye almış olsa 2000 mi vereceksiniz? :)
  • Sayın arkadaşlarım bende artık kararımı vermek üzereyim fakat şu iki ürünü vereceğim verilere dayanarak karşılaştırabilirseniz ve bana neyin eksik kalacağını yada fazla geleceğini söylerseniz çok sevinirim:
    avr 160 ile hkts 11 düşünüyorum

odam 12 metrekare
    bağlayacağım 4 adet cihaz var avr'ye: hd d-smart, ps3, laptop ve 42" led tv

önceleri 360 ile düşünüyordum hkts11'i fakat daha sonradan gerek olmadığına karar verdim sonuçta tv 3d değil o yüzden buna gerek olmadığını düşündüm bu kararı verirken başka özellikleri göz ardımı ettim dersiniz? kısacası ave160 hkts 11 kombinasyonu nasıl olur beni tatmin edermi ve hkts 11'e yeterli olurmu

en çok film izlemek ve ps3 oynamada kullanacağım
    teşekkürler şimdiden..
  • Bunun nesi ayip anlamadim? Almayi dusunenlere ornek olsun diye soruldu ben bunda ayip birsey goremedim?
  • Avr 160 da 4 hdmi girisi varmi? Hatirlamiyorum suanda ama sanki yoktu
  • sakgoz dostum sen bu konularda bilgilisin hala kimse cvplamadı ne dersin?
  • @csar estag.. Sadece olabilfihince bildiklerimi yaziyorum okadar samsugx ustad asil konunun piri ama avr 160 da 3 tane hdmi giris var o kesin ben sizin yerinizde olsam mimar arkadasla anlasip hkts 11 i avr 260 la sürerdim
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.