Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.553
Cevap
49
Favori
337.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok tesekkurler üstad sağolasın ama şuan proje aşamasında daha somut bısey yok yenı yenı dusunmeye basladık ondan cocuk odası dedım yınede sağolasın varolasın:)
  • Üstad bu ressim işi amma ilet çıktı resim çek boyutlandır felan bu forumda daha ilk kez ekliyorum belkide yanlış yerden yaptım ama neyse tek tek ekliyorum mevcut hali ile tam bitse daha iyi olacaktı ama kısmet :)

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU
  • Resim 2

• üstad tv nın onundekı objeler dıkkatını dagıtmıyo mu?:)
  • resim3

• ya dagıtmazmı dagıtmazmı nefret ediyorumda malum bi kız arkadaşım var bu kadar razıyım artık hemde benim gibi takıntılı bi tip bide resim var onuda kaldırdım daha fazla söze gerek yok sanırım .
    bu arada şu an yerinde olmayıp ev ev gezen bir Wİİ ve PS3 de orada kendine yer bulmaya çalışıyor
    1. resimde sarı cenber aslen sub un eski yeri su an kapının arkasına aldım kapı biraz az acıldı ama daha iyi oldu tek dert kapı sub a çarpıyor arada bi stoper uydurmam lazım .
    oda malum tam karşıda 2li koltuk sag ve solda klonlar ortada ben malesef bende sendeki gibi kule koyacak yer yok oda çok şekilsiz oda kapısı balkon kapısı felan bozuyor işi ama iyi haber şu eger bütçemize uygun ve semtten çıkmamak kaydı ile uygun bir dublex bulursak üst kat tamamen bende o zaman bişeyler olur şimdilik arıyoruz bakalım kısmet artık.
    bu arada bi iki şemada ekliyorum HKTS11 şemalarında resmini çektim
  • Resim4 sub un yeri

• üstad senın durum benden beter bekarlıga baglıyorum bunu yenge olsa müsade etmez bukadarına:):)
  • Resim 5 HKTS11 1. baglantı şekli

• Resim BİLmem kaç HKTS11 baglantı şekli2

• Resim bir sonraki HKTS11 son katalog baglantı şeması

• üstad o resımler hkts 11 olan herkeste var yaw:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

üstad senın durum benden beter bekarlıga baglıyorum bunu yenge olsa müsade etmez bukadarına:):)

valla beni alacak hatun beni elektroniklerimle kabul edecek ustad başka yolu yok üstelik bunlar daha bir şey degil ben belirli aralıklarla evi boşaltırım ufak tefek kablo telefon kamera foto mak pc vs zibil yatak altı koltuk altı etejer içi dolu bunlara birde dalış malzeme kıyafet ekipman motorsiklet mont kask bellik eldiven v.s ekle araba aksesuar ve parçalarım var ha projeksion perdem cihazım v.s de cabası 40 yıldır birikmiş seyler işte :)
    ama iyi yanından bakmak lazım yemek seçmem tek çeşitle doyarım hergün balık versen yerim odama kapandımmı rahatsız etmem cıtım cıkmaz daha ne olsun

yanlız şu eski sistem ve avr155 acilen elden cıkartmam gereken şeyler bi şekilde öle ortada kaldı simdi avrye bi yer bulacam ama klonlar imkansız ole kaldı

• quote:

üstad senın durum benden beter bekarlıga baglıyorum bunu yenge olsa müsade etmez bukadarına:):)

eee zorladın zorladın alsana resim
    en iyisi bağlantı şekillerine bakalım biz
  • Evet HKTS11 olan herkezde var ama olmayan ve yorum yapabilecekler için ekledim
    bilmiyorum yanlışmı düşünmüşüm ?
  • yok hocam iyi dusundun ben algılamadım bırden hanı burdakı herkes hkts sahıbı gıbı dusundum bırden ee mazur görün evlı adamın aklı bellı bı saate kadar:):)
    quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Evet HKTS11 olan herkezde var ama olmayan ve yorum yapabilecekler için ekledim
    bilmiyorum yanlışmı düşünmüşüm ?
  • :):) valla resim koymaya basladık pasaklılıgımız deşifre oldu ıyımı:)
    quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

• quote:

:):) valla resim koymaya basladık pasaklılıgımız deşifre oldu ıyımı:)
    quote:

quote:

Sorma üstad kirli kablolarımız ortaya döküldü resmen ama ben bu gazla ilk fırsatta ortalıgı toparlar öyle yeni resimleri ekler görücüye cıkarım
    bu arada niyetim klonları duvara asmak önleri tv nin sag ve soluna şu anki konumlarını muhafaza edip yukseltmek arkalarda keza öyle aparatlar içinden cıktı zaten hem ayak altından kalkar hemde ses daha iyi olur sanırım .
    sub içinde öncelikle sub un oldugu duvarda bir priz var sadece 2-3 m kablolu uzatma lazım o zaman o kablolarda eksilip sadece anfi baglantı kablosu kalacak onuda kapı eşigindeki metalin içine atabilirim diye düşünüyorum tabi ev işi kısa vadede olursa sil baştan o zaman

• önemli değil,bekar evimiz bizim de oldu,ışığı kapatınca film ambiyansı tamam demektir,kirli kablo da neymiş
  • quote:

önemli değil,bekar evimiz bizim de oldu,ışığı kapatınca film ambiyansı tamam demektir,kirli kablo da neymiş

Esas ben size o Tv sehpasının arkasının resmini bi çeksem, Dünyayı 2 kere turlar herhalde
    evdeki kabloları tedavüle çıkarsam bakır borsası yerinden oynar

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.