Güle güle kullanın. Darısı keyman la benim başıma :)
insallah en kısa zamanda dıyelım:)
ilk resımler benden gelsın
iphone 4 le cektım nıyeyse kotu cıktı ıdare edın:)
gayet şık yanlız ben olsam kolonları duvar diplerine koyardım. nailefendi dediğiniz 367 zaten 777 nin sikletinde degil 367 güç bakımından zayıf yanlış eşleşme olmuş.
yer müsait degil üstat yoksa koyardım ama malesef işte mumkun olan bu:)
quote:
Orijinalden alıntı: sakgoz79
yer müsait degil üstat yoksa koyardım ama malesef işte mumkun olan bu:)
neyse sağlık olsun İnşallah daha geniş yerlerde oturursunuz.
üstad ev 210 metre kare ama teknolojıye ayrılmıs kısım bu oda malesef:)
surroundların yeri çok alakasız olmuş odayı enlemesine mi kullanıyorsun?
kardeşim ben tesisatı salona kurdum hk 980 stereo ve yamaha 1900 avr var 4 kule 4 ufak kolon var sub dvd uydu vs rahaım yerden yana tavsiyem salona terfi et o raları müze gibi kulanmayalım.t
yukarıda yazdıgım gıbı yer meselesınden dolayı o kolonlar orda yoksa koltuk arkasında olması gerektıgının bende farkındayım
quote:
Orijinalden alıntı: feelulive
surroundların yeri çok alakasız olmuş odayı enlemesine mi kullanıyorsun?
surroundların yanına koltuğu çekip tam karşısına tvyi ve front vsyi koyma imkanın yok mu,kızmana gerek yok
yok üstad ne kızması bu topik kızılacak son topik inan bana:) bende kurarken cok iç çektim ama yer yok işte lanet olsun koyduk öyle biraz egreti durdu ama napalım artık sımdılık rahatsız etmıyo cok fazla
illerde salona terfi et
üstad olmuyo ıste salon yukarı katta benim işime gelmez cok fazla kullanmıuorum orayı burası benım teknolojı üssüm resmen:)
kızmadığını biliyorumtam odayı göremiyoruz ama dediğim gibi tvyi,frontları vsyi ,surroundların tam karşısına taşısan olacak gibi,tv ünitesinin yerine de pc masasını.
anladıgım kadarı ile oraya yeni bir düzen vermen şart.
şimdilik bu duzende devam edıyoruz zaten bu odadan baska bır odaya mecburı terfı olucak sanırım yakında çocuk olunca:)