3d daha emekleme safasında bu gibi cihazlarda alırken dikkat edilmesi gereken baglantı noktaları çihaz kolon uyumlulugu sinema ve müzik performnsı usb bağlantısı 7.1 olması hd ses destekleri oto kurulum tv menüsü pre out çıkışı vs.
evet usb bencede gerekli hangi serilerde vardı üstad aklındamıdır H/K olarak soruyorum birde up date özelligi derken kastınız şu an avr 145 de bile var zira tam olarak anlamamızgerekn nedir sizce
keyman 2 merhaba vallahi evde tek başına yaşamadığımız için mecburen hanımın sözünü dinlemek durumundaydık sub ufak ama 200watt çıkışlı yanlış hatırlamıyorsam hkts 11 de aynı olması lazım.
keyman 2 tekrar merhaba siz ne aldınız acaba avr olarak.sizede hayırlı olsun bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: can akgün
keyman 2 merhaba vallahi evde tek başına yaşamadığımız için mecburen hanımın sözünü dinlemek durumundaydık sub ufak ama 200watt çıkışlı yanlış hatırlamıyorsam hkts 11 de aynı olması lazım.
Bütün forum benim kirli kabloları gördü tekim özgürüm Şakası bir yana tekrardan hayırlı olsun diyerek söze başlamak istiyorum ve evet haklısınız watajlar aynı sublarda ama işte bende bir inanış var sub da büyük çanak çapı daha iyidir diye o sebeple ben HKTS11 özellikle aldım .
Ben AVR olarak 145 kullanıyorum ayrıyetten birde sıfır 155 im var şimdilik 145 i kullanıyorum ama niyetim 360 ve hatta bu gün bir gelişme oldu uzakdoğudan bir dostum yakın zamanda tatile geliyor eger ona yakın bolgede gercekten cazip fiyata cok üst model bulabilirsem ve malum ağır cihaz getimesi sorunda olmaz ise daha da üst model bakabilirim ama net degil şimdilik araştırıyorum yakında netleşir ama baki olan şimdilik makul bir kampanyadan 360 M/M veya muhadil bir marketten bu arada önümüzdeki aylarda fransa ingiltere ve almanyadanda gidecek gelecek dostlar var amazon veya ebay kanalınıda kullanabilirim Kısacası buradan alırsam 360 getirtirsem 460 660 760 da düşünebilirim şimdilik fiyat araştırıp bekliyorum makul ve önce olacak olan tercihim olaçatır ya nasip ya kısmet yani :)
@keyman; yurtdısından getireceksen 220V uygunluguna aman dikkat et! ben de bir ara nyetlendim ama pek kolay bisey olmayacak. 220V kullanan bi memleketten getirecekseniz o daha iyi olur
Malum hindistan eski ingiliz sömürgesi o yuzden elektrik sorunu yasaman muhtemel bencede bu tip cihazlari garantili almak en mantiklisi
hindistanda 220 ve üzerinde 240 olarak belirtilir burdaki gibi .
ozaman sorun yok alınabılır ama yınede garantı olayı bence onemlı
quote:
Orijinalden alıntı: sakgoz79
ozaman sorun yok alınabılır ama yınede garantı olayı bence onemlı
evet ben görüşmüştüm bu konuda abimle garantinin uluslar arası geçerliliği var ama burda konuştugum dağıtıcı firma bu garantiyi kabul etmiyor bu durunda cihaz bozulunca parçayıda epey bekledikten sonra tuzlu alıyorsun yunanistan ve bulgaristantanda geçen uluslar arası garanti malesef ülkemizde geçersiz.
bende bır ara almanyadan getırtmryı dusunmustum ama bu garantı olayından dolayı vazgecıp burdan almaya karar verdım sonucta bunlar hassas nazık cıhazlar ulkemızdekı rezalet elektrık şebekesınden dolayıda heran rısk altında bu nedenle şahsı fıkrım boylesı bır cıhazı garantı kapsamında almakta fayda oldugu yönünde
bende bu yüzden imkanım oldugu halde getirmedim .
en doğrusunu yapmışsın üstad
Zaten gerçekten çok ciddi bir fiyat farkı yakalamak kaydı ile olursa ve avrupa için üretim yapılmış ürün olması kaydı ile düşünebilirim . Aslında aklımda da böyle bir fikir yoktu ama birden arkadasş arayıp geleçegim bi ihtiyac varmı deyince ortaya çıktı yoksa malum kampanya bekliyordum melül melül Bu arada elektirik bilgim fena degildir volt hrz gibi bilgilere bir miktar hakimim işimi fazla fazla görecek kadar diyelim
benimde birkez çapaksız 220 volt yemişliğim vardır çok yakınen tanıyorum elektriği(gerçekten çok acıtıyo)
Sakgoz79, aman dikkat! geçmiş olsun
eyvallah üstad geçen yıl yemiştim ellerimle devreyi tamamladım elektrikte sağolsun devreyi tamamlama ödülü verdi bana hiç unutmuyorum akşama kadar kalbim deli gibi atmıştı ellerim falan kabarmıştı halim tam levent kırca skeçlerindeki adamlar gibiydi:)
quote:
Orijinalden alıntı: sakgoz79
benimde birkez çapaksız 220 volt yemişliğim vardır çok yakınen tanıyorum elektriği(gerçekten çok acıtıyo)
Üstad bizim vatandaşla uzaktan hısımlığımız olmuştur artık o kadar 220 volt temasım olduki bir dönem TEK bana abonelik bile açmıştı :)
Ben çocukluktan meraklıydım böyle şeyleri kurcalamaya ileriki yaşlarda da çok uzun süreler elektormekanik konusunda mühendislik frması işletmişliğimde olunca bi yakınlıkdoguyor ister istemez :)
Bende brokrasi ve evrak işlerini hiç sevmem çok zor gelir bana çarpılmak daha iyidir
pek fark yok merak etme birinde elektrik diğerinde vatandaş çarpıyo aralarındaki tek fark birinin acısı akşama geçiyo öteki biraz daha uzun bir süreç:):)