pek fark yok merak etme birinde elektrik diğerinde vatandaş çarpıyo aralarındaki tek fark birinin acısı akşama geçiyo öteki biraz daha uzun bir süreç:):)
hayatımda dyduğum en güzel yorum o bahsi geçen beni 2005 de bir çartıydı hala acıyo en az 1-2 sene dahada acır
valla üstad şu hayatta 32 yaşına geldik niyeyse hep çarpılan olduk hiç çarpan olmadık gerçi olmakta istemem 3 kuruş için öyle anılmaya bile değmez insan ne için yaşar gururu onuru ve haysiyeti için değil mi ama..
Kesinlikle öyle üstad özellikle bizim gibi yaşayan ALLAh korkusu vicdanı ahlakı özü ananesi olan insanlar için %100 öyle ama meslek icabı gayet iyi bilirsin bir çok kişi artık bunu ticaret sayıyor etik ahlak v.s yi bununla bagdaştırmıyor malesef . Neyse konu derin dipsiz inşallah başka zaman yüzyüze dillendiririz dediğin gibi konuda tecrübeniz taraf olarak hayi fazla
haklısın hocam avukat olunca ipsiz sapsızla ugrasmaktan adamların ciğerini tanır oluyosun insan sarraflığı işte ,zaten tecrübe dediğin bir insanın hayatında yediği kazıkların toplamından ibaret değilmidir?:)
Aynen öyle birde sizin meslegin şartları buyuk avantaj bu konuda dediğiniz gibi müvekkil hukukcu ilişkisi dolayısı le herşey şeffaf bir yandanda çok iyi baya bi tecrübe fazlası oluyor aslında avantaj biz bu tecrubeler için bendel öderken siz bedel alıyorsunuz bradan bakınca meslek daha bi cazip gelid
Bu arada varmı hakimli savcılık konusunda bir fikriniz yoksa avukatlıga devammı bana çoksıcak geldi tek dez avantajı baglılık ve memuriyet ama politik karıyer şansı artıyor sizlerin cephesinden nasıl görüyorsunuz merak ettim ?
üstad 30 yasına kadar hakımlık savcılık sınavına gırebılıyosunuz ben 32 oldugum ıcın zaten öyle bir hakkım yok ama inan olsada hiç işim olmaz çocukluğumdan beri asla emir altında olamadım kimseye tabii olamam böyle kendi ofisinde özel olarak mesleği icra etmek benim için biçilmiş kaftan şuan memnunum fazlasıyla e birde maddi yönünden bakarsak işlerini yoluna koymuş bir avukatın kazandığı parayı herhangi bir hakim veya savcının kazanabilmesine imkan ihtimal yok:) diyorum ve meslektaşlarımında çok iyi bildiği molierac ın meşhur sözüyle konuya ilişkin yorumlarımı beyan etmiş oluyorum:) "GÖREVİMİZİ YAPARKEN KİMSEYE, NE MÜVEKKİLE, NE HAKİME, HELE NE DE İKTİDARA TABİİZ. BİZİM AŞAĞIMIZDA KİŞİLERİN VARLIĞI İDDİASINDA DEĞİLİZ. FAKAT HİÇBİR HİYERARŞİK ÜST DE TANIMIYORUZ. EN KIDEMSİZİN, EN KIDEMLİDEN VEYA İSİM YAPMIŞ OLANDAN FARKI YOKTUR. AVUKATLAR ESİR KULLANMADILAR, FAKAT EFENDİLERİ DE OLMADI."
MOLİERAC..
Hım ben yaş kısmını atlamışım, Ama yazdıklarınız aslen tam olarak hayat felsefemi oluşturuyor aynen bende öyle pazarda limo sandıgım osun ama benim olsun emir felan istemem . Askerlikde bile kısa dönem bedelli gittikde allah şükür emir demir mevzuatına takılmadık
bu arada güzel söz bunun sadece vatandaş için olan versionu yokmudur :) up date mi etsek çok hoşuma gitti
üstad sen kendine göre update et mühim değil:)
konu elektrik muabetinden açılmışken benide 2 yıl önce bayagı çarpmıştı 2 yıl önce bir dvd im vardı çalışmadı phılıps 3380 çıkarıp arkasına bakıyım dedim birden elime yapıştı saçlarım dikleşti çığlık attım ve o an zıplayınca cihaz düştü hanım ve çoçuklar koştu geldisol lolum ve bacağım kıp kırmızı olmuştu acile gittik kan testi yaptılar böbreklere baktılar çok Şükkür hasar yoktu o anı hiç unutmam.
Arkadaşlar merhaba! h/k AVR 142-HKTS9BQ sistemi için yardımcı olur musunuz mm da kampanya varmış 1149TL daha çok projeksiyon ile (hdmi bağlantı ile) mkv- blueray film izlemek ve PS3 müzik vs. bu cihazda hdmi üzerinden ses iletilebiliniyor mu? yoksa optic mi kullanmak zorunda kalınır ? tavsiyeliriniz
kusura bakmayın konuyu bölmüş oldum ama :)
Evet bu kampanyayla basladım ben de arastırmaya 142 oldukca eski bir avr ve hdmi sadece switch olarak kullanabiliyorsun ve özellikle denettim MM da hdmi çıkışlı bd den ses aktarılamıyor. optik kullanman gerekiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: mertiks
Arkadaşlar merhaba! h/k AVR 142-HKTS9BQ sistemi için yardımcı olur musunuz mm da kampanya varmış 1149TL daha çok projeksiyon ile (hdmi bağlantı ile) mkv- blueray film izlemek ve PS3 müzik vs. bu cihazda hdmi üzerinden ses iletilebiliniyor mu? yoksa optic mi kullanmak zorunda kalınır ? tavsiyeliriniz
Bildigim kadarı ile sadece swic yapıyor yani optik gerekecek ama bu işler önce bütce sonra ihtiyaç olarak degerlendirilmeli aslen giriş sevyesinde gayet kaliteli bir sistem hele bence o fiyata harika evet büyük abilerine göre daha dar bir kombinasyon ama bütçeniz bunu kaldırıyor ve işinizi görüyorsa süper ben hala AVR 145 kullanıyorum ve amaca hizmet ediyor inanılmaz mutluyum sadece bütcemde müsait oldugu için üst model bakıyorum yoksa fazla fazla benşm kullanım amacıma uygun kısacası amaç ve bütcenize bakın öyle kararverin derim yoksa bunun sonu yok 200 tl yede sistem var 2.000.000 $ ada var şahsi fikrim budur.
quote:
Orijinalden alıntı: mertiks
başlangıç olarak tavsiye edilebilir en azından tanışmak için bir basamak ayrıca konu bölme diye bir sorun olmaz .
İnsanlar son sayfalari okuyunca cekiniyo biseyler yazmaya valla kahveye cevirdik basligi:)
quote:
Orijinalden alıntı: sakgoz79
İnsanlar son sayfalari okuyunca cekiniyo biseyler yazmaya valla kahveye cevirdik basligi:)
haklısınız sorunu olanlar çekinmeden arasın bu topiğin amacı herkese yardımcı olmak .hatalarımız olmuşsa özür dileriz.
quote:
aksine bence başlık daha samimi daha sıcak oldu arkadaşlar keyifle okuyup konuya dahil olmakdan mutlu gözüküyor nezaketlerinden kaynaklanan ifadeler diye nitelendirdim ben şahsen ama yorum yinede kendilerina ait .
Bu arada Samsunx üstad sizinkisi gerçekten ciddi bir elektirik vakhası olmuş gerçekten geçmis olsun ALLAH korumuş.
quote:
Orijinalden alıntı: keyman2
quote:
aksine bence başlık daha samimi daha sıcak oldu arkadaşlar keyifle okuyup konuya dahil olmakdan mutlu gözüküyor nezaketlerinden kaynaklanan ifadeler diye nitelendirdim ben şahsen ama yorum yinede kendilerina ait .
Bu arada Samsunx üstad sizinkisi gerçekten ciddi bir elektirik vakhası olmuş gerçekten geçmis olsun ALLAH korumuş.
teşşekür bu işlerle uğraşan herkesin başına gelmiştir .
E ne olucak bizim gibi elektronikle Kafayi bozmus adamlarin hayati twhlikeside boyle oluyo ama ben yinede oncelikle hepimizi allah korusun diyor akabindede atin ölümü arpadan olsun diyorum:):)
bizim fener yine dökülüyor dertli bir şarkı çalayım önerisi olan varmı