Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.553
Cevap
49
Favori
337.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var dostum 1 in 3 aut var sanırım olsun o da yeter teknik olarak yeterlimidir 11 ile 160 uyumu
  • walla o kadar çok sayfa varki bu bölümde oku oku bitiremedim :) mimar arkadaş kaça satıyormuş ne satıyormuş, ben media martktan avr160+hkts11 e 2800tl fiyat aldım
    buarada samsungx baba bizi duymuyor sanırım :)
  • Hocam out u sayma sen sonucta 4 kaynagi avr ye baglayabilmen icin 4 tane hdmi in e ihtiyacin var out dan cikis yapicaksin. Cok fazla okumana gerek yok bironceki sayfada yazmisti mimar arkadas fiyati
  • pardon yaa 3 giriş 1 çıkış var, anladım üstad teşekkürler ama hala tam karar verebilmiş değilim yani 160 ile 260 arasında bariz farklar neler onu tam anlayamadım
  • Hocam harman kardonun sitesinde karsilastirma var bir incele istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: by@li

ne kadara aldığı sorulmaz normalde biraz ayıp olmuş. 2000 tl ye almış olsa 2000 mi vereceksiniz? :)

bıze ornek olur dıye dusunuyorum, aldıgı yere gıder bız de alırız eger uygunsa... baskaları da alırken kazık yememıs olur. soylıyemeyecegı bırseyse arkadasımızı da anlarız ozel bı durumu vardır... ayıp olacagını pek dusunmuyırum
  • şöyle bir ilana rastladım,ilgilenen olur belki,arkadaşın imlası süper

• Bu imlaya sahip bir arkasin jilatininede guven olmaz kanisindayim:):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: csar

Sayın arkadaşlarım bende artık kararımı vermek üzereyim fakat şu iki ürünü vereceğim verilere dayanarak karşılaştırabilirseniz ve bana neyin eksik kalacağını yada fazla geleceğini söylerseniz çok sevinirim:
    avr 160 ile hkts 11 düşünüyorum

odam 12 metrekare
    bağlayacağım 4 adet cihaz var avr'ye: hd d-smart, ps3, laptop ve 42" led tv

önceleri 360 ile düşünüyordum hkts11'i fakat daha sonradan gerek olmadığına karar verdim sonuçta tv 3d değil o yüzden buna gerek olmadığını düşündüm bu kararı verirken başka özellikleri göz ardımı ettim dersiniz? kısacası ave160 hkts 11 kombinasyonu nasıl olur beni tatmin edermi ve hkts 11'e yeterli olurmu

en çok film izlemek ve ps3 oynamada kullanacağım
    teşekkürler şimdiden..

Avr ı zaten led te bağlıyacan 3 cihazıda avr a yerin ufak iyi seçim .

• quote:

Orijinalden alıntı: can akgün

en sonunda avr 360 hkts 30 ve htfs 3 aldım.dün akşam kurdum yarın sabah servis gelip ayarlarını yapacak.
    malesef mikrofonuyla ayar yapamadım.bitince resimlerini atarım.benide kayıt edebilirsin artık samsungx
    Hayırlı olsun güle güle kulan.

• demin abimle görüştüm kendisi hindistanda orda hk 360 450 dolar cıvarı.
  • aslında benim bu ürünleri alamam biraz şans eseri oldu diyebilirim.hemen hemen 1 aydır harman kardon avr 360 yada 460 hop olarakta hkts 11 vede htfs 2 ayak bakıyordum.eşim hkts 11 in kocaman subwoofer kutusunu salonda nereye koyacaz diyordu.hakikaten hkts11 sub ı kocaman bende harman kardon un sitesinden yeni serileri hkts 20-30-60 lara bakmaya başlamıştım.ne avr 360-nede 460 ı teknoloji marketlerinde bulamadım doğubankta dikmen elektronikte vardı yanlış hatırlamıyorsam fiat biraz yüksekti 2600tl sakgöz arkadaşımız yanlış hatırlamıyorsam avr 360 ı teshirden 1750 tl ye almıstı .daha sonra forum istanbul daki saturne telefon ettim ellerinde avr 360 olmadığını avr 460 olduğunu söyledi fiyatını sormama rağmen malesef telefondan bilgi veremiyoruz dediler .akşam iş çıkışı koşarak saturne gittim malesef ellerinde
    sadece avr 260 vardı telefonla sordum bakırköyden geliyorum sakamı yapıyosunuz dedim baya bi sinirlendim.
    ilgilenenler varsa teşhirdeki avr 260 10-15 gün önce açılmıştı tertemizdi onu 1700 tl ye bıraktı.benim tv samsung c7000 3d led olduğu için 360 yada 460 bakıyordum.avr 360-460 lara upgrade le 1.4 vede 3d desteği olduğundan almadım.geçen çarşamda bir arkadaşa tv almak için mm merterde bakarken yine ses sistemlerine yöneldim avr 147 hkts 11 için set yapmışlardı 1999 tl ona bakıyordum yanıma bir beyefendi geldi.benim ürünü incelediğimi görünce kendisini tanıştırdı.o arkadaş harman kardonun türkiye distribitörü sfrkd de pazarlama müdürüymüş kendisine olayı anlattım avr 360 yada 460 la ilgilendiğimi söyledim birde yeni hkts 30-60 ları vede htfs3 ayakların ellerinde olduğunu söyledi.nasıl temin edeceğimi sordum mm merterde görüntü ve ses sistemleri takım lideri altuğ beyi çağırdı .ödemeyi nakit yapacağımı söyledim.
    sağolsunlar % 15 indirimle avr 360 hkts 30 vede htfs 3 ayakları yanında tv askı aparatınıda hediye edip
    3999 tl ye aldım. ürün pazartesi akşam geldi.dün kurdum ama dediğim gibi mikrofonuyla ayarlarını yapamadım yarın sabah 10 da servis gelip yapacak .

• kısmet nerdeyse çıkar karşına yorumlarınızıda bekleriz .
  • Valla hicte fena fiyat degil gule gule kullanin buarada htfs 3 lerden bir cift mi aldiniz iki cift mi?
  • samsungx tekrar merhaba
    avr yi tv ye bağlamak için monster ultra 600 kablo aldım ne dersin .birde ps3 için monster 1.3 kablo aldım.
    bu 1.3 kablo 3d desteği varmıdır malum ps3 te gran turismo 5 3d desteklemez dersen yarın değiştireyim
    veya kablo tavsiyen varmı bu arada .
  • 1 çift aldım sakgöz resimleri atıcam yarın.
  • 1.3 monster kablolar kalitelidir 1.4 destekli kablolar daha yeni p3 ler de 3d destegi ve 1.4 yok biliyorum yanına iyi bir cd çalar alırsanız mesela hk 970 .980 veya 990 iyi bir müzik setinizde olmuş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nailefendi

@keyman; sen neden 155 den memnun degilsin? 360 ucuzlayana kadar seni epey idare eder bence.... nacizane fikrim. ama denk gelirse beraber 360 alalım , hatta pazarlık edelim biz iki tane alıcaz, DH den geliyoruz diyelim

Slm öncelikle nette sorunum vardı camur gibiydi anca toparlandı cevap geç oldu kusura bakmayın .

Ben hala H/K AVR 145 ile sürüyorum HKTS11 leri AVR 155 öylece duruyor yetmek açısından bakarsanız inanın ses olarak ben AVR 145 den bile inanılmaz mennunum hiç bir mutsuzlugum yok
    Benim yapmaya çalıştıgım biraz yüksek bir model alıp bu işi uzun bir sure kapamak aklımdan düşürmek yoksa ihtiyacım 145 le bile fazlasıyla cözülmüş durumda sakgoz üstadlada konuyu tartışmıştık zaten 3d tv için daha erken PS3 de bendeki cihaz eski yeni kodecleri desteklemedigini söyledi üstad ben aletten extra portlerı ve özellikleri yüzünden memnunum degiştirme niyetim de yok v.s v.s aslında sadece gelecege yatırım ve ses rengi çok daha iyidir beklentisi ama acele etmiyorum zaten halimden memnunum denk geldiğinde hesaplı olarak alırım

Bu arada sakgoz üstad öyle gaz verdiniz ki HKTS leri duvara astım ama canım çıktı benim kablolar monstermidir nedir ondan aparatdaki delikler çok dar işe uygun ekipmanda olomayınca baya uğreştım ama oldu az bir kablo trafigi kaldı ilk gazda da onları toparlar bu sefer zevkle resimlerim nisbeten kirim pasagım kalktı sagolasın valla sayenizde

• quote:

Orijinalden alıntı: can akgün

aslında benim bu ürünleri alamam biraz şans eseri oldu diyebilirim.hemen hemen 1 aydır harman kardon avr 360 yada 460 hop olarakta hkts 11 vede htfs 2 ayak bakıyordum.eşim hkts 11 in kocaman subwoofer kutusunu salonda nereye koyacaz diyordu.hakikaten hkts11 sub ı kocaman bende harman kardon un sitesinden yeni serileri hkts 20-30-60 lara bakmaya başlamıştım.ne avr 360-nede 460 ı teknoloji marketlerinde bulamadım doğubankta dikmen elektronikte vardı yanlış hatırlamıyorsam fiat biraz yüksekti 2600tl sakgöz arkadaşımız yanlış hatırlamıyorsam avr 360 ı teshirden 1750 tl ye almıstı .daha sonra forum istanbul daki saturne telefon ettim ellerinde avr 360 olmadığını avr 460 olduğunu söyledi fiyatını sormama rağmen malesef telefondan bilgi veremiyoruz dediler .akşam iş çıkışı koşarak saturne gittim malesef ellerinde
    sadece avr 260 vardı telefonla sordum bakırköyden geliyorum sakamı yapıyosunuz dedim baya bi sinirlendim.
    ilgilenenler varsa teşhirdeki avr 260 10-15 gün önce açılmıştı tertemizdi onu 1700 tl ye bıraktı.benim tv samsung c7000 3d led olduğu için 360 yada 460 bakıyordum.avr 360-460 lara upgrade le 1.4 vede 3d desteği olduğundan almadım.geçen çarşamda bir arkadaşa tv almak için mm merterde bakarken yine ses sistemlerine yöneldim avr 147 hkts 11 için set yapmışlardı 1999 tl ona bakıyordum yanıma bir beyefendi geldi.benim ürünü incelediğimi görünce kendisini tanıştırdı.o arkadaş harman kardonun türkiye distribitörü sfrkd de pazarlama müdürüymüş kendisine olayı anlattım avr 360 yada 460 la ilgilendiğimi söyledim birde yeni hkts 30-60 ları vede htfs3 ayakların ellerinde olduğunu söyledi.nasıl temin edeceğimi sordum mm merterde görüntü ve ses sistemleri takım lideri altuğ beyi çağırdı .ödemeyi nakit yapacağımı söyledim.
    sağolsunlar % 15 indirimle avr 360 hkts 30 vede htfs 3 ayakları yanında tv askı aparatınıda hediye edip
    3999 tl ye aldım. ürün pazartesi akşam geldi.dün kurdum ama dediğim gibi mikrofonuyla ayarlarını yapamadım yarın sabah 10 da servis gelip yapacak .

Can bey sanırım merter M/M den bahsediyorsunuz zira sanırım sizinle aynı gün sizden sonra ben oradaydım hatta bahsinizda olmuştu ben sizden farklı düşünerek özellikle HKTS11 tercih ettim sub büyük diye Kurulumunuz bittikden sonra HKTS 30 ların ses rengi özellikle Sub konusunda yorum yaparsanız mutlu olurum Şimdidien hayırlı olsun İyi günlerde kulanın .

• Bu arada samsunx üstad HKTs lerin baglantı şemalarında ekledigim 3. resim hakkında bilginiz varmı var ise bizlerlede paylaşırsanız sevirim maksadı nedir artısı eksisi nedir gibi genel bir bilgi mükemmel olurdu tabiki konu hakkında bilgisi olan başka arkadaşlarda yorum yaparsa daha da yi olur konu pekişir
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.