Şimdi Ara

HarmonyOS resmi olarak tanıtıldı: İşte Android rakibinin özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
5.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    zaten sıfırdan kernel yazdılar. tıpkı fushia os gibi. görünürde android ama çekirdek sıfırdan yazıldı.

• Google açık kaynaklı android üzerine kendi uygulamalarını adapte ediyor.Linüx alt yapısını kullanıyor. HarmonyOS arka pilanda RAM ve işlemciyi zorlamıyor.Büyük bir artı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

Whitepaper felan var mı?

• viper17 kullanıcısına yanıt
    128 KB RAM kullanabilecek şekilde ölçeklenebilen bir işletim sisteminin geliştirilmesinin kolay olmadığını OS konseptlerini bilen birisi anlayabilir ancak. Fucshia işletim sistemini de Google bu şekilde geliştiriyor.

• nightbringer kullanıcısına yanıt
    Şu yorumu yapabilecek insan sayısı baya az maalesef.

• Evet Gelecek.

• iOS varken bunları kullanan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Huawei oldukça iddialı görünüyor, burada yer alan tasarım giydirilmiş gibi yorumların bazıları kısmen haklı olsa da bu tanıtım aslında amaçlarının bambaşka olduğunu gösterdi. Huawei bir süre sonra iyi bir ekosistem yaratırsa ki bunu yapmamak için neden yok, cihazları çok geniş ve güçlüler. Artık güçlü bir marka olarak kalırlar. Tanıtım çok iyiydi özellikle monitör çok hoşuma gitti. Bakalım sonucu ne olacak.

• Hala kullanmayanlara şaşırıyorum bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdf_13 kullanıcısına yanıt
    Teoride böyle bi eko sistem olusursa yönetibilirlik ve maliyet anlamında ciddi avantajları var..huaweinin kendi donanım ekosistemi cok guclu bu sefer sistemi tek catı altında toplama ihtimali bence yüksek..

• kralexx42 kullanıcısına yanıt

Hocam millet Android telefonunu alışveriş sonrası kredi kartı gibi kullanıyor. Bir ios kullanıcısı olarakta bende buna şaşırıyorum.   

• huawei çin devletinin apple a karşı savaştığı bir şirkettir batmaz batması imkansız para basıp veriyorlar şirkete rekabet etsin diye bakalım sonu ne olacak

• eee bunu abd istedi.

• HARMONY OS beğendim, güncelleme olsa direk geçerim.

• Valla yok android mis yok bilmem neymiş kısmını geçiyorum çünkü bunun bir anlamı yok. Farklı bir işletim sistemi olarak lisanslanmis ise benim için iş bitmiştir.
    Android dediğimiz şey de bir linux çekirdeğinden doğdu.
    Zamanında Ubuntu lu telefon da kullandım bu sistemler gerçekten çok mükemmel idi ama çok eksiği vardı en büyüğü uygulama problemi ve arkasındaki topluluğun maddi bir gücü olmaması idi.
    Şimdi Huawei ikisine de sahip olabilir ve mükemmel bir sistem ortaya çıkabilir. Android olsa ne olur olmasa ne olur.
    Kullanıcı olarak bir sistemi yaftalamak yerine acaba nasıl olur diye merak etsek ( ki madem bir teknoloji platformu burası öyle olması gerekir ) belki de bizim için daha iyi hem android hemde android butun saçmalıkları dan arındırılmış bir sistemle karşılama şansımız olabilir.
    Yok Çinli yok android yok bilmem ne gibi mantıkla fazla küçük düşünüyorsunuz diye düşünüyorum...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• m1 çıktı, intel bitti dediler.
    şimdi de bunu tüm Çinli üreticiler kullansa Android biter diyorlar.
    Kafalar güzel.

Edit: ne androidi, Google biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratt2 -- 4 Haziran 2021; 13:56:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Haziranda dağıtılmaya başlanacağı söylenmişti ama sanırım önce çin cihazlarına gelecek. Global olarak ne zaman dağıtıma başlayacağıyla ilgili bir bilgi bulamadım.

• Ulan adamlar dev bir projeye girmiş geliştirmiş uygulamaya sokmuş halen daha orası şuraya benziyor diyenler var... oyunun kurallarını çok fena değiştirecekler..

• Hocam kendiniz söylüyorsunuz farklı bir şey olduğunu. İçinde Google yok. Bu bile farklı bir şey olması için yeterli değil mi? Ayrıca farklı bir isim affetmek yanlış bir şey değil. Ayıp bir şey değil yani. :)

• Huawei mate 10 pro kullanıyorum farklı bir işletim sistemine geçmek istemem. Hali hazırda çok iyi çalılıyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.