|
Bildirim
HarmonyOS open source android e google olmadan huawei arayüzü giydirilmiş hali. Saçma bir şekilde farklı bişeymiş gibi tanıttılar çok ters bir politika.
|
Bütün çinli markalar bu işletim sistemine geçerse , android biter. Geriye bir samsung kaldı.
|
Evet... Şimdi Gerçekten Apple ürünlerine bir 'rakip' geldi kendi cihazları ve onlara ait donanımları için optimize edilmiş bir işletim sistemi. Pes etmeden devam ederlerse 5 yıl sonra belki de kalite, güvenlik ve kararlılık gibi konularda Apple'ı geride bırakabilirler. Ümit ederim ki Samsung da en kısa sürede kendi işletim sistemini ve eko sistemini oluşturur.
|
Micro core mimarisi ile uretilmis bir sistem , android gibi degil , |
Kaynak kodları görmeden bu söylemek imkansız. diyelim ki tasarımı kopyaladı. bire bir aynı görünüyor olsa bile kaynak kodları olmadan yanılgıya düşülür.
|
Android dediğin ne? Sanki google kendi yazdı. Oda linux üzerinde çalışan bir sistem. Açık kaynak adam yapar yani bişey diyemezsin
|
Adamlar bildiğin custom rom yapmış işletim sistemi diye tanıtıyor. Şaka gibi
![]() |
Kaynak kodları da paylaştı mı. en azından çekirdeği paylaşması gerekir.
başarılar HarmonyOS. mutlaka denemek isterim |
Android'in Fork'u değil mi zaten HarmonyOS. Neyi eleştiriyorsunuz ki? İlla sıfırdan kernel mi yazsınlar, OS'mu yazsınlar. Bence başarılı olacaktır. |
|
|
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
Android uygulamalarını çalıştırabilecek, eski android telefonlara güncelleme ile gelecek. Bootloader ı eski olan telefonlarda çalışacak ama android değil. Tamam. Ben yazılımcıyım. Bunu arayüze bakarak çıkarmadım. Tüm geliştirici kiti android in kopyası. Pazarlama kısmı bunun tam tersini söylüyor, büyük bir hata. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|