|
HarmonyOS'un aktif kullanıcı sayısı 1 milyara yaklaştı
-
-
Nerede kullaniyorlar cinde mi? Her cinlide 1 tane huawei mi var nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerel şirketler her zaman bir yere kadardır. Global olmadıktan sonra şirketler bir yerden sonra ölür...
Bugün Huawei uygulamaları Çin'de iyi hoş güzel işliyor. Peki dünyanın geri kalanında?
-
Yurtdışında da millet almak için fırsat kolluyor. Bu kadar yaptırıma rağmen bu kadar kendisini geliştirmesi mükemmel bir durum. Çıkardığı cihazların tek eksiği işlemci (ki çok önemli bir parça) ama onun dışında 4x4lük cihazlar üretiyor adamlar.
asyalı milliyetçiliği.. hasret kaldık böyle kenetlenmelere ama huaweii gibi markan varsa koruyacaksın işte çünkü adamlar yapıyor bu sporu, bu şekilde rahatça yürürler ama şu abd yaptırımı olmasa uçarlardı
-
HarmonyOS herkesin bildiği gibi AOSP Anroid tir. Google kapalı sistem olsaydı Huawei AOSP de olmayacağı için avcunu yalardı. Android değil demişlerdi aslında çok eski Android sürümlüsünü kendi arayüzüne entegre etmiş hali ..
Şuan bile en güncel HarmonyOS aslında Androşd 12 tabanlı ! Rezalet. Güncel Androidli değil ... Güvenlik deseniz Google ın aylık güvenliği filan hikaye!
-
android 9dan sonra Android 12 bazı önemli değişiklikler geçirdi. 12 den sonra 14 e kadar Android sürümlerine herhangi önemli bir değişiklik yapılamadı, ek özellikler dışında.
Android 14 de kaldı ki AOD, bildirim merkezi ve çekirdek yalıtımı dışında yenilik sunmuyor.
Yani Android in en yüksek sürümü olması, bazı yeni özelliklerin ve var olan özelliklerin de stabilite si dışında farkı olmuyor.
Huawei de kendi işletim sistemine yenilikler getiriyor. 3.0 gelişmiş güvenlik ayarları, yüksek derece özelleştirişebilir temalar ve 4.0 ile de yapay özellikler getirmiş. 4.0 ile apk lar çalışmayacak denilmişti, şu an ne durumda bilmiyorum ama artık HOS ile Android i aynı kefede tutmamak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah7ve7 -- 23 Haziran 2024; 8:7:39 >
Harmonyos OS, saatlerde, televizyonlarda, tabletlerde, telefonda, bilgisayarlarda, arabalarda, dolap, fırın, buzdolabında, ketl falan da çalıştırıyor Huawei. Yani sadece telefon ve tablette değil
6 senedir aynı huawei telefonu kullanıyorum ,taş gibi halen, pil yıpranması %9 , diğer her şey hatasız çiçek gibi...
-
ekranını kırmayı basardıgım ilk telefon olarak hafızamda yer etti mate 9
-
Ben cihazı YouTuberin anlattığı yalanlara inanıp aldım hangi yoytuber olduğunu anlasam dava açacağım Huawei de sıkıntı yok asıl sıkıntı ürünlerini öven bizim adamlarda sosyal medya yok oyun yok WhatsApp yok bunları yasal olmayan yöntemler ile yüklemeye çalışıyorlar 15 yıllık Facebook hesabım bu nedenle kapandı Huawei yerine gidin mısır çarşısından en eski Android telefonu alın en azından o telefonda birisi size konum gönderdiğinde tıklayıp Google haritalar ile konuma gidebilirsiniz
-
2019 yılından beri bende mate 20 pro kullanıyorum. 5 yıldır en ufak sıkıntı yaşatmadı. Pil performansı bile günü rahatlıkla çıkartıyor. Keşke yeni güncellemeler gelseydi. Bir tek o sıkıntı oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de 2017 yılında aldığım P10 plus'ı şu anda 2. telefon olarak kullanmaya devam ediyorum. Pili 2022 model iPhone 13 pro'dan daha iyi gidiyor. Huawei o yıllarda müthiş bir sıçrama yapmıştı ve yaptığı gelistirmelerle yakın gelecekte telefon piyasasını domine etmesi kaçınılmaz görünüyordu. Ambargonun temel nedeni budur. Söylenen diğer gerekçeler bunu örtmeye yönelik olarak bulunmuş kılıflar sadece.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Google uygulamaları olmadan düzgün şekilde çalışmayan istediği kadar kaliteli olsun dandik bir telefon markası. Size tüm uygulamalar çalışıyor. Appgalery de var demelerine sakın inanmayın. Yeri geliyor banka uygulaması güncelleme gelmediği için 3 gün çalışmıyor. Google uygulamasını çalıştırmak için gbox denen uygulamayı kullanıyor. O da verileri şifreleri ne yapıyor Allah bilir. Almayın aldırmayın. Mesele ekranı kamerasının güzel olması değil kullanılabilirlik ve güvenlik. Maalesef Huawei de bu Yok .
-
Hiçbir servisi calistirmayan, sürekli korsan uygulama peşinde koşacağı telefonu ne diye övüyor bu millet anlamadım gitti. Al normal bi cihaz keyfine bak. 3-4nm işlemci koyunca oooo magara devri bitti diyenler burda 7nm islemcili telefon güzellemesi yapıyor. :D
-
Ortaya cevap olacak :)
Kimse yogurdum eksi demez. Ozellikle Turklerin cogunda boyledir. Kaziklandiigni bir sekilde direk veya dolayli hissetirirsen ofkelenmelerdeki skala cesitligi milyon tane denilebilir :)
-
mate 20 lite vardı bir ara kullandık verdik evdekilere geçti bunların devri
-
Huawei de google servisleri olmadığı için yüklenen uygulamaların reklamları da çalışmıyor. Bazı işgüzar geliştiriciler tabi bunun önüne geçmek için bu uygulama google servisleri olmadan çalışamaz şeklinde hata vermesini sağlıyor uygulamada. Bu tür hata veren uygulamaların tamamen ücretsiz alternatifleri olduğu için fazla bir sorun yaşamadım.
Reklamsız bir sistem olması sebebiyle HarmonyOS için Android in temiz yapılarından diyebiliriz. HarmonyOS + Fdroid foss uygulamalarıyla çok daha stabil olduğunu söyleyebiliriz cihazların.
YouTube yerine Newpipe, Spotify yerine Innertune.. Huawei sayesinde daha iyi uygulamaların olduğunu keşfettik.
Çin'in nüfusu, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Avustralya, Yeni Zelanda ve tüm Batı Avrupa'nın toplam nüfusuna eşittir.
Dunyanin geri kalanina yaranmalarina gerek yok, zaten adamlar kendi iclerinde bir tane dunyaya sahip.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yurtdışında da millet almak için fırsat kolluyor. Bu kadar yaptırıma rağmen bu kadar kendisini geliştirmesi mükemmel bir durum. Çıkardığı cihazların tek eksiği işlemci (ki çok önemli bir parça) ama onun dışında 4x4lük cihazlar üretiyor adamlar.
|
2019 yılından beri bende mate 20 pro kullanıyorum. 5 yıldır en ufak sıkıntı yaşatmadı. Pil performansı bile günü rahatlıkla çıkartıyor. Keşke yeni güncellemeler gelseydi. Bir tek o sıkıntı oluyor.
|
Benzer içerikler
- spotify apk çalışmıyor
- whatsapp çökerten mesaj kopyala
- slayt yapma programı
- gif yapma
- çizim programları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X