Şimdi Ara

Harp okulları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne kadar başvuru olduğunu bilen varmı bu sene?

• wicroweu9 W kullanıcısına yanıt
    kaç bin olduğunu bilmiyorum ama çok fazla...bir tek karada yazıyordu kaçıncı başvuran olduğunu kara 70 bini rahat geçmiştir 100k ve üstü diye düşünüyorum
    deniz büyük ihtimal biraz daha azdır hava 200 bine yakındır diye tahmin ediyorum..polis akedemilerinin kapanması yüzünden harp okullarına kayma ve dershane olmadığı için seneye bu sene yüksek olduğunu düşünüyorum..
  • 4Numara 4 kullanıcısına yanıt
    2013 senesinde hepsinden yaklaşık 30 bin küsür başvuru yapıldığını okumuştum netten bu sene 200 bin felan fazlamı değilmi biraz?
  • wicroweu9 W kullanıcısına yanıt
    başvurular 1 ay civarıydı yanlış hatırlamıyorsam arkadaş bir hafta sonra başladığında 40 bin yazıyordu başvuru sayısını karada...zaten 1ine başvurmuyor zaten başvuranlar hepsine başvuruyor.. 200k dediğim hava harp..zaten internetten yorumlara bakarsan havada başvuru sayısının çok olduğunu ve hiç tahammül etmeden en ufak şeyde elediklerini yazdıklarını görmüşsündür.. kara ve denizin başvurusu daha azdır diye düşünüyorum... çünkü karaya başvuran deniz ile havayada başvuruyor genellikle ama havaya başvuran kara ile denize başvurmayabiliyor..
  • arkadaşlar bu deniz ve hava harpın sıralamaları hakkında bilgisi olan var mı? okulu arıyorum bilgi veremiyoruz diyorlar daha önceden yerleşen tanıdıklarınız falan varsa kaç binle girdiler?
  • Morgın kullanıcısına yanıt
    kara 220 ile filan almış sanırım geçen sene en son..hava ise bildiğim iki kişi var biri lys 5k ile diğerinin sıralamasını bilmiyorum ama fen lisesine yakın puanlı bir anadolu lisesinden gitme..
  • 4Numara 4 kullanıcısına yanıt
    neden ? zamanında okuduğum lise 440 ile almıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hava Harp Okulu
    4 ay önce açıldı
    Harp okulu sağlık raporu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Morgın kullanıcısına yanıt
    ygs sıralaman kaç lysden ne bekliyorsun ? puanın öneminin yanında havada kusursuz bir sağlığa sahip olman lazım..
  • Hava 200k mı hahahaha bilmiyorsanız yazmayın şuraya komik duruma düşüyorsunuz cahiller.

30k hava 40k deniz 50k karadır o da maksimum.
  • Koç Burssuz kullanıcısına yanıt
    çok cahilsin keşke ölsen
    kara başvurular açıldıktan 1hafta sonra 40k olmuştu zaten..
  • Baraj puani sizce kac olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başvuru sayısı çoktur tabikide önemli olan kaç kişi alcağı onun hakkında bilginiz varmı?
  • erhangi bilgisi olan mülakatlara katılmış veya katılan birini tanıyanlara sesleniyorum rica ediyorum hatta bi el atın benim sorulara. Öncelikle khoya veya hhoya gittik diyelim yani seçim aşamalarına o süre zarfında okulda kalabiliyor muyuz? Birde boyda veya başla herhangi bir durumda bir sıkıntı çıktı öbür sağlık muayenesinde direkt eleniyor muyuz??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD8133F4-5 -- 14 Haziran 2015; 22:21:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.