Şimdi Ara

gülhane askeri tıp fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • askeri tıptan diğer devlet tıplarına geçiş var mı arkadaşlar kesin bir bilgi bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 10 Temmuz 2019; 20:35:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yoktur hocam hatta yeni ilan yayınlandı diğer tıp fakültelerinden 2. 3.sınıflarından öğrenci alınacak

• evet onu ben de gördüm ama geçiş olmadığı kesin mi

• geçiş olsa dahi yüklü bir tazminat ödemen gerekir, askeri okullardan ayrılırsan veya atılırsan yüklü bir tazminat ödenir
  • İmkansız. Askeri tıpa girip ayrılmaya kalkarsan tazminat ödetirler (35.000 tl). Mezun olduktan sonra en az 10-15 sene çalışmak zorundasın yoksa yine tazminat çakarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ
    geçen yıl önce açıldı
    Tiflis Devlet Tıp Fakültesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu sene 454 gibi bir puan aliyorum istanbul askeri erkek tıp yazmayi dusunuyorum yatay gecis icin bir miktar tazminat istiyolar gordugum kadariyla ama kazananlar genellikle memnun ayrilmayi dusunmuyolar sadece 1 2 3 sinifin basinda 10 gunluk kosu yuruyus kamp var onun harici bir sey yok turkiyenin en donanimli hastanesidir gata ayrica cerrahpasanin 10 kati farkli vaka gorursun ayrica ama bakalim belki ustlere siirt felanda yazmayi dusunuyorum ora gelir sivil her zaman biraz daha rahattir

• ABEeee A kullanıcısına yanıt
    koşu spor olayından ziyade haftaiçi tüm gün biaskeri disiplin altınad oluyorsun o biraz sıkıntı. Sabahları yurttan topluyorlar okula götürüyorlar akşama kadar okulda bulunmak zorundasın drsim erken bitti ben çıkıyorum diyemezsin mesela
  • Bu okulda mülakatlar normal askeri mülakatlar gibi mi ?kilo barajını geçemiyorum almazlar mı mesela?

@bilenherhangibirisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • chr;bear kullanıcısına yanıt
    Sağlık,fiziki ve sözlü mülakat var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • askerlik bana göre değil diyorsanız yaz ma yın. ağlaya ağlaya çıkarsınız o okuldan. ben zaten tıpçıyım bana eğitim vermezler demeyin belanızla bile etkileşimde bulunurlar

• Alsalar ağlayacağımı bilsem de giderim sırf prestij için

• TheDeadLy kullanıcısına yanıt
    o tazminatı vereceğime özel tıpta okusam daha iyi o zaman. yaklaşık aynı para

• cevaplar için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.