Şimdi Ara

Harp Okulunda Kapının Önüne Koydular (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Harp Okulunda Kapının Önüne Koydular

Bu adam sağlıkta geçse ne olur geçmese ne olur
  • Devlet dogrusunu bilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    dediklerinde biraz haklı ama askeriyede 1 numaralı kural komutan ne derse o dur. önce soruyu cevaplayıp sonra bunları deseydi işte ozaman iyi olurmuş.

bence sende artık üzülme kara harp öyle imrenilecek bi yer değil. bi anlamda kurtulmuşsun diyebilirim.
  • Kılavuzlarda boy-kilo standartlari yazılır, sen buna bakmadan gidersen tabiki kapı dışı edilirsin

Bu okulları düşünen arkadaşlara tavsiyem önce ûniversitenizi okuyun.

Hevesi olanlar için mezun olduktan sonra fazlasıyla firsatiniz olacak

Böyle düşüncemim sebebi
    -Ara sınıflardan rastgele alımlar yapıldı. Yıllardır okullarda oluşmuş "devrecilik" kavramini değişti. Öğrenciler arası alt üst ilişki ne durumdadır bilmem. Ama üst devresi olmayan kişiler şuan o okullqrda okuyorlar ve sizler onların alt devresi olacaksiniz. Bu kisilerin size karşı davranış tutumu nasil olur bunu da düşünmenizi isterim. Bu yuzden 2 4 sene kendinize eziyet ettirmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticePT -- 5 Temmuz 2017; 21:30:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada mülakata girmeyip akp vs yazan şov yapıyordur ve + kasmaya gelmiştir

dipnot: akp den nefret ederim.
  • Vioman kullanıcısına yanıt
    Adam yalandan şov yapmış pişkin pişkin facebook sayfalarında anlatıyor. Ordu göz derecelerini nasıl esnettiyse kilo olayını da esnetebilir . Olan oldu ben sadece kara harpın taban puanını bekliyorum
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    ben sana karşı durmuyorum dostum. kilo olayı bence gayet esnek kişiden kişiye değişir bu durum. kriterler belli senin bunları bilerek başvurman gerekiyordu. şimdi bunları demen abes kaçıyor. benim puanım yüksek yeağ benim hakkımdı demeyle olmuyor malesef. puanın yanında fit ve sağlıklı bir vücutta isteniyor.
  • Vioman kullanıcısına yanıt
    Ordu akıl işi hiç mi biyoloji görmedin kilo sürekli değişir bana hava kuvvetleri komutanın fotoğrafını attırtma kiloya göze bakıp subay seçerlerse genelkurmay başkanının boğazını sıkıp götürürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: katusha_

Ordu akıl işi hiç mi biyoloji görmedin kilo sürekli değişir bana hava kuvvetleri komutanın fotoğrafını attırtma kiloya göze bakıp subay seçerlerse genelkurmay başkanının boğazını sıkıp götürürler

Kardeşim su yazdıklarını okuyunca bana pek askeriyeye uygun biri gibi gelmedin .O kötü göstermek istediğini arkadaşin da kazanıp kazanamadığı belli değil .Askeriyede fiziksel şartlar olmayacak da nerede olacak o da ayrı bir konu .Şimdi hangi partiyi desteklediğimi yazmayacağım istediğini düşünebilirsin .Ancak senin gibi daha hiçbir delili olmadan AKP'ye iftira atanlar yüzünden belki ilerde gerçek adam kayırma olayları inanilmadan geçilecek.Cok istiyorsan tekrar hazırlan bir sene çok uzun senin adına üzüldüm keşke dikkat etseydin .Eğer ilerde asker olursan bu yazdıklarını okuyup güleceksin askerlik hayalinse asla vazgeçme Allah yardımcın olsun

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Bitti mi? Şimdiye kadar kimler oluyordu.Kadronun %90 ı fetöcüydü.

• Geçmiş olsun karşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mu1940sa

Bitti mi? Şimdiye kadar kimler oluyordu.Kadronun %90 ı fetöcüydü.

Kardeş sallama ne %90'ı? Hem o herifleri de babam yerleştirmedi zamanında, devlet yardımıyla geldiler oralara

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Belki 95 tir küsürata takılma.

• quote:

Belki 95 tir küsürata takılma.

Hayır %170'ti ama çok şükür son halife uzun reisimiz geldi hepsini yolladı. Güzel kafa kardeş güle güle kullan

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Ben bi siyasi ile ilgili konuşmadım dostum. Ve ben soru verilen fazlasıyla kişi tanıyorum. Ve mülakatta torpille geçirilen insanlarda tanıyorum.

• Yahu kara harp zaten FETÖ olaylarından önce de bitikti sonra da bitik olacak askerlerin eğitim seviyesi vasat Türkçe dahi yazamıyor ordudaki adamlar genel kültür vasat, yabancı dil namına birşey yok askerlik sadece düşman öldürmek değildir normal bir bireyden daha üst düzey eğitim almış olmalı bir asker hem olaylara daha zekice yaklaşır hem de algı düzeyi daha geniş olur Türkçe bilerek kendini halkına daha iyi anlatır yabancı dil bilerek de yabancıya halkını, ülkesini anlatır gerektiğinde yabancı basın ajanslarına röportaj verir, kamuoyu oluşturur fazla eğitim göz çıkarmaz ama ülkemiz askeriyesi öyle değil 1-2 senelik eğitimin(!) ardından askerimiz doğuya yollanıyor ne coğrafya bilgisi var ne birşey bölgeye hakim olamıyorlar, bölge halkıyla ilişkiler kuramıyorlar yıllardır aynı terane tabi daha bunun zorunlu askerlik boyutu vardır ki aman allahım!

• 63 kiloyum gocunduğum bi olay yok.

Adam obez değilse kilosuna ne diye bakıyorsunuz yahu? Zaten onca egzersiz yapacak bu adamlar o kiloları çok kolay verecekler. İlk günden taş gibi adamları alıyorlar, sonra bunlar göbek yapıp komutan oluyor arkadaş...
  • quote:

Ben bi siyasi ile ilgili konuşmadım dostum. Ve ben soru verilen fazlasıyla kişi tanıyorum. Ve mülakatta torpille geçirilen insanlarda tanıyorum.

Bu zamanlar alınanlar vardır, ama halihazırda tüm kadronun %95'i öyledir demek bilgisizlikten öte bi şey değil kusura bakma, benim hayatım askeriyede geçti ondan söylüyorum.

Ha bunların hepsinin suçlusunu zaten bi mesaj önce yazdım ona itirazın var mıdır yok mudur bilemem senin bileceğin iş
    Edit: torpil, baskı vs onları zaten biliyorum onlara ni şey dediğim yok. Milletin hakkını çalan çok bu ülkede, bi bitmediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mormegil7 -- 6 Temmuz 2017; 11:59:8 >
  • @katusha_

Sen kendi başına geldiği için şikayet ediyosun ama askerlik oyun değil.Her bakımdan en üstün adamları seçmek zorundalar(özellikle fizik olarak) subay olunca akşama kadar karakolda oturuyorlar sanıyosun heralde.

@monoton dizi

Oturduğun yerden salla bakalım.Harp okulunda verilen eğiimlerden, insan kalitesinden haberin yok (bundan öncekilerden bahsediyorum - herkes mükemmel değil tabiki genel olarak - )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam necdet özel diye bir genelkurmay başkanımız vardı lakabı dönerci çırağıydı özellikle fizik olarak çok üstündü
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.