Bildirim
Harp Okulunda Kapının Önüne Koydular (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mu1940sa
Bitti mi? Şimdiye kadar kimler oluyordu.Kadronun %90 ı fetöcüydü.
dedem mi yerleştirdi onları oraya ? sanki devlet babanın haberi yoktu... -
Askere gidip gelince de böyle söylersiniz.Ha bedelli yaparsınız ama dimi.Tv de dizi izleyip şov yapan benim belirli bi rütbeye yaşa gelince bazısı kendini fizik olarak salıyor.Yapmaması gerekir ama o yaştaki adamı bahane edip 18 yaşında g.t göbek bağlamış adam ALMAZLAR almamaları gerekir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Harp Okulu ygs taban puanı : 212 ...
Başka bir şey demeye gerek duymuyorum. -
Doğru bildin.Nihal Atsız'ın eşine yazdığı vasiyette çok beğendiğim 'Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.' ifadesi geçiyor bende bu sözü kendime maksat alıyorum. -
cevap vermek için iki gün mü düşündün bedelli yapacak olsam niye harp okuluna başvurayım ıq 10 heralde . yapmaması gerekir deyip kestirip attın o adamları da o makamlara getirmesinler o zaman boş konuşma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katusha_ -- 9 Temmuz 2017; 20:15:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: katusha_
cevap vermek için iki gün mü düşündün bedelli yapacak olsam niye harp okuluna başvurayım ıq 10 heralde . yapmaması gerekir deyip kestirip attın o adamları da o makamlara getirmesinler o zaman boş konuşma
Sen ne mal bi adamsın ya he 2 gün düşündüm sana cevap yetiştirmekle uğraşmıcam askere git sonra anlicaksın zaten
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X