Şimdi Ara

Harp Okulunda Kapının Önüne Koydular (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Harp Okulunda Kapının Önüne KoydularHarp Okulunda Kapının Önüne Koydular

birisi eski genel kurmay başkanı diğeri hava kuvvetlerinin başındaki kişi tvde dizi izleyip burada şov yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: Mu1940sa

Bitti mi? Şimdiye kadar kimler oluyordu.Kadronun %90 ı fetöcüydü.

dedem mi yerleştirdi onları oraya ? sanki devlet babanın haberi yoktu...
  • Askere gidip gelince de böyle söylersiniz.Ha bedelli yaparsınız ama dimi.Tv de dizi izleyip şov yapan benim belirli bi rütbeye yaşa gelince bazısı kendini fizik olarak salıyor.Yapmaması gerekir ama o yaştaki adamı bahane edip 18 yaşında g.t göbek bağlamış adam ALMAZLAR almamaları gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harp Okulu ygs taban puanı : 212 ...

Başka bir şey demeye gerek duymuyorum.
  • Doğru bildin.Nihal Atsız'ın eşine yazdığı vasiyette çok beğendiğim 'Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.' ifadesi geçiyor bende bu sözü kendime maksat alıyorum.
  • cevap vermek için iki gün mü düşündün bedelli yapacak olsam niye harp okuluna başvurayım ıq 10 heralde . yapmaması gerekir deyip kestirip attın o adamları da o makamlara getirmesinler o zaman boş konuşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katusha_ -- 9 Temmuz 2017; 20:15:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: katusha_

cevap vermek için iki gün mü düşündün bedelli yapacak olsam niye harp okuluna başvurayım ıq 10 heralde . yapmaması gerekir deyip kestirip attın o adamları da o makamlara getirmesinler o zaman boş konuşma

Sen ne mal bi adamsın ya he 2 gün düşündüm sana cevap yetiştirmekle uğraşmıcam askere git sonra anlicaksın zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.