Şimdi Ara

Harp Okulunda Kapının Önüne Koydular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son sene üniversite sınavına çalışıp kilo alınca puana bakılmaksızın eleniyorsun ordu çok saçma iş yapıyor gelenlerin çoğu da 70k üzeri

• Sadece sınav başarın degil baktıkları + boy kilo tablosu var hic baktın mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mentollü Kurşun kullanıcısına yanıt
    baktım da ordu akıl işi her ağırlık kaldıran gelmiş gelenler hiç iç açıcı değil ön sıralamalardaki herkes fazla kilo alıyor sınav dönemi
    Harp Okulunda Kapının Önüne Koydular
    tek ben şikayetçi değilim
  • ordu bitti beyler. 300 puan alan imam hatip ve meslek mezunları subay olacak ilerde...
  • gerçekten elenenleri otobüse bindirip kapıya bırakıp çıkış yaptırıp gönderiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: katusha_

baktım da ordu akıl işi her ağırlık kaldıran gelmiş gelenler hiç iç açıcı değil ön sıralamalardaki herkes fazla kilo alıyor sınav dönemi

Hile hurda donmezse onlarda sözlü mülakatta elenir sporu da iyi kötü herkes yapıyor ki zamanla zaten gelişecek o dambıl kaldırdı diye kimseyi subay yapmazlarlar normal sartlarda merak etme

Ayrıca yok ygs si soyle boyle biz çalıştık kilo aldık vs. gerçekten komik olmayın istersen ygs 1k olsun vücudun fit olsun adam sende komutanlık vasfı gormezse eler

Ha ayrıca harp okulları astsubay myolar vs. eskiye oranla bozuldu sacma sapan hale getirdiler hatta tasfiyeli arkadaşlarım da var anlattıkları seyleri de biliyorum bunlara sozum yok dogru

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    boy+ kilo tablosundan daha çnemlisi var,akp e yakın olman demedi demeyin,çok alavera dönecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizakbabaa

boy+ kilo tablosundan daha çnemlisi var,akp e yakın olman demedi demeyin,çok alavera dönecek

Yav orası ayrı o kısımda katılıyorum ama arkadasların dedikleri garip geldi bana

Kara Harp'ın taban puanı açıklanınca dediğimi anlayacaksın en kötü adamı 2 3 ay spor salonuna koy fit olur 2 3 ayda verilebilecek bir şey için bu kadar acımasız olunmaz
    ayrıca göz derecelerini arttırmışlar eskisi gibi değil onu yapan kiloyu da arttırır kara için 3 hava için 1 derece ikisini toplamı
  • quote:

Kara Harp'ın taban puanı açıklanınca dediğimi anlayacaksın en kötü adamı 2 3 ay spor salonuna koy fit olur 2 3 ayda verilebilecek bir şey için bu kadar acımasız olunmaz

Madem bu kadar istiyordun kusura bakma kıçını biraz kaldırsaydın o zaman bunu da düşünseydin iki tane ösym sınavında öbür adaylarda iyisin diye asil olarak yazılmayı mı bekliyordun?(torpil vs. islerini karıstırmadan diyorum bunu)

Ayrıca merak etme sen ben mezunum gecen sene yeteri kadar bu islerle uğraştım jandarma astsubay istiyordum ben ki gecen sene taban puan ygs5 de 295 mi neydi düşün yani durumu ona ragmen diyorum bunu puan her sey degil diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentollü Kurşun -- 5 Temmuz 2017; 17:44:18 >
    daha çok asker zehirlenir asker polisi vurur genelkurmay başkanının boğazı sıkılır
  • quote:

daha çok asker zehirlenir asker polisi vurur genelkurmay başkanının boğazı sıkılır

Kardesim ben bir gorusu veya partiyi savunmuyorum ama sende laftan anlamıyorsun o yüzden neyse artık sıkma canını içinde kalacaksa seneye bi daha girersin iyi günler başarılar

parti imasında bulunmadım dediğim şey 2 3 aylık bir şey için 20 30 yıllık bir şeyden mahrum bırakılıyor teşekkürler
  • hocam badem bıyık bırakıp "oyun böyüh yeğenim" diyecektiniz, kesin alıyorlar o zaman.
  • quote:

Yaptıkları yanlıs haklısın ama 2-3 ayda kusura bakma bi bok olmaz be kardeşim

• Kardeş kusura bakmayacaksın talibi çok uygun ölçülerde değilsen elenirsin.

70k vs demişsin yüksek puanlılar 19 temmuzda çağırıldı mülakatlara hava için.

Diğer bi görüş olan askeriyenin eski hali kalmadığı görüşünede kısmen katılıyorum.

• Vioman kullanıcısına yanıt
    19 haziranda ilk tercihi hava harp olanlar çağırıldı psikomotor testleri için havacıların yüksek puandan girdiğini biliyorum ben bin kişilik kontenjanlı kara harptan bahsediyorum helal olsun havacılara benim derdim başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katusha_ -- 5 Temmuz 2017; 20:51:10 >
  • Karacıyı bilmiyorum hocam. ben gittiğimde de boy kilodan çok kişi elendi (30 kişilik gruptan 10 kişi).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vioman -- 5 Temmuz 2017; 21:03:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.