Gitmek istiyorum aslında .. ama ne bileyim dar kafalı olmak gibi olmasın çocukça geliyor .. yani gidenlerle alay ediyorum falan ama canımda istemiyor değil .. siz gider misiniz ? gittiniz ise film nasıl ?
Those Who FeaR the Darkness have never seen what the light can do
Paladin öncelikle Medal Of Honor için yazdığım yazıya tek cevap veren insan olarak seni kutluyorum, sağol:))) Gerçi yine pilotumla beraber heryeri geziyoruz ama bitmedi meret!:))
Neyse, Harry Potter`ı Vcd`den izledim. Açıkçası çocuk filmi değil ama fantastik bir film olarak bakarsak, Yüzüklerin Efendisi kadarda şahane birşey değil tabiki. Vakit geçirmek yada biraz eylenmek için gidilebilir o kadar.
*** B.S.T ***
Sessizliğin içinde huzur bulduğunu unutma!
bence Harry Potter güzeL bir fiLm ewde izLedim Pc de we aLt yazıLıydı ama hoşuma gitti.. iLk fırsatta Sinema ortamında izLemek isterim.. bence sende bi izLe dostum.....
Hem bence kişi bir şeyi eLeştirmeden önce kendini biLmesi Lazım bi izLe eğer hoşna gitmezse formda tartışırız bu konu hakkında....
neden parasına yazık ediyormuş dostum florosan . bence vizyondaki bir çok fiLimden güzeL. ancak şöyLe bir sorun war ben zaten bu tarz fiLimLeri sewerim beLki senin zewkin bu değiLdir , saygıda duyarım. ancak bence insan sinemaya gitti diye parasını çöpe atmış oLmaz En azından gidip bi görmek gerek ...
SewgiLerimLe !!! ...
_____________ ------------- UCURTMALAR , RUZGAR KUWWETI ILE DEGIL, BU KUWWETE KARSI UCTUKLARI ICIN YUKSELIRLER !!! ... ------------- e-maiL : heykaptan@heykaptan.com ICQ : 129365055 ------------ http://www.heykaptan.com
kaptan florasanı kaale alma o sadece arasıra girip ortalığı karışıyor. Seni uyarayım.