Şimdi Ara

harry potter and the cursed child (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kitabı jk rowling değil jack thorne yazmış biraz kıllandım açıkçası. ama el mahkum harry potter bu okucaz. şimdi fantastik canavarlar filmi çıkacak onu beklitoz birde 5 film olucakmış. bu harry potter dünyası biraz geç ilerliyor. birde dr.stranc var ona mı gitsem fantatik e mi gitsem karar veremiyorum. sanırım ikisine birden gidemicem.
  • nemoberk N kullanıcısına yanıt
    Bu yeni kitap roman değil, tiyatro metini. Beklenti yüksek tutmazsak sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Gönül isterdi tabiki JK Rowling yazsın biz okuyalım. İsterse 2000 sayfa olsun. Sahi hani Harry Potter ansiklopedisi çıkacaktı? Nerede kaldı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kasım da çıkıcak deniyordu şimdi baktım siteye 4 kasım da kargo zamanı diyor kitabın çıkışı 1 gün sarktı mı? bilen var mı?
  • Benim kitap bugün geliyor şükür ve bence en ucuzu kitapyurdu.
     harry potter and the cursed child

• Valla ben araştırdım hiç beğenmedim.

Bence hogwarts kurucularının hikayelerini anlatan bir romanı olmalı artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

Benim kitap bugün geliyor şükür ve bence en ucuzu kitapyurdu.
     harry potter and the cursed child

Geldi mi hocam? Geldiyse nasıl ilk izleniminiz? Benim ki pazartesiye kaldı.

• Iphigeneia I kullanıcısına yanıt
    Geldi hocam. Bu gece kitabı bitirmiş olurum büyük ihtimal. Sırf meraktan. Yoksa bi JK Rowling kitabı gibi değil. Harry Potter serisinde her kitap bir sene demekti. Bunda seneler su gibi geçiyor. Bir de şimdiden Fred ile George'un eksikliğini hissetmeye başladım. Bitirince tekrar yorum yazarım.

• quote:

Geldi hocam. Bu gece kitabı bitirmiş olurum büyük ihtimal. Sırf meraktan. Yoksa bi JK Rowling kitabı gibi değil. Harry Potter serisinde her kitap bir sene demekti. Bunda seneler su gibi geçiyor. Bir de şimdiden Fred ile George'un eksikliğini hissetmeye başladım. Bitirince tekrar yorum yazarım.

Bekliyorum yorumunuzu ^^
    Spoiler vermek istemiyorum. Kısaca şöyle diyeyim. Kitabın üstünde yazan JK Rowling yazısını hiç görmemiş gibi yapın. Ama yine de kitabın yarısını sevdim. Şu da var ki bu kitap roman değil keşke roman olarak çıksaydı bi değişik oldum. Sorunuz varsa cevaplarım.

• evet kitap dün saat 17:30 sularında elime ulaştı ve 22:00 sularında bitirmiş bulunmaktayım.
    kitap bir roman değil ve çok hızlı başta sağma gidiyor. spoiler olmaz herhalde şöyle söyliyim voldemort taraftarları voldemort u karanlık lord değil direk voldemort olarak bahsediyor. bu yüzden rowling tarafından değil de başka birinin yazdığı çok belli oluyor. bu tiyatroyu kitaplaştırmak yerine videoya çekip yayınlasalar daha iyiydi.
    böyle sahnede izlemeyip baştan savma okuyunca çok yavan kalıyor. sanırım bu kadar eleştirmelerinin sebebi bu. bunu sahnede tiyatro efectleri ile izlesek eminim herkes etkilenirdi.
  • quote:

Spoiler vermek istemiyorum. Kısaca şöyle diyeyim. Kitabın üstünde yazan JK Rowling yazısını hiç görmemiş gibi yapın. Ama yine de kitabın yarısını sevdim. Şu da var ki bu kitap roman değil keşke roman olarak çıksaydı bi değişik oldum. Sorunuz varsa cevaplarım.

Tiyatro metni değil mi? Geldiği gibi bitiririz o zaman Kitap hangi zaman aralığında geçiyor bir de? Spoiler yerim diye hiç araştırmadım internetten

Aynen bak. Şimdi hangi zaman aralığı olduğunu söylersem direk spoiler olur. Tek şunu diyeyim. Başrolde Albus ile Scorpius var.

• quote:

Aynen bak. Şimdi hangi zaman aralığı olduğunu söylersem direk spoiler olur. Tek şunu diyeyim. Başrolde Albus ile Scorpius var.

Teşekkürler hocam cevaplar için. ^^ Her ne kadar Rowling yazmasa da heyecanla bekliyorum kitabın gelmesini. Zira uzun zamandır Harry Potter açlığını dindirecek bir malzeme gelmiyor.
    Önemli değil. Aynen hocam o açlık geçmesi için baştan tekrar okuyorum arada :)) Harry Potter dünyasını tekrar hayal etmek bile çok güzel bir duygu. Şahsen ben kitabı almasam meraktan ölürdüm sanırım :) Bloguma spoiler içeren ve içermeyen bir yazı yazıyorum istersen oradan da bakabilirsin.

• maybe4you kullanıcısına yanıt
    Kitaplarını defalarca okudum, her ne kadar filmleri kitaplar kadar güzel olmasa da onları da defalarca izledim hala arada canım istiyor
    Kitap,dizi,film vs. şeylerde fazla şey bilmeden içine dalmayı daha çok seviyorum. Kitabı bitirince spoilerlı olanı okurum. ^^
  • Çokmu tiyatro tadında ? fiyatıda uygun benimde alasım var ama roman havasını yakalayamazmıyız ?
    Filmleri sadece bir kere izledim. Kitaba sadık kalmadığı için. Ama kitaplara gelince benden daha delisi yok derdim, meğer varmış. Yine de hatırı sayılır bir Harry Potter uzmanıyım :)) onedio Harry Potter testi yapmış. Testi hazırlayanlar Harry Potter'ı bilmiyor :))))

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    Roman havasının zerresi yok hocam. Kitabın üzerindeki J.K. Rowling ismi yokmuş gibi okuyun benden söylemesi.

• maybe4you kullanıcısına yanıt
    Öyle tabii kitaptaki çoğu bölümü hiç ediyorlar genelde. Fakat filmleri izleyip mekan olsun,karakterler olsun vb. şeylerle ilgili görsel destek almak kitabı okurken hayalini daha iyi kurmamı sağlıyor. O yüzden severim genelde kitap filmlerini. ^^
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.