Şimdi Ara

harry potter and the cursed child (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Ay Sonu TÜRKÇE Olarak Gelse Keşke Hocam :/ Merak İle Bekliyoruz Bakalım.. Film Çıkacak Mı Acaba?
  • Muhtemelen çıkarmayı düşünüyorlar ama yinede kesin birşey söylemiyorlar.

harry potter and the cursed child
  • Yahu bilgi veremiyoruz nedir. Diğer tüm kitapları sen çıkardın bunu da cıkarıcan ver bir tarih işte.
  • Banada öyle geliyor hocam, belki de ilgiyi yokluyorlardır diyorum ama Harry Potter'dan bahsediyoruz. İlginin yüksek olduğu gayet açık.
  • Diğer kitapları YKY'nin çıkarması bununda YKY'nin çıkaracağı anlamına gelmez hocam. Bir anlaşma falan varsa linkle beraber belirtmeniz iyi olacaktır. Ayrıca eski çevirmenleri bağlamaya çalışıyorlarsa ondan da bu kadar uzun sürüyor olabilir.
  • d&r a bakan oldu mu gelmiş mi kitap? birazdan bakmaya gideceğim geldiyse alacağım direk
  • Kitap bugün çıkıyor, epub versiyonu düşmüş nete. Bütün seriyi okumuş biri olarak beğenmedim kitabı. İyi ki almadan önce netten bakayım dedim yoksa 80 küsür lira çöpe gidecekti boş yere.

Sahne oyunu olarak yazılmış, ilk kitaptan daha çocuksu. Bir seriye başlangıç kitabı olabilir belki ama asla tamamlayıcı bir kitap değil. Hiçbir bilgi, ekstra içerik yok. Bir hikaye ve içinde eski seriden karakterler var.

Bence para verip almaya değmeyecek bir kitap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  harry potter and the cursed child
  • Cypon kullanıcısına yanıt
    E-pub versiyonu Türkçe değil dimi hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

E-pub versiyonu Türkçe değil dimi hocam ?

Değil ama çok basit bir ingilizcesi var. Lise ingilizcesi ile okursun. Ama harcadığın vakte değer mi orası meçhul

• çok değerli d&r 1 inde aldığım kitabı yollayamadı hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: EverettZ15

harry potter and the cursed child

gözümüz aydın umarım gerçekten yakın bir tarih olur.
  • kitabı çoğu kişi beğenmemiş anladığım kadarı ile fakat benim anladığım eski kitaplara göre çıtayı pek yükseltmemesi işi bozmuş.
    bence rowling in artık 11 yaşındaki bir çocuğu kimsenin kale almıcanı anlayıp aynı dünyada bir yetişkin serisi yapmalı. böyle mesela bakanlığa yeni girmiş bir seherbazın başından geçen ve farklı mekanlarda işlenen gizem dolu hikayeler gibi.
    not: baş kahraman illa harry olmak zorunda değil.
  • by-ko kullanıcısına yanıt
    Size katılıyorum. Sanderson'un Sissoylu serisinde -kendisini tamamen büyücülük ve sihirbazlığa odaklamayan bir seri- bu doğa-üstü sanatlarda daha iyi çıkardığını görüyorum ki, Orta-dünya'nın yanında HP sadece Frodo'nun bir saç teli olarak kalır.
  • Türkçe çevirisi ne zaman çıkar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Choqo

Türkçe çevirisi ne zaman çıkar?

1 yada 2 aya çıkar.
  • evet türkçesi ön siparişe açılmış d and r da şimdilik ince kapak 16 küsür tl ve 360 sayfa.
  • nemoberk N kullanıcısına yanıt
    Kitabın çıkış tarihi 3 kasım. Ben kitapyurdundan sipariş verdim. 10 gün kaldı, sonra kargoya verirler kitabı

• maybe4you kullanıcısına yanıt
    ben de d and r dan sipariş verdim yanlış hatırlamıyorsam d and r kitabı daha iyi paketliyordu kitapyurdu na göre ama pek farketmez tabi.
  • ben de yürüyen ölüler çizgi romanları sipariş ederken gördüm ön siparişi açılmış. hemen geçtik bakalım beklemedeyiz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.