Şimdi Ara

Harry Potter dünyasında geçen Fantastic Beasts 2'den ilk fragman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tüm zamanların en sevilen kitap ve film serilerinden Harry Potter'ın beyaz perdedeki yolculuğu Fantastic Beasts filmleri ile devam ediyor. J.K. Rowling'in yarattığı büyülü dünyada geçen Fantastic Beasts serisinin ilk filmi, 2016'da vizyona girdi ve Harry Potter hayranları tarafından ilgiyle karşılandı. Serinin ikinci filmi olan Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald ise bu yıl sinemaseverler ile buluşacak.

Kasım ayında vizyona girecek The Crimes of Grindelwald için tanıtım çalışmalarına başlayan Warner Bros, filmden ilk fragmanı ve posteri yayınladı. Serinin New York'ta geçen ilk filmi Amerikalı büyücü ve cadıların dünyasına ışık tutarken, devam filminde Newt Scamander ve arkadaşları Paris'in yolunu tutacak.

Voldemort'tan önce büyücülük dünyasının en büyük kabusu olan Gellert Grindelwald (Johnny Depp)'ı yakalamak için zorlu bir maceraya atılan Newt ve arkadaşları, bu amaç doğrultusunda genç Albus Dumbledore (Jude Law)'un da yardımını isteyecek.

Senaryosunu J.K. Rowling'in kaleme aldığı Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'un yönetmenliğini, hem ilk Fantastic Beasts filmini, hem de son dört Harry Potter filmini yöneten David Yates üstleniyor. Filmin başrollerinde Eddie Redmayne, Jude Law ve Johnny Depp'e Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Zoe Kravitz, Ezra Miller, Callum Turner ve Claudia Kim eşlik ediyor.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, 16 Kasım'da vizyona girecek.

• Gryffindor vb. 4 büyük büyücünün film serisi yapılsa hepsini altüst eder yeminle...

niye bunları yapmıyolarda böyle saçma sapan işler çıkarıyolar anlamadım bu beats filmini bi sevmeyen benmiyim ? bu son beats filmide hayal kırıklığı gibi olcak bakın görün...

• Ezra miller.. Sinema sektörü hep belli bir zümreye rol veriyor !!

• dere.beyi kullanıcısına yanıt
    ah bi anlayabilsem. neyin kafasıyla iş yapıyorlar çözemiyorum.
  • yine bomba gibi geliyor. gaza geldim. spoiler yememek için sonraki fragmanları izlemeyeceğim. Bu teaser yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: dere.beyi

Gryffindor vb. 4 büyük büyücünün film serisi yapılsa hepsini altüst eder yeminle...

niye bunları yapmıyolarda böyle saçma sapan işler çıkarıyolar anlamadım bu beats filmini bi sevmeyen benmiyim ? bu son beats filmide hayal kırıklığı gibi olcak bakın görün...

yanlız değilsin
  • saçma sapan film. o kadar konu var. arkadaş çek voldemortun hayatını. çek 4 büyükleri. çek Dumbledore yi gençliğini filan. ne çekersen çek ilk filmden de muhtemelen gelecek 2. filmden de iyi olur. ilkini sinemada izlemedim bunuda izlemem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk film nasildi? izlenir mi?

• dere.beyi kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katılıyorum. İlk film çıkmadan önce Harry Potter Prequel geliyor denilince heycanlamıştık, Voldemortun oluşumu Dumbledore gençliğini falan göreceğiz diye, çıka çıka fantastic beast çıktı. İlk filmi evde izledim iyi ki sinemaya gitmemişim hayal kırıklığıydı benim için bununda farklı olacağını sanmıyorum.

• aslında kitaplarda gayet yer alıyor Grindelwald Dumbledore çekişmesi şahsen kitapları okurken hep merak etmişimdir ayrıntılı olarak aralarında ne geçti diye ama hiçbir zaman tam net cevapları vermemişti Rowling bu konu hakkında. Bence bu seri bitince 4 büyükleri de anlatan bir film yapar WB
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.