Şimdi Ara

Harry Potter Fan Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konusu

Harry Potter, 10 yıl boyunca hiçbir zaman sevemediği Petunia teyzesi, Vernon eniştesi ve nefret ettiği ahmak kuzeni Dudley ile yaşamak zorunda kalmıştır. Anne ve babasının bir trafik kazasında öldüğünü sanan Harry, Hogwarts'da Anahtarların ve Toprakların Bekçisi Rubeus Hagrid'in verdiği mektupla başlayan olaylarla durumun böyle olmadığını anlayacaktır. Harry'nin Muggle (büyü-dışı) doğumlu cadı annesi Lily Potter ve büyücü babası James Potter, Harry daha bir yaşındayken Voldemort tarafından öldürülmüşlerdir. Harry, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'na hiç başvurmamasına rağmen oradan kabulü gelmesiyle kendisinin de bir büyücü olduğunu anlar. Yedi sene boyunca okuyacağı bu gizemli ve devasa okulda onu bekleyen birbirinden tehlikeli ve heyecanlı serüvenlerle daha ilk senesinde becerikli bir büyücü olup çıkar ve olaylar heyecanlı bir şekilde Harry'i kaderine sürükler.

Harry Potter Fan Kulübü

Sırasıyla Filmler

Harry Potter ve Felsefe Taşı
    Harry Potter ve Sırlar Odası
    Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
    Harry Potter ve Ateş Kadehi
    Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
    Harry Potter ve Melez Prens
    Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1
    Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2

Bu başlık altında Harry Potter hayranları olarak sohbet edebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lerka1095 -- 19 Şubat 2014; 20:37:58 >

• efsane film çok severim
  • İzledikten sonra birkaç gün boyunca etkisinden çıkamıyorum. Kitaplarını okumadım daha. İnşallah alıp başlayacağım bir gün.
    Devamı yazılabilir ama niye yazmıyorlar anlamıyorum.
    Yukarı alalım bakalım konuyu.
  • Ilk filmini izledim sadece. kitabini okudugumdan midir nedir hic hayalimde kurdugum gibi cikmadi ilk film ilkini sevmeyince seriye devam edemedim. Cok mu sey kaçırıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitaplarını ikişer kez okudum. Filmlerini sayısız kez izledim. Film izlemeye kitap okumaya bu seriyle başladım. Tam benim dönemimde olduğu için bu seri ile büyüdüm. Bende yeri çok farklıdır.

• Yeri ayridir.

• Büyük hayranlarından biride benim. Yeri gerçekten farklı.
  • 20 21 yasındayım 6.sınıfta basladım kitaplarını okumaya bana kitap okumayı sevdirdi defalarca okudum ama filmlerini sevemedim öyle ahım şahım değiller gene de izlerdim harry potter bir baskadır yeri hep ayrıdır severus snape albus dumbledore ki hep uzun adı ile söylerdim Yani çok iyidir kısaca önerim kitapları filmlerde olmayan çok sey var

• Kitapı kadar hiçbir film iyi olamaz tabiki ama filmleri nasıl sevmezsin ben seri bitince ağlıyodum nerdeyse ya
  • 8.sinifta aşık olduğum kız da bunu seviyordu, bende hayraniyim tabi serinin şimdi üniversiteye başladık

• hala serinin yarısını seyretmedim
  • Yazacak bir yer bulamadim buraya yazayim

Ilk filmi felsefe tasini izledim de adamlar 10 numara film yapmis.

Nasil bitti anlamadim ekrana kilitledi resmen.

Hain'in kekeme profesor cikmasi guzel ters koseydi ama keske harry ile snape'in sahnesi olsaydi. film boyunca harry adami sucladi meger adam onu koruyormus.

Filmin en saglam karakteride hagrid'di bence aa pardon bunu soylememeliydim.

• Harry Potter serisiyle çocukluğumuzun daha güzel geçmesini sağlayan Daniel Radcliffe, bugün 35 yaşına girdi.

Harry Potter Fan Kulübü
  • Harry Potter serisinin Profesör McGonagall'ı Maggie Smith, hayatını kaybetti.

Harry Potter Fan Kulübü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.