Şimdi Ara

Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
43
Favori
47.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cyberpunk 2077 kadar olacağını zannetmiyorum hocam. O zirveyi oynamıştı hatta bize gösterdikleri ta ilk oynanıştan tutunda duyuru fragmanından geçen zamana kadar ellerinde birşey olmaması, Şirket içerisinde ki Yönetimin farklı kararlar alması, kısacası çatırdaması oyunun ne denli sıkıntılı çıktığının kanıtı gibi.

Burada ise arkada ki geliştirici ekip oyunlarını her defasında bizlere nelerin getireceği. Neler sunacağını az buçuk fikir sahibi olmamızı sağlıyor.

Optimizasyon ve Hikaye anlamında iyi oldukları taktirde oyuncular gerekli geri dönüşleri yapacağını düşünüyorum. :)

Eski nesil konsol olayı aslında çok muallakta kalan bir olay. Çıkışında PS4 / PS5 yani cross-gen olacak dendi. Sonrasında sadece yeni nesil için çıkacak dendi.

Son olarak öyle baskı gelmiş olacak ki önce ki nesil içinde tekrardan elden geçiriliyor oluşu akıllara geliyor.

Sorunsuz ve stabil olarak oynayacak kesim PS5 / XSX ve PC tarafı. olarak ön görülebilir şahsen. :)

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Öyle gözüküyor, normalde planım PS4'de oynamaktı ama görünüşe göre en iyisi beklemek.

• Pre order a neden açılmadı daha..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Bir kaç güne açılır hatta bazı arkadaşlar ps4 üzerinde açıldığını söylemişti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

ps4 versiyonu 800 lira ve ps4/ps5 versiyonu içeren deluxe sürüm 1100 lira bu 2 sürüm ön siparişe açık. sadece ps5 sürüm ön siparişe açılmadı henüz. xbox tarafıda aynı fiyatlar ve aynı şekilde ön siparişe açık ordada tek yeni nesil versiyonu yok. umarım deluxe sürüm satmak için yapılan bir taktik değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Store da göremiyorum ama. İstek listesinde hala..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan açıldı ön sipariş

• Ön siparişe açıldı

Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023

• İstek listesindeki oyun ön siparişe açıldı diye bildirim geldi ama sadece standard sürüm var 899 TL. Deluxe almak lazım bu oyunu çünkü 3 gün erken erişim var.

• vay arkadaş. 899tl. o kadar "yıl" bekledik. bi o kadar daha fiyatın düşmesini beklicez (kardeşlikten tabi)

• Ps4 sürümünûn kötü olacağını düşünmüyorum, ileri tarihte çıkması bence tamamen satış stratejisi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1000'in altındaysa ya insaflı davranmışlardır, ya yanlışlık vardır. Basalım hemen Pre-Order, kaliteli duruyor videolar.

• Xboxtan 200 tl daha uygun olması bir kıllandırmadı değil… pahalılanmasına karşın pre-order basmak şart oldu. En kötü iptal ederiz kötü reviewlar görürsek

• Pc ye mi alsam ps5 e mi düşüncesi. Hangisinden daha çok keyif alırım diye düşünüyorum. Pc de ilerde güzel modlarda çıkabilir kararsızım. Ne önerirsiniz ?

• Hadi şapka ve 72 saat önce erişim neyse de karanlık sanatlar paketi önemli yer almıyor muydu oyunda?

• Bu oyun için çok aradayim patates çıkma ihtimali de var efsane olma ihtimali de yani ön sipariş yapsak bir dert yapmasak bir dert dil desteği de yok bence düşünülmeli alınırken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 20 Aralık 2022; 9:22:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Callmemuhsin kullanıcısına yanıt

fiyat iki platformda aynı hocam

eski nesil 800

yeni nesil 900

deluxe 1100

• önlerden yerimizi alalım 😀 geriye 48 gün beklemesi kaldı ⏳

• oyunun dünyası çok hoş duruyor ama son yayınlanan yarım saatlik gameplay videosu hypeımı biraz söndürdü.

Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023Hogwarts Legacyyoutube
    Join Game Director Alan Tew, Systems Designer Mekenzy Toner, Community Manager Chandler Wood, and special guest Community Host Ben Snow in this all new look at #HogwartsLegacy. In this gameplay showcase, our hosts will take you through a new look at broom flight and traversal, advanced combat, and an introduction to the Room of Requirement. Always be the first to get #HogwartsLegacy news at go.wbgames.com/HogwartsLegacy Connect with Hogwarts Legacy online: Twitter: https://twitter.com/HogwartsLegacy Facebook: https://facebook.com/HogwartsLegacy Instagram: https://instagram.com/HogwartsLegacy Discord: Discord.gg/HogwartsLegacy #WizardingWorld #WBGames #AvalancheSoftware
    https://www.youtube.com/watch?v=WS4qPq20aVo&t=925s

anladığım kadarıyla oyunun anlatmaya çalışacağı bir hikaye olmayacak. bu durum biraz sıkıntılı, Rpg elementleri olacağı söyledi ama hikayesiz bir oyunda Rpg elementleri olsa ne olmasa ne gibi duruyor. oyun karakter diyaloglarından çok açık dünyası ve kozmetik değişimleri ile öne çıkıyor sürekli.

combatı zaten nasıl farklılaştıracaklar asa ile büyü yaptığımız bir oyunda bilemiyorum. combat kısmı da ayrı bir tartışma konusu. uzun oynanışta çabuk sıkacak bir combat sistemi var gibi gözüküyor şimdilik.

özetle gösterilen videolarda halen aradığımı bulamıyorum. dediğim gibi özellikle son video beni baya düşürdü. Hogwarts'da sims oynuyor gibi hissettim. umarım oyun kozmetik satarak Harry Potter fanlarının cüzdanını boşaltmaktan fazlasını yapıyordur. gerçi Delux edition'a 72 saat (3 GÜN) önceden açılan bir oyunun savunulacak hiç bir tarafı yok, bu ayrı seviye aç gözlülük. oyunun iyi olmasını istesem de bu tarz çakallıkları görünce sağlam bir tokat yemesini istiyorum oyunun.

• Geçtiğimiz aylarda merak etmiştim 60 fps modu olacak mı diye. Hem fidelity hem de performance modu olacakmış. Belki kaçıranlar için yazayım.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.