Şimdi Ara

Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
679
Cevap
43
Favori
47.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ha pardon hocam ben xbox series versiyonunu görmemişim, direkt lüks sürümüne bakmışım 🙏👍👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çocukluğumdan beri Harry Potter fanıyım. Oyun ilk duyurulduğunda "Kullandığım bilgisayar hayatta kaldırmaz, artık oynanış videoları ile yetineceğim." diye düşünmüştüm. 1.5 ay önce aniden konsol almaya karar verdim ve zar zor alabildim. Böylece bu oyunu oynama hayalime de yaklaşmış oldum. Ülkenin ekonomisi malum, sonradan fiyat fırlarsa diye ön siparişten almak istedim. Şansa PS5 gruplarından tanıştığım bir arkadaş da alacakmış. Birini daha buldu 3 kişi ortaklıkla deluxe'un siparişini verdik bakalım. Umarım Cyberpunk gibi büyük bir hayal kırıklığı yaratmaz da keyifle oynarız. Ben oyundan biraz umutluyum, Cyberpunk kadar kötü olacağını sanmıyorum. Zaten eski kötü Harry Potter oyunlarını bile severek oynamış biri olarak oyun ortalama seviyede çıksa da severek oynayacağıma emin gibiyim Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 

• Deluxe farkı sadece kozmetik mi olacak? karanlık sanatlar dediği sadece kozmetik mi yoksa ekstra başka şeyler de var mı kesin bir sonuca ulaşan var mı?

• LBJ_23 kullanıcısına yanıt

en büyük artısı ps4&ps5 versiyonları içermesi ve 3 gün erken erişim diğer şeyler kozmatik gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dönemde single oyunun işi zor cidden. Sağlam içerik lazım ki kendini oynatsın. Skyrim, Witcher 3, RDR2 gibi bir Dünya şart.

Eğer oyun tamamen kara tarafı seçmemşze izin vermezse cidden büyük hayal kırıklığı olur sanırım şehire falan gidemeyecdğiz oralarda da mugglelara saldırma özgürlüğü olmalı. Sirius Black gibi dönüşüm geçiren biri olabilmeliyiz vs bir sürü içerik olabilir bunu nasıl yedirdiler şu an bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 21 Aralık 2022; 18:22:13 >
  • Her ne kadar büyük bir Harry Potter hayranı olsam da elim pre-order yapmaya gitmiyor. İncelemelere göre alırım diyorum ama umarım fiyat yükselmez bu sefer de.

• Oyuna dair hikaye detayları paylaşıldı mi yani neye kime karşı savaşacağız neyi anlatıyor ana teması ne bunlar hakkın da pek birşey öğrenemedik çok aradayim şu oyun için bana niyeyse patlayacak hissi veriyor umarım yanılırim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Ben de aynı şekilde hikayeye dair detayları merak ediyorum. Ön sipariş ile alasım var ama değer mi karar veremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Responsive07

Ben de aynı şekilde hikayeye dair detayları merak ediyorum. Ön sipariş ile alasım var ama değer mi karar veremedim.

Potter dünyasına hayranım ama amalar çok hocam bilemedim valla

Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023
    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023hogwarts legacy
    Hogwarts Legacy
    https://www.hogwartslegacy.com/en-us/faq

Q: What is the original story of Hogwarts Legacy?

A: Players will experience life as a student at Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry in the 1800s as they embark on a dangerous journey to uncover a hidden truth of the wizarding world. They will grow their magical abilities by mastering spells, brewing potions, taming magical beasts and more.

Translate çeviri;

S: Hogwarts Legacy'nin orijinal hikayesi nedir?

C: Oyuncular, büyücülük dünyasının gizli bir gerçeğini ortaya çıkarmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkarken, 1800'lerde Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'nda bir öğrenci olarak hayatı deneyimleyecekler. Büyülerde ustalaşarak, iksirler hazırlayarak, büyülü canavarları evcilleştirerek ve daha fazlasını yaparak büyülü yeteneklerini geliştirecekler.

Ayrıca oyunun Harry Potter ile pek alakası yok.

Altındır: "Hogwarts Legacy hikayesi, bizi Harry Potter kitaplarındaki olaylardan 100 yıl öncesine, 1800'lerin büyücülük dünyasına götürecek."

Hikaye beklentisi ile alanlar hayal kırıklığına uğrayabilir. Ama hikaye çok önemli değilse evren gerçekten çok güzel gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 22 Aralık 2022; 12:23:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

hogwarts legacy
    Hogwarts Legacy
    https://www.hogwartslegacy.com/en-us/faq

Q: What is the original story of Hogwarts Legacy?

A: Players will experience life as a student at Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry in the 1800s as they embark on a dangerous journey to uncover a hidden truth of the wizarding world. They will grow their magical abilities by mastering spells, brewing potions, taming magical beasts and more.

Translate çeviri;

S: Hogwarts Legacy'nin orijinal hikayesi nedir?

C: Oyuncular, büyücülük dünyasının gizli bir gerçeğini ortaya çıkarmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkarken, 1800'lerde Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'nda bir öğrenci olarak hayatı deneyimleyecekler. Büyülerde ustalaşarak, iksirler hazırlayarak, büyülü canavarları evcilleştirerek ve daha fazlasını yaparak büyülü yeteneklerini geliştirecekler.

Ayrıca oyunun Harry Potter ile pek alakası yok.

Altındır: "Hogwarts Legacy hikayesi, bizi Harry Potter kitaplarındaki olaylardan 100 yıl öncesine, 1800'lerin büyücülük dünyasına götürecek."

Hikaye beklentisi ile alanlar hayal kırıklığına uğrayabilir. Ama hikaye çok önemli değilse evren gerçekten çok güzel gözüküyor.

Challenge gibi oyun olacak sanki 😅

Benim kafamda ki bir diğer soru işareti de oyunun geliştiricisi Avalanche Software. Önceki işlerine bir baktım.

Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023

Hogwarts Legacy öncesi adam akıllı işleri yok. Stüdyonun arkasında WB Games desteği olsa da yıllardır AAA oyun yapmamış bir firma nasıl bir iş çıkaracak bilemiyorum.

• Harry potter büyücülük okulu yapmışlar. O evreni dizayn etmişler. Okul içi ve çevre dizaynı karakterler güzel elbette. Ama hikaye yok yada çok az, kombat gene az. Yani o evreni seven anca alabilir. Yoksa alınmaz bence.

• Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023
    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023Nightly Nerdtwitter
    “NEW HD clip from CCXP 😍#HogwartsLegacy”
    https://twitter.com/Nightly_Nerd/status/1605971233509724161
  • Değecek mi emin değilim ama Deluxe Edition ön siparişi verdim. Beklentim büyük, umarım hayal kırıklığına uğratmaz.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023
    Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023Hogwarts Legacytwitter
    “Set things ablaze with Incendio. #HogwartsLegacy”
    https://twitter.com/HogwartsLegacy/status/1610697740597760006
  • Aslında almayacaktım ama yaklaştıköa fikrim değişti, ortak bulursam preorder yapacağım ben de

• Ps5 ön indirme tarihi kaçtı ?

• BayMizan kullanıcısına yanıt

deluxe sürüm aldıysanız 5 şubatta ön indirme başlar 7 şubatta oyun açılacak. standart sürüm ise 8 şubatta indirip 10 şubatta oyun açılır

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.