Açık Dünya, Rockstar olmadığı sürece güvenemiyorum beklerim almam diyordum ama reddit bakınca yine geldik gaza. Gerçi almasak çıktığında daha pahaloya alacağız ya da pri hesap kovalarız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Harry Potter : Hogwarts Legacy | PS4 - PS5 ANA KONU - 10 Şubat 2023 (19. sayfa)
-
-
Indirmek için son iki gün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrulamış olayım. Dediğiniz gibi PS4 çıkışına süre var, alıcısı biraz daha az olur.
-
Deluxe'e 3 gün önceden erişim yüzünden halen acayip kılım geliştiriciye. Bu sürede youtube, twitch her yer spoiler dolacak. Oyunu bitirecek millet.
70$, 75€ veren üç gün boyunca oynayanlara bakacak, spoilerdan kaçınmaya çalışacak öyle mi? Nedeni de (80$, 85€ vermediği için) Terbiyesizlik ve açgözlülük bu. Sanki kendini kanıtlamış bir geliştiricisin de bir de böyle fazladan para istiyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 3 Şubat 2023; 18:54:29 > -
madem standartta veriyordu ne diye ayrı satıyorlar deluxe satmak için insanları kandırdılar ozaman şikayet etsek yeridir
-
Evet, sonradan eklemeleri bana kalırsa da saçmalık.
-
Oyun umarım patlamaz, beklentimiz hayli arttı zira.
-
Switch tarihi netleşti mi?
-
25 temmuz
-
Patlamaz. Olumsuz bir eleştiri duymadım şimdiye kadar. Örneğin forspoken her halinden belliydi. Animasyonları, vuruş hissi filan çok kötü geliyordu videolarda bile. Demosunu oynadığım anda videolarda hissettiklerimi hemen doğruladım. Hogwarts legacy'de böyle birşey hissetmedim izlediğim hiçbir videoda. Yine de büyük konuşmamak lazım ama ben 2023'e damga vuracağına inanıyorum bu oyunun...
-
Oyunun tabi ki diğer açık dünya oyunlarından kopya detayları mevcut her oyunda olduğu gibi, bambaşka bir şey demememişler bu yüzden bir rdr ya da elden ring açık dünyası bekleyemeyiz ama yine de piyasada olan diğer açık dünya oyunlarından daha eğlenceli duruyor. Combatın keyifli olduğu orta da 🧹 ile açık dünya da dolaşmak ayrı keyif verecek bana. Ana hikayede güzel olursa 8.5 ortalama bekliyorum görelim bakalım 3 gün kaldı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bekleyeceğiz artık
-
Konudan uzağım epey. Şimdi standart sürüm 899’lık olanı aldığımızda ps4te ne zaman bu oyunu oynayabileceğiz? Ps5 ve ps4 aynı tarihte oynanmaya başlamayacak mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ps4 4 nisanda çıkacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
hocam bunu redditte dile getirdim, herkes memnun bu durumdan, hala şaşkınım ne diyeyim. millet bu durumu savunuyor da. arkadaşlar deluxe edition alanlar 3 gün erken oynamıyor, standart alanlar 3 gün geç oynuyor, warner bros gibi bir şirket bunun ekstra parasına düşmüş durumda ne diyeyim. buna tepki bence yeterince gösterilmedi, ilerde böyle daha fazla oyun görürüz artık. biri 3 gün için 10 dolar ister gider diğeri 1 aya 2 oyun parası ister ve ikna oldum ki oyuncu milleti buna ses çıkarmaz.
-
skin manyağı yeni nesil oyuncular ve marka fanları laftan anlamaz.
HP fanlarına denk gelmişsin büyük ihtimal. aklı başında, sağlıklı düşünen ve kendine oyuncu diyen birinin bu durumu savunmaması lazım.
şahsi görüşümdür. WB Games yayıncılığını yaptığı oyunların kalitesi ile ikinci SquareEnix olma yolunda hızla ilerliyor.
* Back 4 Blood
* Gotham Knights
* Hogwarts Legacy ???
* Suicide Squad: Kill the Justice League
co-op ve sadece parayı hedef alan oyunları pushluyorlar. Hogwarts Legacy'yi merakla beklememe rağmen halen gördüklerim beni tatmin etmedi. bu üç kuruş için yapılan çakıllıklar da olunca baya baya hype treninden indim ben. büyük ihtimal 7,5-8 arası bir puan alacak oyun incelemelerin ortalamasında. ama yılların getirdiği bir Harry Potter evreninde geçen oyunun hasreti var büyük bir kitlede. o yüzden sağlıklı puanlamalar gelecek mi bilmiyorum. ciddi bir tayfa aşırı hypelı. ama şuna eminim Suicide Squad'da garanti patlayacak.
ana konudan saptım biraz ama özetle WB Games'in yayınladığı oyunlara da ben pek güvenmiyorum artık. dikkatli olmakta fayda var.
-
evet hocam, redditte genelde oyun çıkmadan önce oyunun konusunda olan insanlar baya toxic oluyor, bunda bir sorun görmüyormuş arkadaşlar... benim bu oyundan hala umudum var ama incelemeleri bekleyeceğim. dediğiniz gibi warner brosun yayınladığı oyunlara ekstra dikkatle yaklaşmak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
deluxe aldım bende. ne zaman açılıyor indirme yarın mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X