Şimdi Ara

Harry Potter: Hogwarts Mystery indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Harry Potter macerasını yeniden yaşatacak olan Harry Potter: Hogwarts Mystery oyunu indirmeye sunuldu. RPG tarzındaki oyun Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'na katılmanızla başlıyor.

Harry Potter: Hogwarts Mystery neler sunuyor?

Okula katılmanızı isteyen mektuptan sonra başlayan hikâye oyuncuyu yönlendirecek tarzda hazırlanmış. Farklı görevleri yerine getirerek okulun en iyi büyücüsü olmak için çalışıyorsunuz.

Ayrıca Bkz.DonanımHaber iOS uygulaması AppStore’da yayında!

Geleneksel okula katılım töreni ve sihirli şapkanın onayından sonra bölümünüzü seçiyorsunuz ve oyun boyunca kazanacağınız veya kaybedeceğiniz puanlar bölümünüzü yarışta sıraya sokuyor.

Görevleri yaparken pek çok noktada karar vermeniz gerekiyor ve bu da size puan kazandırıyor. Büyüler öğrenmek ve iksirler hazırlamak oldukça önemli zira ilerleyen zorlu görevlerde sıkça kullanıyorsunuz.

Profesör Dumbledore, Snape gibi pek çok ikonik karakterin ilerleyişe göre ortaya çıktığı oyun filmin hikayesi ile benzer bir çizgi izliyor. Harry Potter: Hogwarts Mystery oyunu ücretsiz.

• Oleey, wingardium leviosa!

• Açık dünya oyunu olmadığını söylüyorlar. Ben de sims tarzı istediğimiz yere gidilen bir oyun zannetmiştim. :(

• patates
    Harry Potter: Hogwarts Mystery indirmeye sunuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 26 Nisan 2018; 16:52:54 >
  • Açık dünya diye indirdim hemen ama yıllar öncesinin sıra tabanlı web oyunlarına benzemiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

Oleey, wingardium leviosa!
    hermoni tüy kaldırma sahnesi...

halen unutmadım
  • Oyun RPG değil. RPG böyle bir şey değil. Zaten Google Play'de de RPG değil Macera bölümünde. Sizin tercihleriniz hikayeyi kesinlikle değiştirmiyor lineer çizgide. Sadece birkaç kişiyle olan ilişkinizi ve okul puanınızı etkiliyorsunuz.

Açık dünya yok. Herhangi bir multiplayer öğe yok. Sadece 1 enerji karşılığında sağa sola tıklamak, V L gibi basit şekiller çizmek ve saatlerce o enerjinin dolmasını beklemek var.

Şuna adım gibi eminim Harry Potter adı altında çıkmasa kimse yüzüne bile bakmazdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acik dünya rpg tarzi yapsalardi keşke. oyunu 2 gun denedim. cok sönük. elbette emek var çöp degil ama vasat. serinin hayranları bile begenmeyebilir. bir süre sonra google playde tamamen kaybolur adini kimse hatirlamaz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada oynarım diyenler için görebildiğim kadarıyla ileride açılan şeyler (muhtemelen ileride açılacak büyüler falan da vardır KSKS dersi geldiği için ama göremedim şimdilik)

Yıl 2

Dumbledore'un Ofisi
    Hastane Kanadı
    Biçim Değiştirme Dersi
    Bill Weasley

Yıl 3

Bitkibilim Dersi
    Filch'in Ofisi
    Nymphadora Tonks
    Tulip Karasu

Yıl 4

Sihirli Yaratıkların Bakımı dersi
    Hagrid'in Kulübesi

Yıl 5

KSKS dersi
    Sınıf Başkanları Banyosu
    Büyük Merdiven
    Mutfak

Yıl 6

Kehanet Dersi
    Astronomi Dersi
    Astronomi Kulesi
    Şamarcı Söğüt
    Baykuş Posta Kulesi
  • Hayal kırıklığı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.