Şimdi Ara

Harry Potter Kitaplarına Hakim Olan Biri Yardımcı Olabilir Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar ben kitapları okumadım ama filmlerin her birini tahminen 6-7 kere izlemişimdir. Benim bir sorum olacaktı. Harry'nin Ölüm Yardigarları Part1'de asası kırılıyordu veya bir şey oluyordu tam hatırlamıyorum. Sonra Draco Malfoy'un asasını alıyordu bir şekilde. Harry'nin mürver asayı kırıp attığını Part2 den görmüştük, daha sonrası Draco'nun asasını mı kullandı? Kitaplarda bu tarz ciddi detaylar varsa hepsini okumak için hazırım ama soruma cevap veren olursa teşekkür ederim...

• Sorunuzun yanıtını hatırlamıyorum ama seriye dair ciddi detaylar görmek istiyorsanız, filmlerde rastladıklarınız inanın hiçbir şey..
  • Kendi asası kırılıyordu ve tamir edilmesinin bir yolu yoktu normal şartlarda. Mücver (Mürver) asa Harry'ye geçince, mücver asanın gücü sayesinde kendi asasını tamir ediyordu. Sonunda mücver asayı kimsenin eline geçip tekrar güç tutkusu ayağına ölümlere sebep olmasın diye ikiye ayırıp kullanılmaz ve tamir edilmez hale getiriyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam başlığa "spoiler içerir" diye ekle de girmesinler

Harry'nin kendi asasını tamir ettiğini hatırlamıyordum, yukarıda öğrenmiş oldum. Eklemek istediğim şeyse kitapta mürver asayı kırıp atmıyor. Dumledore'un mezarına bırakıyordu. Filmde böyle göstermelerine çok gıcık olmuştum. Asanın kendisine geçişi de malfoy'u yendiği için olmuştu. Malfoy, Dumledore'un elinden asayı alınca asanın itaati Malfoy'a geçti. Hatta bu yüzden Voldemort tam gücüyle çalışmadığını hissediyorum demişti. Harry'de Malfoy'u yenmişti bu yüzden asa ona geçmiş oldu.

Hocam seriyi seviyorsan filmleri boş verip kitaplarını oku derim. Filmler gerçekten güzel uyarlanmış ama buna rağmen eksikleri çok. Pek olay olmasa da Ateş Kadehi'nin başındaki 100-150 sayfa filmde birkaç dakika da geçiliyor. Kitapları kesinlikle okumanı öneririm hocam.

Yanlış bir şey yazmışsam arkadaşlar düzeltir diye umuyorum. Okuyalı seneler oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.