Şimdi Ara

HARRY POTTER VE ATEŞ KADEHİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 24.12.2024)
Giriş
  • HARRY POTTER VE ATEŞ KADEHİ bakalım bu yıl gişe rekorlerı kırabilmişmi......

bu arada filim hakkındaki yorumlrınız nelerdir?

BENCE KİTABA GÖRE ,DEYİM YERİNDEYSE (Kİ YERİNDEDİR)İĞRENÇ Bİ FİLM OLMUŞ...

• gelmiş geçmiş en yüksek bütçeli(289milyon dolar) dünyanın en pahalı filmi en yakın rakibi return of the king bile 280 milyon dolar
  • Harry Potter kitabi ve filmi bende nedense bir antipati uyandirdi. Izlemek ve okumak bile istemiyorum..

Fragmanlari midemi bulandiriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlueICE

Harry Potter kitabi ve filmi bende nedense bir antipati uyandirdi. Izlemek ve okumak bile istemiyorum..

Fragmanlari midemi bulandiriyor.

Kitap bir gençlik ve macera romanı büyü insanları kendine çeken bir arka fon, ama bizim millet büyü diince çocukca dedii için kitaba elini bile sürmüyor

Bu arada filmleri için gerçekten kalitesiz olduğunu duydum izlemek lazım zaten bir tek, bazı simaları görmek için gidilir biraz da aksiyon için onun dışında kitaptan çok saptıkları doğru.

Mesela Voldemort'un yeniden doğuşunu görmek için gidilir bence gidilir bu filme
  • İlk 2 filmi çok beğenmiştim. 3. film bence fos çıktı. 4. yü henüz izlemedim ve sinemada izlemeyi de düşünmüyorum. Hele bir DVD si çıksın düşünürüz bişeyler.
  • AYRICA ZATEN BENDE %80 ONUN İÇİN (Voldemort u görmek için) GİTTİM AMA Voldemortu ÖLE Bİ YAPMIŞLARKİ YAKINDAN UZAKTAN Voldemort la ALAKASI YOK!!!!!

kesinlikle benim için tam bir hayal kırıklığı

bu filimde emeyi geçen bütün herkezi lıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hortkuluk -- 20 Kasım 2005, 22:40:35 >
  • kız çok güzelleşti 4.5 senede...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zindan ve Ejderhalar Kutu Oyunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel bi filmdi
  • İlk iki film kitaba gayet bağlıydı. Sonra 3. film için yönetmeni değiştirdiler, bir boka benzemiyordu film. Bakalım bu nasıl olmuş. Gerçi kitabı da unuttum ama görecez bakalım nasıl filmmiş.
  • Bunun yeri sinema değil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: R_a_p_p_e_R_35

Bunun yeri sinema değil mi

hatta bununla ilgili 2 sayfada yazı var sanki...
  • yazının sahibi de benim
    saygılar.....
  • NE FARK EDER CANIM KONU DIŞI İŞTE
    DEWAM EDELİM...
  • yaw nedir bu harry potter çılgınlığı
  • quote:

Orjinalden alıntı: hortkuluk

HARRY POTTER VE ATEŞ KADEHİ bakalım bu yıl gişe rekorlerı kırabilmişmi......

bu arada filim hakkındaki yorumlrınız nelerdir?

BENCE KİTABA GÖRE ,DEYİM YERİNDEYSE (Kİ YERİNDEDİR)İĞRENÇ Bİ FİLM OLMUŞ...

Bence de, çocuk filmine dönmüş. Baloyu falan uzattıkça uzatmışlar, ktaptaki pek çok önemli yer ya çok kısa geçilmiş ya atlanmış, aksiyon filmine dönmüş Güzel film olsun diye değil, sadece para kazanmak için yapıldığı belli

• bence çok güzel bi filmdi ama mesela 2 bölümde olan cinin bu bölümde tekrar olması gerekiyordu.çühkü kitapta çok uzun olarak o cinden bahsedilmişti
  • 4.5 sene önce ben ona aşık olduydum be.ileri görüşlü adamım
  • o=hermonie
  • süper film ya

hele kız yok mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.