Şimdi Ara

Zindanın Efendisi El kitabı & Kahramanın El Kitabı [YARDIM]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zindanlar ve Ejderhalar kutu oyununu yeni edinmiş bulunmaktayım fakat oyunu 2. el aldım içerisinden kitapçıkları çıkmadı, eğer elinde kitapçıkları olan varsa paylaşabilirseniz minnettar olurum ayrıca Zindanlar ve Ejderhalar Oyuncunun El Kitabını aramaktayım eski ve zor bulunan bir ürün internette bulunamıyor o yüzden sahafları dolaşmaya başladım elden çıkartmak isteyen varsa bana ulaşabilir yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• Baya zaman olmuş ama hala ihtiyacın var mi? Eğer varsa fotoğraf olarak kitapciklari sana ulaştırabilirim, arkadasimda oyun mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: charlie.brown

Baya zaman olmuş ama hala ihtiyacın var mi? Eğer varsa fotoğraf olarak kitapciklari sana ulaştırabilirim, arkadasimda oyun mevcut.

Hortattım ama elinizde varsa atabilir misiniz? Bende de oyuncunun el kitabı yok maalesef. Atarsanız minnettar olurum.

• Core ve Story kitaplara ihtiyacı olan varsa bana ulaşsın 2e'den 5e ye kadar tüm kitapların pdf hallerin var arşivimde.
  • Abi başlangıç için atabileceğin bi hikaye varmı

• withindarkness kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam. Bende de durum aynı kutu oyununu aldım fakat oyuncunun el kitabı yok. Rica etsem bana da ulaştırmanız mümkün mü pdfleri?

• Merhaba, aynı ağa bende düştüm galiba :D Oyunu 2.el edindim. Ufak tefek eksikleri var haliyle. Fakat en önemlileri olduğunu düşündüğüm Zindan Efendisi'nin El Kitabı ve Kahramanların El Kitabı yok. PDF olarak erişebileceğim bir yer varsa o da olur. Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creepylord -- 7 Şubat 2022; 3:0:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.