Şimdi Ara

Harry Potter ve Ölüm Yadigârlari: Bölüm 2 | Efsanenin Sonu | 13 Temmuz 2011 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
5
Favori
36.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Titanic'i geçerde gözümüz arkada kalmaz umarım...(Ama olmayacak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 4 Mayıs 2012; 20:27:51 >
  • Konak Pier de izleyen varmı?

3D nasıldı? Imax yada real 3d farketmez bende sırf görsel şölen için gideceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Konak Pier de izleyen varmı?

3D nasıldı? Imax yada real 3d farketmez bende sırf görsel şölen için gideceğim.

Konakta izlemedim de ForumBornova'ya sakın gitme bence XpanD'e gittik koyu bir görüntü vardı genel olarak görsellik süperdi ama 3D olarak net bir sahne göremedim ve berbattı. o yüzden IMAX'a git.

Genel olarakta filmde tek bir kusur var bana kalırsa teknik anlamda kimse bir şey diyemez son olarak söyleyeceğim "Voldemort" kısmı başından beri olmadı kitaplarda ki Voldemortla filmlerde ki bir değil kusur bulunacaksa tek burda var onun dışında mükemmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 26 Aralık 2011; 18:53:54 >
  • Sağol tavsiye için zaten forum bornovayı düşünmüyordum geçen sene testere 3d ye gittiğimde ilk yarım saatte gözlerim yaşarmıştı ve düzgün izleyememiştim.
  • lotr>star wars>hp>back to the future>matrix
  • Benim gibi kitabı detayıyla okuyup ondan sonra tek tek filmi izleyen arkadaşlar için elbette yetersiz, yavaş ve sahte gelecektir. Bugün IMAX 3D ile izledim filmi ve efektleri, kitabın filme yansımalarını açıkçası yeterli bulduğumu söyleyebilirim. 5. ve 6. filmlerde gördüğümüz çok önemli detayların filme aktarılmaması gibi bir durum hissetmedim açıkçası sonuçta 120-150 dakikalık bir film yapıyorsunuz biraz evirip çevirmeniz lazım kitaptaki gerçekleri. Bana kalırsa bu seride kaliteyi en çok düşüren oyuncu kaliteleridir. 4. filmden sonraki ivmeli düşüşün sebebi de bence oyuncu kalitesinin gittikçe düşmesi ve sahteliğin başlamasıdır. Ben şahsen filmden kopuyorum, bir anda filmle alakası olmayan tamamen gösteriş için hareketlerini, ses tonunu kullanan yeni yetmeleri görünce. Her şeye rağmen gençliğimizin serisidir. Severek takip ettik, şimdi de ayrılma zamanı. J K Rowling'in yeni eserlerini de görmek isteriz elbette

• quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: SecoHarry

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: SecoHarry

IMDB 8.7 de şu an. İnşallah Twilightçılar falan bulaşmaz da ilk 25 e girer.

Harry potter ilk 100 için olursa iyi,ilk 25 değil 50 içinde bile yer almamalı.Son filmlerinden sonra efsane diyebileceğimiz yada çok iyi diyebileceğimiz film serilerinden biri değil.

Harry Potter bir efsane, bu artık tartışılmamalı bile. Film serisi de şu an gayet rekor manyağı oldu efsane sayesinde.

Kitap olarak çok iyi ama film olarak özellikle 4. filmden sonra berbat olan bir seri.Hiçbir zaman Matrix,Yüzüklerin efendisi,star wars,Geleceğe Dönüş-Back to the Future gibi serilerin yanına yaklaşamayacaktır.Rekor manyağı oldu ise mecburiyetten gidip izleyen kitap fanlarından olmuştur.Ben bile çok berbat bir film olacağını bildiğim halde sinemada izledik neden o kadar eski filmlerine gittik buna gitmezlik olmaz idi.Gittim izledim ve beğenmedim çıktım.Hiçbir filmi imdb top 250 listesinden bile yok son final filmi var oda %99 top250 dışına düşecektir.

Görürüz. 4. filmden sonra battığı bir gerçek, ki rekorları kırmasının nedenini de açıkladım farkındaysan. Efsane olduğu için.

• BU FİLm'le büyüdüm ya ben of nasıl bitti ya ben küçükken ilk gittim vay aasını ben büyükdükçe o büyüyordu of be bitti tek beğenmedim yer 19 yıl sonra oldu orda hiç yaşlı değiller bir tek gilly 'i yapmışlar snape sahnesi süper belatrixin ölümü kötü
  • Bugün izledim filmi pek beklentilerimi karşılamadı herkes gibi, Snape'in sahnesi iyiydi, yaşlandırmayı yapamamışlar.
  • 3d bence reklam amacli yapilmis gibi. Cunku birkac sahne haric kendini belli etmiyordu (galiba 3d olarak en iyi su kumlarin havaya ucusmasini yapiyolar birkac filmde daha gordum o kisimlar basarili olmus) transformersin 3d si ile kiyaslanamazdi bile.

Film bence vasatti yani daha da guzel bir film beklerdim acikcasi gerci besinci filmde dahil olmak uzere geri kalan serinin filmleri cok bozdu. Felsefe tasi sirlar odasi falan bana gore en iyi filmleriydi. Eger imdbde harrynin herhangi bir filminin ilk yuze girilmesi konusunda bana sorsalar ilk dort filmden biri olsun derdim. Bence o puani 0.5 ile 1 arasinda duser. Filmler ilk ciktigi zaman en yuksek degeri aliyor sonra da dususe geciyor.
  • Bugün tekrar gittim 2d olarak 3d de yaşadığım heyecanın daha fazlasını renkli olarak yaşadım diyebilirim :)

Tek bi sorum var lütfen cevaplayın ;)
    Bu arada Harry`nin babası kim çok merak ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

Bugün tekrar gittim 2d olarak 3d de yaşadığım heyecanın daha fazlasını renkli olarak yaşadım diyebilirim :)

James Potter, Lily için Hogwarts'taki şımarık hallerini bırakıp düzelmiş bir Gryffindor mezunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

Bugün tekrar gittim 2d olarak 3d de yaşadığım heyecanın daha fazlasını renkli olarak yaşadım diyebilirim :)

Babasını gösterdi karanlık ormana gittiklerinde?

• Dediğiniz gibi düşüyor. Kahretsin ya.
    Yates bile yapsa bir HP filminin top 100lere falan çıkmasını göremeyecem.

• Sonda yılanı kestikten sonra voldemort ölürken harry keşki elindeki asayla boşunada olsa bitane kafadan bitirici vuruş çaksaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertua35_35 -- 19 Temmuz 2011; 11:38:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Sonda yılanı kestikten sonra voldemort ölürken harry keşki elindeki asayla boşunada olsa bitane kafadan bitirici vuruş çaksaydı

ben öyle yapar sandım ama yapmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Sonda yılanı kestikten sonra voldemort ölürken harry keşki elindeki asayla boşunada olsa bitane kafadan bitirici vuruş çaksaydı

ben öyle yapar sandım ama yapmadı

Aynı şeyleri düşünmüşüz demek ki bekledim orda ama

• quote:

Orijinalden alıntı: daNGe®

Bugün izledim filmi pek beklentilerimi karşılamadı herkes gibi, Snape'in sahnesi iyiydi, yaşlandırmayı yapamamışlar.

Yaşlandırma olayında bence sorun yoktu eğer ileri gitselerdi çok abartı olurdu Evet Snape'nin sahneleri gerçekten müthişti gerek Half Blood Prince olsun gerek Deathly Hallows Part 2 olsun hakkını vermek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

quote:

Bugün izledim filmi pek beklentilerimi karşılamadı herkes gibi, Snape'in sahnesi iyiydi, yaşlandırmayı yapamamışlar.

Yaşlandırma olayında bence sorun yoktu eğer ileri gitselerdi çok abartı olurdu Evet Snape'nin sahneleri gerçekten müthişti gerek Half Blood Prince olsun gerek Deathly Hallows Part 2 olsun hakkını vermek lazım.

Yaşlandırmalar olması gerektiği gibiydi. sonuçta bunlar + - 35 yaşlarında oluyorlar. Ellerine bastonmu verselerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: alwer

quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

quote:

Yaşlandırmalar olması gerektiği gibiydi. sonuçta bunlar + - 35 yaşlarında oluyorlar. Ellerine bastonmu verselerdi

Kesinlikle , bu arada snape ne kadar iyiyse Potter'in hakkını yememek lazım iyi iş çıkardı bundan sonraki rolleri onun için çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 26 Aralık 2011; 18:55:16 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.