Şimdi Ara

Harry Potter ve Ölüm Yadigârlari: Bölüm 2 | Efsanenin Sonu | 13 Temmuz 2011 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
5
Favori
36.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Harry Potter serisinin ilk kitabı, Harry Potter ve Felsefe Taşı, 1997 yılında piyasaya çıkmıştır. Yedi kitaplık serinin günümüz itibariyle tümü tamamlanıp satışa sunulmuştur (J.K.Rowling 24/06/2010 tarihli basın açıklamasında serinin devamı niteliğinde bir kitap yazmayı düşündüğünü, kitaba önceki hikâyenin 10 yıl sonrasından başlamak istediğini belirtti).

kadın açıkladıysa bir konu vs. uydurmaya çalışıyordur belki ümitlendim
  • Beyler IMAX 3D izleyenler nasıl buldu.İZlemeye değer mi? Transformers'da ki 3D'yi beğenmiştim eğer öyle ise gidicem de.
  • 3D lik fazla sahne yok gibi geldi gerek yok bence
  • Film Amerika da ilk haftasında Dark Knight a ait olan rekoru da kırmış. İlk hafta Dünya çapında hasılatı 307 milyon dolar. 1 milyar doları devirecek gibi.

http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-50128/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 18 Temmuz 2011; 16:55:16 >
  • Bazılarının 3D anlaşı çok farklı.Eğer Tranformers'la bu filmi IMAX 3D izleyen varsa bir karşılaştırma yapabilir mi?
  • Film gerçekten berbattı. Filmde eskilere nazaran yavaş bir hava vardı. Savaşma ise hiç yoktu. Konu basitti. 3D'ye gitmeye rağmen filmde 2 sahnede yarım yamalak 3 boyut vardı. Berbat bir film olmasına rağmen 8.7 puan almış. Benim puanım ise 4/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC5C7D984 -- 18 Temmuz 2011; 17:31:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Film Amerika da ilk haftasında Dark Knight a ait olan rekoru da kırmış. İlk hafta Dünya çapında hasılatı 307 milyon dolar. 1 milyar doları devirecek gibi.

film bu kadar hasılat yaparsa devam kitabı ve filmi cıkar mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Film Amerika da ilk haftasında Dark Knight a ait olan rekoru da kırmış. İlk hafta Dünya çapında hasılatı 307 milyon dolar. 1 milyar doları devirecek gibi.

film bu kadar hasılat yaparsa devam kitabı ve filmi cıkar mı acaba

J.K Rowling ablamız seriye devam etmeyeceğim diye açıklamıştı diye hatırlıyorum.Zaten neyle devam edecek
    voldemort öldü

• Bir tek snape'in sahneleri güzeldi... Sırlar odası ve felsefe taşı serinin en iyi filmleriydi... azkaban tutsağına gelince oda büyü dünyasının karanlık tarafını çok güzel yansıtmıştı...
    Beğenenler ile beğenmeyenler sayısı çok olucaktır.Çünkü her kesimden her yaştan sinema severin sevgisini kazandı bu seri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

Film gerçekten berbattı. Filmde eskilere nazaran yavaş bir hava vardı. Savaşma ise hiç yoktu. Konu basitti. 3D'ye gitmeye rağmen filmde 2 sahnede yarım yamalak 3 boyut vardı. Berbat bir film olmasına rağmen 8.7 puan almış. Benim puanım ise 4/10

Sen yanlış filme gitmişsin kardeş başka bi filme gitmişsin sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezmer -- 18 Temmuz 2011; 18:33:41 >
  • Ya kardeşim çok az vardı.
  • IMDB 8.7 de şu an. İnşallah Twilightçılar falan bulaşmaz da ilk 25 e girer.
  • Filmi geçen gün Xpand olarak izleme şansına sahip oldum.Görüntü güzeldi 3 boyut olayını ilkkez gören biri olarak beğendiğimi söyleyebilirim.Filme gelicek olursam şöyle bir değerlendirme yapacağım;
    Oyunculuk:Fevkalade idi. Herkes o kadar mükemmel oynamışki söyleyecek söz bulamıyorum.
    Görsellik:gerçekten güzeldi.Baya uğraşmışlar belli.Hakkını verelim.
    Kitaba bağlılık:Bazı sahneler gerçekten kitabın aynısı olmuş.King's kross mesela.Bazı ekleme sahneler var .İdare eder.
    Filmde duygulandığım kısımlar oldu.Lupin&Tonks sahnesi.Fred in olduğu bölümler.Kim ne derse desin en iyi HP filmiydi bence.Belki daha güzel olabilirdi ama malum David Yates filmi izliyoruz.Olabileceğin en iyi olmuş bence.
  • 8.7den 8.2 ye doğru kayar bence bana göre hak ettiğide bu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecoHarry

IMDB 8.7 de şu an. İnşallah Twilightçılar falan bulaşmaz da ilk 25 e girer.

Harry potter ilk 100 için olursa iyi,ilk 25 değil 50 içinde bile yer almamalı.Son filmlerinden sonra efsane diyebileceğimiz yada çok iyi diyebileceğimiz film serilerinden biri değil.
  • quote:

Girerse eline ne geçecek ki?
  • Keşke kitaba biraz daha bağlı kalsalardı... Hani ben bile "Sadece kitapları okuyup 1-2 sene role play oynayan öğrenci" kitabı senaryoya daha iyi aktarırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Billy Pilgrim -- 18 Temmuz 2011; 20:39:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Girerse eline ne geçecek ki?

Hiçbir şey. Mutlu olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Harry potter ilk 100 için olursa iyi,ilk 25 değil 50 içinde bile yer almamalı.Son filmlerinden sonra efsane diyebileceğimiz yada çok iyi diyebileceğimiz film serilerinden biri değil.

Harry Potter bir efsane, bu artık tartışılmamalı bile. Film serisi de şu an gayet rekor manyağı oldu efsane sayesinde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Harry Potter bir efsane, bu artık tartışılmamalı bile. Film serisi de şu an gayet rekor manyağı oldu efsane sayesinde.

Kitap olarak çok iyi ama film olarak özellikle 4. filmden sonra berbat olan bir seri.Hiçbir zaman Matrix,Yüzüklerin efendisi,star wars,Geleceğe Dönüş-Back to the Future gibi serilerin yanına yaklaşamayacaktır.Rekor manyağı oldu ise mecburiyetten gidip izleyen kitap fanlarından olmuştur.Ben bile çok berbat bir film olacağını bildiğim halde sinemada izledik neden o kadar eski filmlerine gittik buna gitmezlik olmaz idi.Gittim izledim ve beğenmedim çıktım.Hiçbir filmi imdb top 250 listesinden bile yok son final filmi var oda %99 top250 dışına düşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 18 Temmuz 2011; 21:30:01 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.